Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AtiRadish vs Balumann
1. Santa Monica
2. East Los Angeles
3. Vans Skatepark
4. Chicago
5. Hollywood
Ez van most! 😄
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Egyébként 5 játékból 5ször esni bug miatt, nem tesz túl jót a pontoknak, ezért lett iyen kevés. :/
AtiRadish vs LPandN
1. Hollywood
2. East Los Angeles
3. Vans Skatepark
4. Chicago
5. Kyoto
Tehát most igy néz ki az állás!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
homeless - homeless
AtiRadish - Atti996 MSC
LPandN - LnP.eO
MimaSkate - mima.mpc
ViktorMSC - Viktor MSC
nesster - ... :B
Most pedig megkérünk mindenkit hogy aki akivel játszani fog egyeztessen idõt irja be ide és majd Atti vagy Én megyünk! (Az idõt ne itt beszéljétek meg... 😄) ha lemegy egy menet akkor pedig akkor amelyikünk nézte a mecset (+fotozta az eredményeket) feltöltjük meg a táblázatot is h nyomon követhetõ legyen
hmm
-de még mindig ugyan az a helyzet 😄 Ha 3 pályán játszanánk ugyan úgy választhat az aki többet nyer (vagy több tagje volt) 😄 4 pályánál is (lehetséges hogy ugyan az lesz a nyertes arány! 😛)
De azért értelmesebben is meglehet csinálni egy ilyet sztem, én legalábbis biztos nem így csinálnám... dehát ti tudjátok 😊
#4481 ezt olvasd el megint xD
Én már most tudom hogy melyik 5 pályát fogja mindenki választani 😄 (sztem)
Azon kívül meg nem sok választás van, azt meg mindenki tudja hogy melyiket fogja választani!
"Ha 3x30 lenne akkor ki választ harmadszorra?"
5x30 esetén meg ki választ 5.-iket, nem ugyan az a helyzet? 😄 - sztem igen 😛
De akkor csináljátok meg tényleg rendesen, ha rosszul csináljátok meg, akkor inkább én kihagyom ezt a tournamentet... (bár mostmár nincs is kedvem egyébként se)
Ilyen pályák legyenek, hogy Santa Cruze, Santa Monica, Kyoto, Vans park, Beverly!
Pár alternatíva:
1. mindkét játékos mond 1-1 számot. Így 2 pályán fognak játszani.1-1 graff-et. Ha döntetlen akkor a tag-ek döntenek. Ha nem akkor egyértelmû ki nyer.
2. Mindkét játékos mond egy számot 1-tõl 7-ig. Összeadják a 2 számot és ez alapján választják a pályát. Itt 3 graff. Aki kétszer nyer az megy tovább.
Mind az 5 pályán 5 menet tényleg hülyeség 😄 Akkor sztem már a 3 is sok.
Szóval, AtiRadish meg én arra gondoltunk hogy megpróbáljuk megcsinálni, mert az elõzõ probálkozás nem sikerült sajna.
Késöbb elgondolkodtam és akárhány ember lehet mert ugyis kettesével mennek a harcok 😄
Csak azok indulhatnak akik MOST regisztrálva vannak itt a forumon de ha igy kevés ember jön össze akkor Multiba magyarok közt feldobjuk a témát 😄
A pályák és az ellenfelek sorsolással fognak összeállni. (Csináltunk egy táblázatot, felirtunk minden pályát és beszámoztuk õket. Akik épp mennek csatázni, egyikük mondd egy számot 1 és 15 között és azon a pályán lesz a mecs!)
Több fajta felsorolás készül...
A csatákat ugy képzeltük el hogy 2 ember játszik (egyik a host másik az ellenfele) Atti vagy Én pedig OB-ról figyeljük az eseményeket és fotozzuk a végeredményt (és fel is töltjük hogy lássátok) a problémák elkerülése érdekébe!
Egy csatába 5* 30sec-es graff van, tag-re megy nem nyerésre ez azt jelenti hogy ahány graffet csinálsz annyi a pontod nem számit hogy nyersze egy adott menetben vagy nem.
5 menet 5 pályán!
A legfontosabb hogy nem lehet cukkolni a másikat vagy beszólni neki!
Ha például a host elesett de a másik még megy és megszakitja a játékot cserébe egybõl kizárjuk!
Ja meg aki modozik arra is ez vár..
Egyébként akikre gondoltunk és sugalljuk nekik h. jöjjenek, azok a következõ emberek: LPandN, Baluhunter, Viktor, Mima, Aragorn. Titeket mindenképp szeretnénk ha jönnétek mert akkor igazán színvonalas lenne a tournament. (Ja és persze Nano és jómagam is részt veszünk a versenyen attól h. rendezõk is vagyunk)
Szóval, AtiRadish meg én arra gondoltunk hogy megpróbáljuk megcsinálni, mert az elõzõ probálkozás nem sikerült sajna.
Legalább 8 ember kellene a versenyhez hogy egy szerver tele legyen!
Csak azok indulhatnak akik MOST regisztrálva vannak itt de ha igy kevés ember jön össze akkor Multiba magyarok közt feldobjuk a témát 😄
A pályák és az ellenfelek (ha meglesz a 8) sorsolással fognak összeállni.
Valahogy ígyfog kinézni az egész de még javitok a képen 😄
A csatákat ugy képzeltük el hogy 2 ember játszik (egyik a host másik az ellenfele) Atti vagy Én pedig OB-ról figyeljük az eseményeket és fotozzuk a végeredményt (és fel is töltjük hogy lássátok) a problémák elkerülése érdekébe!
Egy csatába 3 30sec-es graff van, nem pontra megy hanem nyerésre..
Várjuk jelentkezéseteket itt a forumba!
Bármi egyéb kérdésetek van irjátok meg!