Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Double Take
^Bunny és Will -szó szerint- közös videója. Ez is jó lett csak az a baj hogy laggos. 😄
Amugy unfazed:red-be is skillet van. Ez régebbi vidi mint Cona-é.
^Bunny és Will -szó szerint- közös videója. Ez is jó lett csak az a baj hogy laggos. 😄
Amugy unfazed:red-be is skillet van. Ez régebbi vidi mint Cona-é.
Manuálba csinálok annyit!<#idiota>#idiota>
Unfazed: Red
^Legjobb prov vidi a nextgenes thp8-ból. Tudom hogy rossz a videó mert le van csipve a vége, de amedig megvan az kira nagyon!
Unfazed: Red
^Legjobb prov vidi a nextgenes thp8-ból. Tudom hogy rossz a videó mert le van csipve a vége, de amedig megvan az kira nagyon!
szerintem te játsz elöször thug2 vel, tul nehéz ez neked. 50.000 pont kurva kevés ^^ nekem 72 mill volt a rekordom, és már az is kevésnek számít!
aha😄😄 Most szedném össze az embereket a videómhóz,de rohaadt nagy trükköket kérnek!! pl a hollywoddban azt sem tom mit kell csinálni a barlangban!! 50.000pont elég sok!
Jah, azt nem álítottam be!! kössz!
Kössz!! Megmondaná valaki ez a jel melyik nevezetü billentyû???

Pattanj bmx-re es csinalj meg legalabb 3 Rick Thorne altal adott kuldetest. O mindegyik varosreszben ott van, szal eleg konnyu lesz majd megtalalni. Nah es ha megcsinaltal 3mat akkor johetsz csinalni ezt a kuldetest. De azt ajanlom h. ne csak 3 mat csinalj meg hanem legalabb tizet mert asszem az a kuldetes osszettettebb lesz, es lehet az elso 3 nem tanitja meg majd azt amire ott szukseged lesz.
Ilyen nincs, nikább itt a link XD!
http://img225.imageshack.us/my.php?image=nvtelenxt0.jpg
http://img225.imageshack.us/my.php?image=nvtelenxt0.jpg
bocs, a zelöbb elcsesztem a képet!

Az lehet az, 3 traning!
Nem igazán tudom, hogy mi lehet. Valami olyasmi rémlik, hogy megkellett csinálni elõtte 1-2 bmx-es feladatot, de most nem tudom. Rakj képet légyszi, hogy mit mond, vagy ahol van.
Egy hülye kérdés! A grafitis cucc után jön a BMX-es! De valamit akar a BMX-el, és csak azután engedne dumálni azzal a krapekkal! Lehet kérdezték már, de ezt visszaovlasva sem találtam! tom tökre gáz, de most talán az agyam sincs erre rákapcsolva!! CSak a lényeget irjátok le, nem kel részletesen! elõre is kössz és bocs a hülye kérdésért!
1hét?😄 Énmár 1hónapja szarakodom vele! Had legyen egy kérdésem! Vannak BMX-esek minden városban! azokkal mit kell csinálni??
egyet értek, meg sokkal rövidebb is. THUG 2-t 3 nap alatt kivittem 100%-ra, THAW -al elszarakoztam több mint 1 hétig 😊 (persze sick fokozaton mind a 2-t)
Hát igen, leszedtem az underground 2-t! Aki elõször játszik az Americanwasteland-el, annak nagyon szar vissza felé mennie!! De az underground 2 ben könnyebb küldetések vannak 😄!
Kössz, tényleg jó szám!! Elkezdem szedni a torrentet, majd leszs valami!!Kössz.
én is próbáltam szöveg alapján megkeresni a letssingit -en, de egyszerûen nem értettem belõle 1 szót se... Vagyis nem tudom. Most majd azért is megnézem.
Szam cime: Montys Fan club - In this legacy
De nekem igy adta ki a limewire:
Monty Are I - In this legacy
Szoveg alapjan talaltam meg, nagyon konnyu szovegezesu, foleg a refren.
De nekem igy adta ki a limewire:
Monty Are I - In this legacy
Szoveg alapjan talaltam meg, nagyon konnyu szovegezesu, foleg a refren.
