5823
-
#4936 Tegnap este még találtam pár kira vidit:
tvKsk_02 (THPS4) Improv tf-ek!
improvMisc_Ksk (THUG1)Ez a ksk egyre nagyobb kedvencem, itt is nagyot alakít!
ProjectOmegaOutakes1 (THAW)Ez az amiről beszéltem (skate ranch, silent.hot) eszméletlen!
WastelandWarrior (THAW)Silent, skate ranch improv! Itt már mindenki tudja milyen a silent-style.. :D
-
#4935 http://www.hyptonicfilms.com/thps/videos/MFthoclips.wmv
mista freeze vidi. szerintem elég régi. -
#4934 1. Nyomd fel a Special csikot!
2. Nyomd be a focus gombot!
3. Grindelj->ugorj->és nyomd be ugy a billentyűkombinácioy ahogy irja. (asszem balra+le+grind) Fontos: a grindet pont akkor nyomd amikor leérsz a izéra. amin csuszol.
4. tartsd a balance-t a izé végéig!
legkövelebb tegyél képet! -
#4933 kösszke =), már rájöttem a revetre, csak storyban nem engedett vele játszani. A graffitit nemtom hogyan csináljam oda a heylére... -
Sudike #4932 Lécives segitsetek nekem.Donwtonwba Zen mesternél nem tom megcsinálni azt a küldit amikor focust tanulok anak is a 3. részét amikor Speciális combot kell csinálni léci segitsetek.
üdv:Südike -
#4931 Ha lesz, akkor meg vszínű hogy több mint fél év mulva, akár 1 év. -
#4930 Hát.... senki se tudja. Ugy néz ki nem. -
#4929 Pc-re lesz új TH játék a közeljövőben? -
#4928 -revert gomb
-nem tom -
#4927 Üdv. Hogyan lehet felkapaszkodni peremekre úgy mint a THUG2-ben? Ja, és amikor graffet fújok akkor egy szép nagy fekete négyzetet fúj fej, valamiért nem jeleníti meg. Ötlet? -
#4926 :D -
#4925 east la plz :D:D -
#4924 Aragorn printelgetesein felbuzdulva:szex
Lehetett volna tobb is csak nekiment annak a kurw@ ajtonak. -
#4923 @Ara ez már elkönyvelhető 100nak.:D -
karak23 #4922 nagyon köszi srácok, akkor küzdök tovább. -
#4921 áhh picsa majdnem megvan a 100 :D
-
#4920 azért dícséretes, hogy próbálkozol, nem pedig egyből mentés után nyavajogsz mint a legtöbb ember :). Képet meg ugy csinálsz, hogy van egy gomb a billentyűdön, az van ráirva hogy printscreen (PrtSc). Szal amikor leakarsz fotozni valamit megnyomod azt a gombot, majd kilépsz a windowsba, megnyitod a paintet és ott szerkesztés menüben rákattintasz a beillesztésre. Ezután lemented a képet és megvan a kép ;) -
#4919 Gyakorold a balance-zást egy kis ideig, először szerintem natas spinnel. Egy idő után szerintem sikerülni fog megcsinálni. Ne add fel ilyen könnyű küldetésnél!
Egyébként egyik trükkje a játéknak talán az is, hogy nem szabad a balance-ra nagyon oda koncentrálni. Próbáld az embert nézni meg a játék grafikáját, és közbe úgy nyomkodni a balance tartásra a nyilakat, érzésből. Nehéz megfogalmazni, ebbe a játékba rengeteg háttér trükk van, amire szinte csak saját magunk tudunk rájönni idővel, gyakorlással. (vannak amiket mondjuk el is lehet mondani, de az más).
A legtöbb pontot érő kombo a story-ban is 1,5 mill pont ha jól emlékszem, de sok gyakorlás után már többszáz milió pontot is lehet csinálni - eleinte nekem is elképzelhetetlennek tűnt. -
karak23 #4918 hát képet nem tudom hogy kell csinálni.
szóval santa monica a pálya. a küldetés pedig az alva 1. haverja, aki az óriáskeréknél áll. egy lip-tricket kell megcsinálni a kerék egyik kocsián, és addig tartani amíg körbe ér a kerék( 20 másodperc). ez számpmra lehetetlen...
ja és a lip-statpointom a maxon van.
segítség :) -
#4917 jók lettek a képek csak én egy kicsit vitatkoznék ezekkel a manual trickekkel :D. Én guy tudom hogy ezeket a trükköket Flatland trükköknek hívják, szal sztem jobb lenne azt irni ^^ -
#4916 Lehetséges, hogy átköltöztetem az oldalt, mert ez már nem az első, hogy szarakodik, és Aragorn tudatosított egy ingyenes tárhelyről, ami jobbnak tűnik :) úgyhogy oda rakom, egyenlőre csak a képeket.
Slide trükkök
Manual trükkök -
#4915 képeket, meg képekbe felrakom az összes grind és manual trükköt, meg valahogy leírást is hogy melyiket hogy kell. -
#4914 Mit akarsz updatelni az oldalon? -
#4913 De mégse, cjb -n beenged, jelszót is változtattam meg nevet is, de ftp-n nem enged be megőrülök -
#4912 Elfelejtettem a jelszót meg a felhasználó nevemet a thaw-os oldalhoz :S pedig most módosítanám egy kicsit az oldalt. -
#4911 Köszke, eddig 2 kb/s-al repeszt lefelé... =) A türelem wastelandot terem. -
#4910 Nem.Aragornak 103 mill volt a legtöbb.Én emlkszem -
#4909 próbáld ezt link -
#4908 Üdv. Működő torrentet tud valaki tolni? amiket itt írtatok azok már 'vesztettek aktualitásukból'... =) -
#4907 lehet, tényleg nem emléxek már olyan régen volt :/ -
#4906 Én úgy emlékszem neked 94 mill volt a rekordod, és egyszer estél 104 milt (legalábbis az körül). -
#4905 nem, már nem emléxek rá hogy mennyi volt. Annyit tudok hogy 100 fölött volt :) -
#4904 Yay yay Ati, hat a regi rekked is 72 volt downtownon nem?? -
#4903 nah két nap alatt ennyit tudtam kicsavarni magambol :D :
Pár nap mulva meglesz a 100 ^^ -
#4902 Printeld le/keszits screenshotot ahol elakadtal, vagy ird le pontosan a szoveget h. mi a kuldetes, es mi rutinos oreg rokak tudunk neked segiteni. -
karak23 #4901 bocs, de ezt hogy érted?
-
#4900 képet rakj -
karak23 #4899 sziasztok srácok!
szóval elakadtam egy kissé.
santa monica, póló, cipő nélkül. a without toching the ground megvan, de az óriáskerékkel már nem bírok. enélkül meg lehet találni alvát vagy mit kell csinálni???
köszi előre is a segítséget.
-
#4898 Ugyanilyenem van asus-ba!:p -
#4897 amugy szinte semmit nem ér az élsimítás, sztem ugyan olyan a graff mint amilyen volt o.O