Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzLehel
köszi szépen :D próbálkoztam még egy párszor és sikerült :D

a mamám tanította!

Balumann
cipiko22:
A banner alatti linkre kattintva bejön egy oldal, ahol leírtam többek között erre is a megoldást, de már az új - még általam készülõ oldalon is megtalálod, ITT.

SzLehel:
Elvileg utána ugrasz egyet és már meg is van. Közte is lehet egyébként ugrani csak az a lényeg hogy a kombót ne hagyd abba, illetve a bolyák között bert slideal menj át.

SzLehel
sziasztok.lenne egy kis problémám az egyik küldetésben.santa monicaban tartok amikor találkozok Tony Alvaval,a pogo és a handstand még megy,de utána nem tudom megcsinálni a bert slidot,úgy értem hogy meg tudom csinálni,be is érek a célba,még azt is kiírja hogy Landolj! de utána nem történik semmi.ha valaki tud segítsen.

a mamám tanította!

helló. én a bmx-nél a tailwippet nem tudom begcsinálni.ha vala ki tud segítsen pls :(
Balumann
Nálam a focussal sincs semmi gond thug2-ben win7 x64 -en :I

AtiRadish
Azert a tokeletes eros kifejezes, pl. Thug 2 ben, focus gomb lenyomasanal mosolygos dolgokat muvel a game, mind 32 mind 64 bites win 7ttel, es futtathatom akarmilyen kompatibilitasi modban.

hunbodika
Én is úgy tudom.

Tony Hawk American Wasteland. Klán érdekelne.

Balumann
Igen, tökéletesen megy az összes Tony Hawk rész Windows 7 alatt (még a proskater 4 is), szerencsére.

bakkerman
skacok megy a gém win7 alatt??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Balumann
Addig eljutottál, és ilyen feladatnál akadsz el? :) Két hiba lehet, vagy fölengeded a g (grab) -t még a 2. hátrafele (frontflip-nél meg az elõre) megnyomása eéútt, vagy túl lassan nyomod le a két hátrát/elõrét.

help pls
hi.
segítséget kérnék.
elakadtam B.H. elején amikor alan azt mondja spine transfer-eket kell csinálni a gördeszkapark mellet. A spine transfert megbírom de az utána jövõ back flip tartwalt vagy front flip tartwalt már nem.ha megcsinálom a mit a játék ír ( g+ le, le) akkor one foot tailgrab-okat csinál.
pls.
köszi.
hunbodika
http://users.atw.hu/thgames/thaw/thaw.html

itt keresd meg.

hunbodika
Tudom deh inkáb az alapokat akarom megtartani.

Balumann
Pedig az is ott van benne, change stance gomb (beállítható a launcherben).

hunbodika
az n betû jelentése mi? eddig nem sokra jutottam :S

Balumann
Terv szerint nemsokára újítok a honlapon, át lesz helyezve webhost-ra, és terv szerint lesz rajta néhány új feature!

Balumann
FAQ -> Tippek,trükkök !

hunbodika
Én annyit szeretnék kérni hogy mondjátok meg a k,g,r és a többi betûnek a jelentését.

http://thps-mods.com/mods.php és itt lehet az új 23 modot leszedni.
Nem kötelezõ letölteni és nehéz a használata.
Ha kérdés van vele írj :)

natas - asszem kp9 + grind gomb
falas leugrás: ööö... wallflip?XD kp9-cel felfutsz, aztán megnyomod az ugrás gombot, de a 9-est NEM engeded el.
remélem érthetõ volt
Sziasztok!!!
Létszia létszi !!!!Help!!!! Hogy kell megcsinálni a Natasa spin-tet??
Tudjátok amikor a cölöpön kell foragni meg a francia csávónél a falas leugrást??
Kérlek segítsetek elõre is köszönöm!!
Balumann
Egy kicsit próbálj meg "önállóbb" lenni, a tony hawkos oldalamon (banner alatti link) olvasd el amiket leírtam. A menüben nem az enterrel lépkedsz, hanem az ugrás gombal. A játékban a K meg nem a billentyûzeten lévõ K betüt jelenti, hanem a kick (vagyis a flip trükkgomb) -ot, és mindig trükknevek betûjelét, nem azt amit le kell nyomnod.
Kezd elõször a Tony Hawk's Underground 2 játékkal, mert ezt így elsõre biztos nem fogod végigvinni (storyban amúgy is jobb).

