Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
mikor játszuk le?

OMG!! Most nézem, hogy 1 tag-el nyert balu.<#mf1><#mf1><#mf1>

nesster
Atti12
eredményeket irjátok be, felrakom a honlapra

Sry a dupla postért, de most jut eszembe: lehet fogadni? <#vigyor3><#idiota>

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

Neee most minek kellett kirakni? Ez akkor égés. 😄
Egyébként 5 játékból 5ször esni bug miatt, nem tesz túl jót a pontoknak, ezért lett iyen kevés. :/

Atti12
csináltam a bajnokságnak egy kis táblázatot, itt érhetitek el egy ideig, amég nincs tárhely

MimaSKATE
mimaTHS 😄

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Atti12
rakom a thawot ^^

Mi lesz a host neve a 8 órási meccsen? Ja és atinak vagy balunak kéne csinálni a hostot, mert nekem néha újraindúl a gépem. Hetente vagy 2szer 3szor szóval nem vészes csak nehogy pont most legyen.

nesster
Atti12 - BoonX

nesster
Balumann - Baluhunter
homeless - homeless
AtiRadish - Atti996 MSC
LPandN - LnP.eO
MimaSkate - mima.mpc
ViktorMSC - Viktor MSC
nesster - ... :B

balu vs homeless ma este 8.

AtiRadish
Ha az ellenfelek egyeztettek idõpontot priviben akkor szólhatnak a 2 bírónak és le is lehet tudni a meccset. Még meccs elõtt mindkét versenyzõvel átrágjuk a szabályokat és utána mehet az 5ször fél perc barbarian breakout😄😛.

Nem lehetne THAWos neveket írni mert azt se tom hol a fejem.<#wow3>

nesster
Játék menete
Most pedig megkérünk mindenkit hogy aki akivel játszani fog egyeztessen idõt irja be ide és majd Atti vagy Én megyünk! (Az idõt ne itt beszéljétek meg... 😄) ha lemegy egy menet akkor pedig akkor amelyikünk nézte a mecset (+fotozta az eredményeket) feltöltjük meg a táblázatot is h nyomon követhetõ legyen

nesster
4468. hozzászólás 12.sor (utolsó

AtiRadish
Többféle felsorolást is csináltunk. Nanonál van egy olyan "lista" amin én nem tudom a sorrendet és fordítva!!! Szal ha én játszok akkor arról a listáról fogunk számokat mondani(én és az ellenfelem). A döntõre is csináltunk egy külön listát h. ne lehessen trükköznötök. Higgyétek el nagyon jól meg van ez szervezve. (ha netalán én és nano leszünk a döntõbe természetesen vkit megkérünk csináljon egy új listát)

Balumann
Sztem több bökkenõ is van, de majd meglátjuk 😄

De te meg Ati is akartok versenyezni, és ti tudjátok a számokat! Ez a bökkenõ. 😛

nesster
Csináltunk egy táblázatot, felirtunk minden pályát és beszámoztuk õket. Akik épp mennek csatázni, egyikük mondd egy számot 1 és 15 között és azon a pályán lesz a mecs!
hmm

Balumann
#4481 -es üzenetbõl ez nem derült ki 😄 Ez talán annyira nem rosz ötlet, bár sztem hülyeség 😄
-de még mindig ugyan az a helyzet 😄 Ha 3 pályán játszanánk ugyan úgy választhat az aki többet nyer (vagy több tagje volt) 😄 4 pályánál is (lehetséges hogy ugyan az lesz a nyertes arány! 😛)
De azért értelmesebben is meglehet csinálni egy ilyet sztem, én legalábbis biztos nem így csinálnám... dehát ti tudjátok 😊

nesster
aki többet nyer az választ többször!

nesster
,,5x30 esetén meg ki választ 5.-iket, nem ugyan az a helyzet? 😄 - sztem igen 😛,, hát ez az!

#4481 ezt olvasd el megint xD

de elvileg a játékosok nem tudnák, hogy melyik szám mögött melyik pálya van.

Balumann
dehogy!
Én már most tudom hogy melyik 5 pályát fogja mindenki választani 😄 (sztem)
Azon kívül meg nem sok választás van, azt meg mindenki tudja hogy melyiket fogja választani!

"Ha 3x30 lenne akkor ki választ harmadszorra?"
5x30 esetén meg ki választ 5.-iket, nem ugyan az a helyzet? 😄 - sztem igen 😛

nesster
az unalmas lenne szerintem. Meg igy (ahogy mi gondoljuk) nem lehet rá készülni hanem spontán jönne!

Balumann
ok akkor rátok bízom, ahogy ismerlek nem fogtok segítséget kérni 😄
De akkor csináljátok meg tényleg rendesen, ha rosszul csináljátok meg, akkor inkább én kihagyom ezt a tournamentet... (bár mostmár nincs is kedvem egyébként se)

Balumann
Nem tudom én szerintem úgy kéne hogy nincs pálya választási lehetõség. 3 pályát kiválasztunk, és mindegyik pályán 3 menet, és az egész graff tournament ezen a 3 pályán zajlik! És sztem nehéz pályákat kéne választani, ela-t és downtown-ot kikéne zárni!
Ilyen pályák legyenek, hogy Santa Cruze, Santa Monica, Kyoto, Vans park, Beverly!

