5823
-
#3837 megnéztem nekemi s azt írja most, lehet túl sokan töltik :J -
#3836 Nekem meg elég lassan jön a videó mer levan korlátozva a netem sebessége:(
ezt az 50 megát tölti 2 órán keresztül:D -
#3835 nemtudok letölteni az iylen oldalakról :S
tudom hoyg béna vagyok,de azt irja ki hogy nincs free slot,éshogy próbálkozzka később ^^ -
#3834 azt meglehet itélni hogy neked melyik zene tetszett a legjobban :D
majd csinálok még videót, és megpróbálok akkor átlagosabb zenét berakni :| -
#3833 Nekem legjobban az utsó zene tettszett, de hát ezt nem lehet megítélni, mert neked ez teccik, másnak nem jön be :D Mind1, reméljük legközelebb olyan lesz benne, ami jooban tettcik a plebejnek. -
#3832 nagyrésézben teljesen egyet értek :D De ilyen videót még nem is csináltam, ami ilyen bemutató jellegű hogy több minden van, azért azzal nem lehet összehasonlítani :D
A zene sztem jó :-( -
LPandN #3831 Bocs az ilyen kemény kritikáért. -
LPandN #3830 Hát megnéztem, az első része szerintem az nem lett jó. A második zene se tetszett de ízlések és pofonok. Ami jó lett a videóba az szerintem az MCR-helenás Oil Rig-es rész lett, meg azért a "lol"-rész is jó. Az viszont király hogy improba csak úgy 40 mill, ahhoz grat. ^^
De volt már jobb videód ennél. -
#3829 tőltjük -
#3828 Na kész a videóm
LETÖLTÉS
azéert beírom a szokásos információkat :D:
THAW - BaluHuNTeR - style and improv video
méret: 57 MB
hossza: 11:41 -
#3827 Nem:D -
#3826 tom kaptam büntit de nembirtam a kisértésnek ellenálni de azért bocsi -
#3825 nem megengedett a reklám ebbe a forumba, max ha THAW-al kapcsolatos. Légyszi tartsd be. -
#3824 jolvanna gondoltam hogy sokan ezen felakadank:Dde eza nevem még jopárévvel ezelőt tlett kitalálva.honna uttam volna hogy épp ilyet fogok csinálni?:P -
#3823 mondjuk a neve is bíztató :D:D:D maffioso -
#3822 de a moderátorok se erőltetik -
#3821 nem köszi -
#3820 ha nem az lennék csunyábbat válasoltál volna a 3815-ösnél? -
#3819 jah newkid:D -
#3818 JA te vagy az Gergő???:D -
#3817 Sok pénzt szeretnél keresni kevés időráfordítással?Otthon elvégezhető internetes munka bárkinek.A jövedelme tőled függ, hogy mennyire vagy aktív.Ha érdekel írj egy e-mailt a [email protected] -ra
Ne tévesszen meg az e-mailem nem átverés és különben sincs mit veszítened egy probát csak megér. -
#3816 teljesen igaz :D -
#3815 ... -
#3814 Te mondtad hogy kritikát akarsz -
#3813 Kössz -
#3812 pontosan :)
lehetö legegyszerűbb úton, semmi különleges, se trükkökbe, se úton :D szitne csak a karakter bemutató -
#3811 np :D -
LPandN #3810 Amikor leérkezel nagyokos. -
Hyper Snake #3809 KP9-es gombbal csak FS és BS-eket csinál... -
#3808 Hát majd csinálok jobbat. -
#3807 uhh bocs, balu :( -
#3806 szerintem belu ugy értette hogy nincs semmi extra a videódba csak mész ,,előre'', bár én még nem láttam de majd megnézem. -
#3805 Héj megnyitottam a THUG1-es topicot.
Ha valakinek nem teccik akkor majd bezárják oszt kész!Itt található! -
LPandN #3804 KP9-es gomb.
xy21 szerintem ugy értette hogy nem ugrassz félre és akkor egy caveman és így oddéb folytatod a combot. -
#3803 Ebből tuti megértette:D -
#3802 felmész a félcsőre és mikor jössz le csinálj 1 revertet -
Hyper Snake #3801 Mit kell itt csinálni vagyis tulajdonképpen melyik az R gomb ???
-
#3800 Ööö...és mi az hogy csak megyek azonaz úton ami előttem?Mer más videókban nem azon az úton mennek ami előttük vanMegnézek pár videót lehet hogy ott olyan úton mennek ami mögöttük van -
#3799 Ah egy pár visszanézés után erre én is rájöttem hogy csak popshovitot és imposiblét nyomok -
#3798 D: