5823

Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • nesster
    tudod mi vagy te?! egy egy egy egy egy egy egy egy egy... inkább hagyjuk
  • Atti12
    te ennyire hhh.. buta vagy, vagy csak teteted?
  • nesster
    elég ha az első betű nagy :D:D:D
  • ViktorMSC
    oké ARAGORN:d

• ViktorMSC
    ???
  • Atti12
    mi lenne ha egy hozzászolásba tömöritenéd a hsz eket?
    #4285 --> én is nagy betüvel irtam a neved, légyszi te is
  • Balumann
    Macromedia Dreamweaver 8, a menü Xara Webstyle 4, illetve a képeket meg a gombok képeit Adobe Photoshop ! Bizonyos tag-eket meg www.html.lap.hu -ról szedtem :|
  • nesster
    Zárjuk le azt a témát! ,,Megbeszélték,, , vége!
  • Fido4life
    Balu, te mivel csináltad a honlapodat ?
  • LPandN
    Ja az a kettő együtt...Durva...
    Ehhez a 8×os postokhoz meg a többihez meg no comment...
  • Balumann
  • Fido4life
    "magyaroszagon teged lehet a legjobban szopatni és egyben égetni" <-- ezen kifeküdtem..
  • nesster
    Az kész kinzás volt :D a nowalking türhető de az nm kevésbé :P
  • Balumann
    Jah, ezt rosszul mondtam akkor. Addig jó hogy nomnaual, meg no walking. Onnantól már nem hogy verseny. És mi játszottunk is már nanoval, akkor ott volt a 2 fuq-os is.
  • Atti12
    szerintem nem jó ötlet ez a no manual "verseny". ugy is csak veszekedés lenne az egészből -.-.
    ViktorMSC: Ha veszekedni akarsz, menj a gumiba. ott lehet
  • Balumann
    Senki nem mondhatta hogy én vagyok a legjobb, mert ez közel sem igaz. Egyébként meg Trial kid, vagy nortx más néven a legjobb, nem tudom hányszáz millel. Mc-s (bár nem thawozik már, vagy nem tudom). És nem is kell rangsorolni hogy ki a legjobb, mert nem érdekel, én csak úgy játszogatok, mert szeretem ezt a játékot.
    Azért töröllek ki, mert már elegem van a lámáskodásodból meg a hülyeségeidből, nem érdekel, nem azért mert menő vagyok. Hanem én vagyok itt a házigazda és én dolgom hogy rendbetartsam ezt a topicot.

Nekem is van sok barátom, meg haverom, akikkel eltudok beszélgetni. Veled nem!

Nem kellenek hasonlatok hogy milyen vagyok, megvagyok azok nélkül is kösz.
    Ne is legyél a társaiddal.
    De látod, az érdekel hogy te legyél a legjobb, hallottad hogy én vok a legjobb, és azt gondoltad magadba hogy legyőzöd. Elszántság meg is hozta az eredményt, többet csináltál mint én! Kész!
    Takarodj el a topicból mostmár
  • Balumann
    hm nektek bejön a banner? :S
  • Balumann
    Nem attól leszel rendes hogy megállapítod magadról hogy rendes, azt hogy milyen vagy, más állapítja meg rólad, és nem kell kategorizálni, de ezt még sztem nem tudod megérteni.
    Az hogy néha elindítasz olyat is ha te vagy a szerver, amit kérnek, ettől nem leszel annyira rendes, hogy még dícsérd is magad.

"en rendes vagyok, de he velem belfasz veleki azzal en is az vok"
    te úgyérzed hogy valaki nem olyan rendes veled, akkor már "legjobb téged lealázni", meg idegesíted. Ez aztán a rendes dolog. Ezzel fogod később elérni hogy mindenki utálni fog a végén.
  • Balumann

elég lesz viktor, többi üzenetedet törlöm itt, nem vagyok kiváncsi innentől rád. Játékban sem fogsz hozzánk belépni többet, mert azonnal ban.
    Üzeneteidben saját magadnak is ellent mondasz, arról nem beszélve hogy semmi fikázás nem volt.

