Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Van olyan mód, ami csempészett új trükköt a játékba (ha jól tudom), de hogy ahhoz elég magas szintü modellezõ és vszínûleg programozó tudás is kell, az szinte biztos.

én bmxezem igaziból is és egy nohand td 360at beadnék a játékba... :D

Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)

káár hogy nem lehet pedig jólenne bele valami nohand meg turndown :D

Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)

csõ tud valaki olyanról, hogy új bmxes trükköket hogyan lehetne becsempészni a játékba? elõre is köszi! hello

AtiRadish
Launcherben, player 2 key bindingot configuraljatok

Sziasztok

Az a helyzet, h mi régebben toltuk ezt a játékot, és a classic módnál a CO-OP-ot választottuk és ketten játszhatunk
Most elõvettük megint, de nem lehet azt választani
Az lenne a kérdés, h mit kell tenni azért, h játszani lehessen classic módban ketten, fele-fele képernyõben!
Létszi segítsetek !
KÖSZI
SIKERÜLT vagy 10. próbálkozásra de megcsináltam de nem sokáig jutottam nemtom hogy fog látszani a kép de ennél a feladatnál akadtam el el
császtok. az a problem-em hogy a tony hawk am.wast. karrier módban bármilyen trükköt csinálok , lefagy (szintúgy classic módban). De az online teljesen jól mûködik. patch-et v. valamit nem tudnátok??? elõre is köszi<#worship>
Balumann
Csinálj, és tölts fel légyszi egy képet arról a részrõl.

nem tok az AM-JAM- be tovább jutni<#falbav>. mindig én csinálom a legtöbb pontot de mindig utsó vok segítsetek lécci
hmarci
A Shiftet kell megnyomni hozzá, legalábbis a kézi könyv ezt írja

Balumann
Sajan már én se tudom, azt tudom hogy van egy külön gomb rá, amit be tudsz állítani a luncherben, és azzal kell valamit.

leho94
nem kell 2x írni...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

császtok meg tudná valaki mondani hogy hogy kell bmx-el feeble grind-et csinálni?<#nemtudom>
vki mondja már meg hogy kell feeble grind-et csinálni bmx-el mert rohattul nem megy.<#confused>
ban sorry
nemtom megcsinálni a wallflipet pedig megnéztem faq-bam
kössz
thestcal
brácsa:
ne a "game"-et futtasd, hanem a "launcher"-t. Alapból nincs beállítva a gamepad. Ki kell elõször választanod a tipusát (ezt alapból felismeri). Majd ezután minden egyes trükköt be kell állítani, mit hova szeretnél. Ezután "save setting and play" !
Sok szerencsét!

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

Aaaaaaaaaaaa lécci help mer nemtok tovàbb jutni
pls hlp nincs benne az FAQ ban hogy mit kõ csináni ha nem èrzèkeli a gamepadot ès ajobb oldali konzolt kell mozgatni
thestcal
Sziasztok!
Nekem is volna egy gamepad problémám...
Mégpedig a bmx-es módnál. Egyszerûen semmilyen trükköt nem tudok csinálni az x-en és tabletop-on kívül. Dupla analógos gamepadot használok, de még az elsõ feladatot sem tudom vele megcsinálni storyban (tailwhip, ha jól emlékszem). Akinek van ötlete légyszives segítsen. Elõre is köszönöm!

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

szevasztok van egy problémám pc-n játszok és nem érzékeli a gamepad-om van egy feladat amikor a jobb karral kell csinálni vmit és nemtom mivel kell csinálni sõt a beállításoknál se tom beállítani lécci segítsetek ja és mivel kell billentyûzeten a backflippet csinálni
Sziasztok !
Amikor elindítom a Tony Hawk American Wasteland játékot, a nyitó képsorok után - gondolom egy menünek kellene jönni - egy "A(z) Tony Hawk's American Wasteland hibát észlelt, ezért leáll" ablak jelenik meg.
Természetesen a Crack betöltve.
Elõre is köszi.
Szevasztok NEmtok játszani 2 játékoson help
hmarci
Úgy vettem a játékot.Na az van hogy ennél a képkockánál megáll a játék.

