Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A banner alatti linkre kattintva bejön egy oldal, ahol leírtam többek között erre is a megoldást, de már az új - még általam készülõ oldalon is megtalálod, ITT.
SzLehel:
Elvileg utána ugrasz egyet és már meg is van. Közte is lehet egyébként ugrani csak az a lényeg hogy a kombót ne hagyd abba, illetve a bolyák között bert slideal menj át.
a mamám tanította!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
segítséget kérnék.
elakadtam B.H. elején amikor alan azt mondja spine transfer-eket kell csinálni a gördeszkapark mellet. A spine transfert megbírom de az utána jövõ back flip tartwalt vagy front flip tartwalt már nem.ha megcsinálom a mit a játék ír ( g+ le, le) akkor one foot tailgrab-okat csinál.
pls.
köszi.
itt keresd meg.
Tony Hawk American Wasteland. Klán érdekelne.
http://thps-mods.com/mods.php és itt lehet az új 23 modot leszedni.
Nem kötelezõ letölteni és nehéz a használata.
Ha kérdés van vele írj :)
falas leugrás: ööö... wallflip?XD kp9-cel felfutsz, aztán megnyomod az ugrás gombot, de a 9-est NEM engeded el.
remélem érthetõ volt
Létszia létszi !!!!Help!!!! Hogy kell megcsinálni a Natasa spin-tet??
Tudjátok amikor a cölöpön kell foragni meg a francia csávónél a falas leugrást??
Kérlek segítsetek elõre is köszönöm!!
Kezd elõször a Tony Hawk's Underground 2 játékkal, mert ezt így elsõre biztos nem fogod végigvinni (storyban amúgy is jobb).
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nem tudok karaktert választani mert nem tudom enter el megcsinálni hogy beaktiválja.
Elindult a játék minden jól megy :D
Valaki fel tudna rakni nekem egy mûködõ crack linket.
Sajna nem találok deh remélem valaki tud segíteni :)
Elõre is köszönöm :D:D
elõre is kösz!
Nem tudnátok megmondani, hogy a játékban a karrieren kívüli pályákon lehet-e, ha igen akkor hogy, bmx el menni?
Köszi
lenne egy kérdésem
downtownban tartok és egy öreg fószernál kell ráugrani a kukára vagy valami ilyesmi bármit csinálok semmise jó szóval ott mit kéne segítség pls.
jah meg még1 szintúgy downtownban rákell ugrani a csengõre és nataspinezi oké ez megy meg azt nyomo amitmond de nemjó
K=4 G=6 R=8 vagy 9 ?? segítség pls köszi<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#csodalk>#csodalk>
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)
Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)