leho94
5-ös gombot nyomogasd a numerikus cuccon

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hunbodika
meg aszt irja ki hogy pres k vagyis nyomjam meg a k megnyomom és semmi.

hunbodika
bár sok kis probléma van vele mert pl:
Nem tudok karaktert választani mert nem tudom enter el megcsinálni hogy beaktiválja.

hunbodika
Köszi :)
Elindult a játék minden jól megy :D

Balumann
Nagyon sokat kereshetted, gamecopyworld.com -on is találsz, meg a banner alatti linken is megtalálod. Writeonly mód...

hunbodika
sziasztok.
Valaki fel tudna rakni nekem egy mûködõ crack linket.
Sajna nem találok deh remélem valaki tud segíteni :)
Elõre is köszönöm :D:D

SIKERÜLT!!! :D
*flair :D
sziasztok! elakadtam a játék folyamán, a Vans skateparkban, mat hoffman küldetésénél. a 3 flare megvan, a tire tap is elvileg, mer kiirja rá a pontot, és alá h tire tap, de nem fogadja el. mit csináljak? lécci segítseteeeek!

elõre is kösz!
Dupi30

LFS World név: Dániel(hunn)

gangi
hi. gamemods.yoyo.pl , thawmods.yoyo.Pl , stb. (google ^^) , de nem lesz jobb a játék élmény a modoktól.

CS! nem tudná valaki megmondani honnan tok 23 modot letölteni
GhostR1der
santa monica bert slide szopós:D

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

leho94
faq:D

hi!

Nem tudnátok megmondani, hogy a játékban a karrieren kívüli pályákon lehet-e, ha igen akkor hogy, bmx el menni?

Köszi
halii
lenne egy kérdésem
downtownban tartok és egy öreg fószernál kell ráugrani a kukára vagy valami ilyesmi bármit csinálok semmise jó szóval ott mit kéne segítség pls.
jah meg még1 szintúgy downtownban rákell ugrani a csengõre és nataspinezi oké ez megy meg azt nyomo amitmond de nemjó
K=4 G=6 R=8 vagy 9 ?? segítség pls köszi<#wow3><#wow3><#wow3><#csodalk>
leho94
állítsd be a 2. vezérlõnek is a gombokat

Gerisone
hogy lehet 2player módban játszani? pc-n?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

na mind1 nem kell már a segítség

Sziasztok. a Tailblock slide-ot sikeresen hogyan lehet megcsínálni?? <#nemtudom><#rinya>mindig feeble-t csínál<#gunyos1> már itt tombolok a gép elõtt<#violent>

leho94
nemigen akar mûködni :(

leho94
igen , megpróbálom thx

Balumann
Két gombbal is lehet wallflip-et csinálni, próbáld a másikkal (most nem vagyok benne biztos, de ha jólemlékszem a spinetransfer és a rotate left -el is lehet). Alapbeállításokkal játszol?

leho94
õõ, beverly hillsbe a francia csákónál kéne a wallflipet adni , de sehogyse akar menni , free-ben meg máshol meg megy :S mi a gáz?

Balumann
Jónak tûnik. Ha gondolod, beépíthetem a th-games oldalra.

Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)

Csináltam egy kis parkmegosztó sitet: http://thawpark.atw.hu . Nem csak thaw volt, de most jött rám hogy csináljak több kategóriát :DDD Eddig nem találtam a neten ehhez hasonló oldalt. Ha gondoljátok a legjobb parkjaitokat töltsétek fel! Én biztos hogy kifogok próbázni jópárat. Fennvan 2 park az enyéim közül is. Ha tetszik akkor használjátok :))

Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)

Helosztok nem tudnátok megmondani hogy a 100%-os mentést honnan lehet letölteni?