Balumann
Egyetlen 1 fajta crack létezik a játékhoz, nincs rossz crack.

de hello, lehet rossz a cracked!

Balumann
De most mi, nem megy el errõl a bejátszásról a kép akármit nyomsz? (ha igen, akkor erre nincs ötletem se, ilyenrõl nem hallottam még)
Vagy mi nem megy tovább? Próbálj meg ráugrani azoszlopra és natas spint csinálni ha az ember mozog, az úgysem nehéz, csak rá kell ugrani és lenyomva kell legyen a rail meg bal-revert (vagy aciddrop) gombnak.

hmarci
Na szóval nem az hogy megáll hanem akármit nyomok nem megy tovább,de az ember mozog.

Balumann
öhm, rakj légyszi egy képet arról a részrõl.

hmarci
valaki segítsen pls.Beverly Hills-nél tartok annál a résznél ahol a Natas spin-t kell csinálni.Beszélek a csávóval és amikor irja hogy én jövök és hogy hogy kell csinálni megáll.Akármit nyomok nem megy tovább

hmarci
Hello valaki tudna segiteni?Belépek Story Modba már ott a deszkás és Hibát észlel.Mi lehet a probléma?

Balumann
Crackeld

Hello mindenki nekem az lenne a problémám hogy mikor megpróbálom elindítani a Tony Hawk American Wasteland ezt irja ki : Emulator detected! Please deactivate virtual drive and emulation software aki tud az pls segítsen elõre is köszi.
leho94
aztaaa , azthittem csak kivannak találva :OOOOOOOOO

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Balumann
Google Earth-ben böngészgettem, és találtam néhány helyszínt (képeket), amik ismerõsek a játékból :)

Santa Monica-ban? ha igen akkor itt egy videó : http://www.tonyhawkguide.com/watchvideo.php?game=THAW&level=Santa-Monica&goal=Tony-Alva-Bert-Slide
NEM tudjátok mi a baj akkor ha lefagy a játék ugyan annál a résznél mindig???
üdv! az volna a problémám, hogy nagyon szeretek gamepad-del játszani, de a THAW valamiért nem szereti... egy SpeedLink Strike2-m van. a thug2-nél tökéletesen bevált, de itt folyton szaggat a játék gamepaddel. ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Nem kell help, fasz voltam sorry, most néztem a FAQ-ot.

Hello!

Olyan problémám van, hogy Downtown-ba kéne tagelnem és egyszerûen nem találom hol van.
Itt a kép: http://img519.imageshack.us/my.php?image=downtown.jpg

Remélem valaki tud segíteni, mert már megõrülök ettõl:D
A lap alján van egy keresõ, ide írd be BERT SLIDE és kapsz jó pár hozzászólást, amiben olvashatsz errõl.
Egyébként meg csak türelmesen kell próbálkozni, elõbb-utóbb fog sikerülni!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nem Tudom Feltölteni A Képet Túl Nagy <#szomoru1>
azt szeretném kérdezni hogy az miért van hogy amikor játszok a játékkal az egész kép kék és van 1 kattogó hang és nem lehet semmit csinálni csak ha restartolok
a választ elõre is is kösz + kaphatnék 1 linket ahol hibátlanul letölthetem????
Kéne egy kkis segítséG!!!! itt azt mondja h úgy kell lemenni a lejtõn bert slide al hogy ne érjek a bójákhoz azt hogy lehet megcsinálni?????PLS HELP
Balumann
A leírásomat értelmezhetted volna pontosabban. A játékban nem az általad beállított betüket írja, hanem a trükkgomb neveit (G mint grabtricks, R - revert, stb.). a THGAMES oldalamon megtalálod melyiknek mi a jele.

megnézni megbirom de a billentyûzeten nem azok a gombok amiket leír
de amugy tényleg nem birom mert csak 1 választási lehetõségem van
RÁJÖTTEM KÖSSZ