Nem írsz többet ebbe a topicba, sem a thaw.cjb.hu -ra, mert azonnal törlöm üzeneteidet, innentől fogva nem érdekel. Játékba max más szerveren találkozunk, az enyémen nem!!!
    Ne is próbálkozz.
    És ne dícsérd magadat hogy "én rendes vagyok", mert ez meg nézőpont kérdése. Lépj be más magyar szerverre, és játsz velük sok ideig, és majd megkérdezhetem őket mi a véleményük, hogy mennyire vagy rendes. Bár nem hiszem hogy túlságosan más véleménnyel lesznek mint én.
    veled nem beszélek többet
  • nesster
    nah, al első hsz.-től kezdem és haladok felfelé:
    Szóval, senki nem fikázott senkit csak mondtuk hogy minket már nem érdekel a pontszerzés annyira, Balut személy szerint semennyire :) ezért nem szeretjük a CM-et meg a TA-t.
    Azért akkora égetések nem voltak, mi ,,nem vettünk ellenfélnek,, vagyis őőő nem az hogy béna vagy hanem hogy mi nem nyerésre mentünk hanem játékra... Igen mindenáron trükkre akartál menni de ott maradtál, nem baj mert megbeszélhettük a dolgot.
    Minden játékot meg lehet unni, de a graff mindig más ha azt szeretnéd hogy sok ,,tag-ed,, legyen akkor mindig másfele és minden kis helyre elmész. Ez a style!! A combo meg a trick attack aból áll hogy begyakorolsz egy jó utat és azon próbálsz minnél többször minnél gyorsabban minnél több pontot szerezve végigmenni.
    Aznap este, vagy inkáb reggel volt cm nem tudom hogy ott voltál-e szerintem igen.
    Megszoktad kérdezni tényleg de Neked a ta meg a cm a kedvenced, az elöbb leirtam hogy miért.
    Nem szeretek senkivel rosszba lenni, de amikor felmegyek thawra mindig sikerül valakivel össze vesznem. Többek között ezért is szeretem jobban a Thug1-et mert oda csak azok jönnek fel akik értenek hozzá mert feltudák telepiteni a játékot.
    ,,magyaroszagon teged lehet a legjobban szopatni és egyben égetni,, ha ilyeneket irsz akkor mit vársz hogy beszéljünk veled??
    Szerintem állitsd le magad, ez már rég nem arról szól hogy miért nem inditott balu cm-et...
    Szerintem ebből ennyi elég volt itt és máshol is.
  • ViktorMSC
    meghogy az ötlet szar
    amit mondtam
    aztis ki fikázta
    úgy hivják BALUHUNTER
  • Fido4life
    sztem ha nem takarodsz hamarabb ebből a topikból, nem sokára egy ilyen lesz a neved mellet...
  • ViktorMSC
    ha nem lettél volna ilyen nincs ez az egész
  • ViktorMSC
    hát az
  • Fido4life
    lol már
  • ViktorMSC
    amikor ott vojk akkor soha sem inditod el
    miért?
  • ViktorMSC
    az hogy akivel rendesen lehet jatszani
  • ViktorMSC
    nekem nem az számít hogy ki a jobb
  • ViktorMSC
    en rendes vagyok
    de he velem belfasz veleki azzal en is az vok
  • ViktorMSC
    igaz hogy többször kértem,de eggyszer se inditottad el:D
  • ViktorMSC
    most latom balu
    magyaroszagon teged lehet a legjobban szopatni és egyben égetni
  • Fido4life
  • Balumann
    "én csak azé megyek hozzátok hogy égesselrk titeket"
    Erre nincs szükségünk köszönnyünk.

"nem kértem mást csak hogy indits egy egyetlen egy cm-et vagy ta-t"
    nem egyszer, és volt mikor indítottam is (tegnap nem)

"..., amikor én hostolok akkor mindig megkérdezem hogy mit szeretnétek játszani"
    Azért csináltam szervert, hogy tudjunk style-zni graff-ban. És mivel tudják a magyarok hogy csak style-zgatunk, ezért gondoltam nem jönnek oda ha rendesen szeretnének játszani. Régen én is ugyan úgy csináltam mint te, és sztem is ez a helyes alapban!

"de sztem képes vagy rá ahogy mondtad:D te ha jófiú vagy akkor cselekedj is jót"
    Viccből mondtam hogy jófiú. Bár a való életben törekszem rá, neten nem nagyon.

"útánna befogtam volna a szám"
    aha :D legközelebb előtte is!

"mert te is meg nanó is nagyon rendesek vagytok"
    én nem tartalak annyira rendesnek azért, sztem nano se!

"mert az az igazság hogy nekem nagyon nincs kedvem rosszba lenni veletek
    mektek?"
    Mi stylez-nenk, te meg pontra játszol keményen. Hogyha továbbra is rajtunk lógsz ezek után, zavarsz minket a játékban, cm-eket kérsz, meg mindenféle versenyeket..."manaul verseny? nyuszik vagytok", rosszba leszünk!

"de hogy ennyien szétfikázzátok a agyam hát az durva volt."
    Szó sem volt fikázásról. Maximum válaszról. Fikázásra ok sem lett volna. Jobb vagy mint mi! (ha ez számít neked, mert nekünk már nem!!!!!)
  • ViktorMSC
    mert te is meg nanó is nagyon rendesek vagytok
  • ViktorMSC
    mert az az igazság hogy nekem nagyon nincs kedvem rosszba lenni veletek
    mektek?
  • ViktorMSC
    de sztem képes vagy rá
    ahogy mondtad:D
    te ha jófiú vagy akkor cselekedj is jót
  • ViktorMSC
    és erre te nem vagy képes?
  • ViktorMSC