nesster
GRAFF = minnél több annál jobb, ez a játék lényege. És ez graffnak tervezett verseny. Egyenlõre Atti és Én csináljuk az egészet nem kell segitség (ez Balunak is szól :😎 Mind az 5 pályán 1 30mp-s graff. Ha 3x30 lenne akkor ki választ harmadszorra? -.- Ha kell segistég szólunk.

nem tudom hogy értette, de ha úgy ahogy te mondod, akkor ki választ 2szer és ki 3szor?
Pár alternatíva:
1. mindkét játékos mond 1-1 számot. Így 2 pályán fognak játszani.1-1 graff-et. Ha döntetlen akkor a tag-ek döntenek. Ha nem akkor egyértelmû ki nyer.
2. Mindkét játékos mond egy számot 1-tõl 7-ig. Összeadják a 2 számot és ez alapján választják a pályát. Itt 3 graff. Aki kétszer nyer az megy tovább.

Balumann
Nem úgy értette hogy 5-öt játszunk 5 pályán (mind az 5 pályán 1 graff)?
Mind az 5 pályán 5 menet tényleg hülyeség 😄 Akkor sztem már a 3 is sok.

Szerintem hülyeség, hogy tagre megy. Akkor minek 5? Elég lenne 3. Ja és minél hamarabb meg kéne csinálni a táblázatot, hogy az ellenfelek idõpontot tudjanak egyeztetni.

nesster
SG Graff Tournament

Szóval, AtiRadish meg én arra gondoltunk hogy megpróbáljuk megcsinálni, mert az elõzõ probálkozás nem sikerült sajna.
Késöbb elgondolkodtam és akárhány ember lehet mert ugyis kettesével mennek a harcok 😄
Csak azok indulhatnak akik MOST regisztrálva vannak itt a forumon de ha igy kevés ember jön össze akkor Multiba magyarok közt feldobjuk a témát 😄
A pályák és az ellenfelek sorsolással fognak összeállni. (Csináltunk egy táblázatot, felirtunk minden pályát és beszámoztuk õket. Akik épp mennek csatázni, egyikük mondd egy számot 1 és 15 között és azon a pályán lesz a mecs!)
Több fajta felsorolás készül...
A csatákat ugy képzeltük el hogy 2 ember játszik (egyik a host másik az ellenfele) Atti vagy Én pedig OB-ról figyeljük az eseményeket és fotozzuk a végeredményt (és fel is töltjük hogy lássátok) a problémák elkerülése érdekébe!
Egy csatába 5* 30sec-es graff van, tag-re megy nem nyerésre ez azt jelenti hogy ahány graffet csinálsz annyi a pontod nem számit hogy nyersze egy adott menetben vagy nem.
5 menet 5 pályán!
A legfontosabb hogy nem lehet cukkolni a másikat vagy beszólni neki!
Ha például a host elesett de a másik még megy és megszakitja a játékot cserébe egybõl kizárjuk!
Ja meg aki modozik arra is ez vár..

Balumann
törlöm ha megírtad az összefoglalást 😄

én is benne vagyok
Balumann
bennvagyok

Én is jelentkeznék. De kéne majd csinálni cm tournamentet is.😊

AtiRadish
Igen, Online

Atti12
lehet róla szó, majd felrakom <#buck><#vigyor>

ezt nem értem. ez micsoda? THAW multiplayer?

AtiRadish
Elfogadva 😄.
Egyébként akikre gondoltunk és sugalljuk nekik h. jöjjenek, azok a következõ emberek: LPandN, Baluhunter, Viktor, Mima, Aragorn. Titeket mindenképp szeretnénk ha jönnétek mert akkor igazán színvonalas lenne a tournament. (Ja és persze Nano és jómagam is részt veszünk a versenyen attól h. rendezõk is vagyunk)

Jelentkézést benyújtok!

nesster
SG Graff Tournament

Szóval, AtiRadish meg én arra gondoltunk hogy megpróbáljuk megcsinálni, mert az elõzõ probálkozás nem sikerült sajna.
Legalább 8 ember kellene a versenyhez hogy egy szerver tele legyen!
Csak azok indulhatnak akik MOST regisztrálva vannak itt de ha igy kevés ember jön össze akkor Multiba magyarok közt feldobjuk a témát 😄
A pályák és az ellenfelek (ha meglesz a 8) sorsolással fognak összeállni.
Valahogy ígyfog kinézni az egész de még javitok a képen 😄
A csatákat ugy képzeltük el hogy 2 ember játszik (egyik a host másik az ellenfele) Atti vagy Én pedig OB-ról figyeljük az eseményeket és fotozzuk a végeredményt (és fel is töltjük hogy lássátok) a problémák elkerülése érdekébe!
Egy csatába 3 30sec-es graff van, nem pontra megy hanem nyerésre..
Várjuk jelentkezéseteket itt a forumba!
Bármi egyéb kérdésetek van irjátok meg!

na végre meg van a classic mode normalon.

nesster
thawra gondoltam

Én meg THUG2oztem de béna voltam 2 millát csináltam, de elkezdtem THAWozni és nagyon fejlõdtem, és most 64 bukott recem van, és 53 sima. 13 vagyok. Erik pl sokkal jobb nálam és én idõsebb vagyok.

aha. én 3-4 éve THPS 3oztam, de semmit nem tuttam benne csinálni, most meg elõvettem ezt. a szponzornál rájöttem, hogy ha egy nap kihagyom, nem fog visszajönni