5823
-
menyus1997 #5700 Sziasztok!!!
Létszia létszi !!!!Help!!!! Hogy kell megcsinálni a Natasa spin-tet??
Tudjátok amikor a cölöpön kell foragni meg a francia csávónél a falas leugrást??
Kérlek segítsetek előre is köszönöm!! -
#5699 Egy kicsit próbálj meg "önállóbb" lenni, a tony hawkos oldalamon (banner alatti link) olvasd el amiket leírtam. A menüben nem az enterrel lépkedsz, hanem az ugrás gombal. A játékban a K meg nem a billentyűzeten lévő K betüt jelenti, hanem a kick (vagyis a flip trükkgomb) -ot, és mindig trükknevek betűjelét, nem azt amit le kell nyomnod.
Kezd először a Tony Hawk's Underground 2 játékkal, mert ezt így elsőre biztos nem fogod végigvinni (storyban amúgy is jobb). -
#5698 5-ös gombot nyomogasd a numerikus cuccon -
#5697 meg aszt irja ki hogy pres k vagyis nyomjam meg a k megnyomom és semmi. -
#5696 bár sok kis probléma van vele mert pl:
Nem tudok karaktert választani mert nem tudom enter el megcsinálni hogy beaktiválja. -
#5695 Köszi :)
Elindult a játék minden jól megy :D -
#5694 Nagyon sokat kereshetted, gamecopyworld.com -on is találsz, meg a banner alatti linken is megtalálod. Writeonly mód... -
#5693 sziasztok.
Valaki fel tudna rakni nekem egy működő crack linket.
Sajna nem találok deh remélem valaki tud segíteni :)
Előre is köszönöm :D:D -
gotromba #5692 SIKERÜLT!!! :D -
gotromba #5691 *flair :D -
gotromba #5690 sziasztok! elakadtam a játék folyamán, a Vans skateparkban, mat hoffman küldetésénél. a 3 flare megvan, a tire tap is elvileg, mer kiirja rá a pontot, és alá h tire tap, de nem fogadja el. mit csináljak? lécci segítseteeeek!
előre is kösz! -
#5689 -
#5687 hi. gamemods.yoyo.pl , thawmods.yoyo.Pl , stb. (google ^^) , de nem lesz jobb a játék élmény a modoktól. -
mucska #5686 CS! nem tudná valaki megmondani honnan tok 23 modot letölteni
-
#5685 santa monica bert slide szopós:D -
#5684 faq:D -
LacyDany #5683 hi!
Nem tudnátok megmondani, hogy a játékban a karrieren kívüli pályákon lehet-e, ha igen akkor hogy, bmx el menni?
Köszi -
Aniíiíiíií #5682 halii
lenne egy kérdésem
downtownban tartok és egy öreg fószernál kell ráugrani a kukára vagy valami ilyesmi bármit csinálok semmise jó szóval ott mit kéne segítség pls.
jah meg még1 szintúgy downtownban rákell ugrani a csengőre és nataspinezi oké ez megy meg azt nyomo amitmond de nemjó
K=4 G=6 R=8 vagy 9 ?? segítség pls köszi -
#5681 állítsd be a 2. vezérlőnek is a gombokat -
#5680 hogy lehet 2player módban játszani? pc-n? -
roLLand91 #5679 na mind1 nem kell már a segítség -
roLLand91 #5678 Sziasztok. a Tailblock slide-ot sikeresen hogyan lehet megcsínálni?? mindig feeble-t csínál már itt tombolok a gép előtt -
#5677 nemigen akar működni :( -
#5676 igen , megpróbálom thx -
#5675 Két gombbal is lehet wallflip-et csinálni, próbáld a másikkal (most nem vagyok benne biztos, de ha jólemlékszem a spinetransfer és a rotate left -el is lehet). Alapbeállításokkal játszol? -
#5674 őő, beverly hillsbe a francia csákónál kéne a wallflipet adni , de sehogyse akar menni , free-ben meg máshol meg megy :S mi a gáz? -
#5673 Jónak tűnik. Ha gondolod, beépíthetem a th-games oldalra. -
thebunny #5672 THAW park site by: thebunny -
thebunny #5671 Csináltam egy kis parkmegosztó sitet: http://thawpark.atw.hu . Nem csak thaw volt, de most jött rám hogy csináljak több kategóriát :DDD Eddig nem találtam a neten ehhez hasonló oldalt. Ha gondoljátok a legjobb parkjaitokat töltsétek fel! Én biztos hogy kifogok próbázni jópárat. Fennvan 2 park az enyéim közül is. Ha tetszik akkor használjátok :)) -
Ifa #5670 Helosztok nem tudnátok megmondani hogy a 100%-os mentést honnan lehet letölteni? -
#5669 Van olyan mód, ami csempészett új trükköt a játékba (ha jól tudom), de hogy ahhoz elég magas szintü modellező és vszínűleg programozó tudás is kell, az szinte biztos. -
thebunny #5668 én bmxezem igaziból is és egy nohand td 360at beadnék a játékba... :D
-
thebunny #5667 káár hogy nem lehet pedig jólenne bele valami nohand meg turndown :D -
thebunny #5666 cső tud valaki olyanról, hogy új bmxes trükköket hogyan lehetne becsempészni a játékba? előre is köszi! hello -
#5665 Launcherben, player 2 key bindingot configuraljatok -
obence #5664 Sziasztok
Az a helyzet, h mi régebben toltuk ezt a játékot, és a classic módnál a CO-OP-ot választottuk és ketten játszhatunk
Most elővettük megint, de nem lehet azt választani
Az lenne a kérdés, h mit kell tenni azért, h játszani lehessen classic módban ketten, fele-fele képernyőben!
Létszi segítsetek !
KÖSZI -
brácsa #5663 SIKERÜLT vagy 10. próbálkozásra de megcsináltam de nem sokáig jutottam nemtom hogy fog látszani a kép de ennél a feladatnál akadtam el el -
marty999 #5662 császtok. az a problem-em hogy a tony hawk am.wast. karrier módban bármilyen trükköt csinálok , lefagy (szintúgy classic módban). De az online teljesen jól működik. patch-et v. valamit nem tudnátok??? előre is köszi -
#5661 Csinálj, és tölts fel légyszi egy képet arról a részről. -
brácsa #5660 nem tok az AM-JAM- be tovább jutni. mindig én csinálom a legtöbb pontot de mindig utsó vok segítsetek lécci