Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezeket nyomom: space, bal, lefele. erre tire tapozik.
nekem akkor tire tap-ot csinál
hát nem hiszem el.a backflipet binyón kell és úgy hogy nyomod a spacet(gyengébbek kedvéért szóközt és a hétrát ami szerintem nállad is az s gomb a háromhatvanat meg ugyanígy csak jobbra vagy balra <#falbav>
a bringával kell backflipezni? mert ha igen akkor pls mondjátok el hogy hogy?
csinálj egy backflippit és utánna egy 360-at egyben.így érthetõ
már próbáltam de légyszíves segítsetek. ez az uccsó ilyen dolog mert már csak az kell ahhoz,hogy kivégezzem a játékot. pls<#help>
SzLehel
legyél már kicsit önállóbb 😛

a mamám tanította!

hogy lehet flair-t csinálni? Mat Hoffmann-nél??????
az egyik híresség east los angeles-ben azt kéri tõlem, hogy nollie-zak, és azt mondja, hogy nyomjam meg az n gombot, és a játékban semmivel sem tudom megcsinálni.mit kell hozzá nyomni?<#help>
mit kell csinálni a nollie-hoz? nem értem...<#falbav>
SzLehel
5733. hozzászólás

a mamám tanította!

De hagyjuk.. megmondanátok, hogy mit kér a csávó downtown-ban az oil rig pálya után?
jó van na nem olvasom végig mind az 5000 bejegyzést... amúgy meg az oldaladon nézem és nem találtam rajta-.-
SzLehel
nem tudom miért nehéz megcsinálni egy kombót 😛

a mamám tanította!

Balumann
Ráadásul benne van a FAQ-ban, az oldalamon. Ráadásul szerintem legalább 40x le van írva itt a fórumban is (lent meg van keresõ). 😞

Már rájöttem magamtól is<#mf1>
Tud valaki segíteni? A feladat azt mondja, hogy tail block slide-nom kell amikor a spec méter fullon van, de nem tudom megcsinálni.
<#falbav><#falbav><#falbav>
már megvan, de utána a kövi feladatnál? valami trükköt kell csinálni amikor fel van töltõdve a special méter de nem tudom megcsinálni.
SzLehel
elõtte fel kell vinni a special -métert maxra

a mamám tanította!

És a focus? azt nem lehet enterrel ahogy azt a játék mondja...
Balumann
Nem feltétlenül a csövön kell szerezni annyit, csak érinteni kell a kombóban azt is. Ráugrasz, csúszol rajta, aztán folytatod a kombót bármerre, és megállsz amikor eleget összegyûjtöttél.

még egy kérdés,hogyan lehet a skate ranch pályán azon a csövön vagy min 23000 pontot szerezni?<#falbav>
Köszike, tovább jutottam.<#mf1>
SzLehel
wallflipnek az a titka hogy miközben ugrasz a falon,közben folyamatosan kell nyomni a wallrun-t(KP8) ,ugrás közben is.

a mamám tanította!

Sziasztok azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet wall flip-ezni mert néztem a leírását de nem tudtam megcsinálni.Elõre is köszi.
de a febble grind még mindig nem megy
Balumann
A banner alatti link oldalát, illetve mostmár inkább EZT mert javítottam 1-2 dolgot, akkor nem lesz gondod valószínûleg a nyilakkal. Nem csak 10 évesen nehéz, ez egy nehéz játék, amit úgy fogsz leginkább megérteni, a magadnak lefordítod, próbálkozol vele, és megcsinálod. Ha már 3 napig sem sikerül valami, akkor írd be a feladatot (lehetõleg képpel, akkor könnyebben tudunk segíteni), és készségesen segíteni fogunk (csak ne olyat kérdezz, ami a FAQ-ban is benne van).

na jól vaqn ide se írok többet de tudod tíz évesen kib.. nekéz ezeket az elcseszett feladatot leforditani néhány jelet pl a nyilaka kur...a nem értem
Balumann
Miért nem olvasod el ott a játékban a feladatot, miért kell minden 3. feladatot itt is megkérdezni? Ha a feladatot nem érted akkor gyorsabban megtudod, ha beírod azt a 2-3 kulcsszót a szótárba, mint itt választ kapsz, nem értelek. Már SzLehel is megunta, hogy mindent le kell írnia ahogy látom xD

ez mit jelent?? kövesd a billentyû kombót 😛
SzLehel
kövesd a billentyû kombót 😛

a mamám tanította!

na megint én a febble grindet hogy kell bmx-en
SzLehel
ja félreolvastam,ott fel kell mászni arra szarra a virágos valamire eleje elõtt és le kell verni a deszkával a 3 csapot,után végig kell rajta grindelni és fel kell ugrani a szobor tetejére majd azon a szigonyon is kell grindelni amit a szobor tart.

a mamám tanította!

az amikor valami black windows-os fickó valami grindelõs cutcot akar
SzLehel
már elfelejtettem mi az elsõ xD

a mamám tanította!

east la elsõ küldetésében mit kell csinálni?
SzLehel
menj el santa monicaba és csináltass a tetóváló szalonban egy black widows tetkót,egy pókot ábrázol,tetováltasd magadra,utána meg menj vissza downtownba.

a mamám tanította!

annál a küldetésnél amikor valami black window tatot vagy mit emleget akkor mit tegyek?
SzLehel
azt nem tudja valaki hogy hogy lehet a story módos deszkással menni multiban?

a mamám tanította!

Balumann
Én már csak nagyon ritkán, az elmúlt 2-3 hónapban azthiszem csak az Oc challengén vettem részt (mivel én is Oc tag vagyok és ennek a kezdeményezõje is, ráadásul én írtam a versenyhirdetést is ^^). Bár most hogy elkezdõdött az év, már erre se biztos, hogy nagyon idõt tudok szakítani. Viszont hamarosan kész az új Tony Hawkos oldal, ahol majd be tudja magát írni az aki szokott játszani, meg információkat magáról.

SzLehel
én szoktam néha,de most újratelepítettem a gépet ezért nem fogok játszani egy pár napig,mert van valami gond.
a nicknevem Lehel szokott lenni

a mamám tanította!

Innen valaki nyomja multit? ha igen, nickeket kérek😄XD
na már sikerült amûgy adjátok már meg az msn-eteket légyszi de most megint megakadtam bmx-nél mi az az n betû
SzLehel
én most vittem végig de én se tudom melyik küldetésrõl beszélsz xD

a mamám tanította!

Balumann
-Mivel kb. 4 éve vittem végig a játékot, ennyibõl esélytelen, hogy tudjak segíteni.
-Próbálkozz, ha legalább 3 nap után se sikerül megoldani, akkor kell kérdezni, és tegyél hozzá képet is légyszives.

hallod van az a mission amikor greindelni kell eggyik helyrõl a másikra utánna felhivna a ficko de nem tom hogy kell
köszi sikerült de most a fair nem megy segíts
Balumann
mit nem találsz, ott van a story story faq-ban ...

várj . te nem tudnád elmongani hogy hogy kell mert ott nem találom