A szám címét nem tudom, de a stílusából ítélve az elõadó Skillet (ez csak tipp). Cona videojába 2 Skillet szám van, azt tudom - azok nekem jobban tetszettek 😊 Habár mondjuk nem tudom, mert abba a 2-be értem a szöveget, le is fordítottam, bOOw videójában lévõ zenébõl meg 1 szót nem tudok kivenni.
THUG 1: www.mininova.org/tor/527956 Sajna 0 seeder/0 peer, vagyis már kihalt, én még innen töltötem le 1 hónappal ezelõtt...
www.mininova.org/tor/308149 - ez szerintem sokkal lassabb lesz, de úgytûnik ez még mûködik 😊
THUG2:
www.mininova.org/tor/308149 - ebbõl csak ezt a RIPeset találtam.
THUG 1: www.mininova.org/tor/527956 Sajna 0 seeder/0 peer, vagyis már kihalt, én még innen töltötem le 1 hónappal ezelõtt...
www.mininova.org/tor/308149 - ez szerintem sokkal lassabb lesz, de úgytûnik ez még mûködik 😊
THUG2:
www.mininova.org/tor/308149 - ebbõl csak ezt a RIPeset találtam.
A Zene címe és elõadója nekem is jóljönne😄! Nem tud valaki olyan torrent oldalt is akár, ahonnét lelehet pattintani az underground 1-2-t?
Kössz Baluman
HOLY FUCKIN' SHIT
Ez a boow video a csucs. Gyaaa ez kegyetlenul megfogott. En meg itt tapsoltam konya videojanak mint a hulyegyerek. Van meg ettol a boow sractol vmilyen thp8as csemege???
Ez a boow video a csucs. Gyaaa ez kegyetlenul megfogott. En meg itt tapsoltam konya videojanak mint a hulyegyerek. Van meg ettol a boow sractol vmilyen thp8as csemege???
ja kifelejtettem, forrás: thps-online.net
Rengeteg video van még fenn, bár legtöbb thug1-thug2
Rengeteg video van még fenn, bár legtöbb thug1-thug2
XBOX360 -as (nextgen-es) videok:
bOOw 's Project
CoNa meets Project 8
THP8 demo technique video
PS2-es videók:
Tek goes to High school
THP8 sux (neki nem nagyon tetszik 😄 de jó video)
bOOw 's Project
CoNa meets Project 8
THP8 demo technique video
PS2-es videók:
Tek goes to High school
THP8 sux (neki nem nagyon tetszik 😄 de jó video)
Jó lene, kössz szépen!
Na hát izé
Natas spinrõl nem tok nyilatkozni, mert életembe nem deszkáztam, nem tom 😊
A TonyHawk sorozat már csak azért van szimulátorként kitéve, mert olyan nincs hogy arcade skate, de az már leírásokba, meg mindenhol arcade stílusként van, nem szimulátorként. És soha nem lesz deszka szimulátor, a THP 8 csak annyival van közelebb a valósághoz, hogy csak olyan trükkök vannak benne amit deszkás megtud csinálni (úgy vették fel az összes mozgást), de ugyanúgy arcade ettõl függetlenül.
Ez a Skate nevû játék viszont szimulátor lesz teljes mértékben.
Steve ha kell pár jó THP 8-as ingame, style video, akkor adok pár linket, amik nagyon jók!
Natas spinrõl nem tok nyilatkozni, mert életembe nem deszkáztam, nem tom 😊
A TonyHawk sorozat már csak azért van szimulátorként kitéve, mert olyan nincs hogy arcade skate, de az már leírásokba, meg mindenhol arcade stílusként van, nem szimulátorként. És soha nem lesz deszka szimulátor, a THP 8 csak annyival van közelebb a valósághoz, hogy csak olyan trükkök vannak benne amit deszkás megtud csinálni (úgy vették fel az összes mozgást), de ugyanúgy arcade ettõl függetlenül.
Ez a Skate nevû játék viszont szimulátor lesz teljes mértékben.
Steve ha kell pár jó THP 8-as ingame, style video, akkor adok pár linket, amik nagyon jók!
Ez a Skate.
Hat jobban fog kinezni meg a P8nal is, de azt hallottam h. akar egy kickflip megcsinalasahoz is 27ezer gombot kell majd benyomni es nincsen benne kombozasi lehetoseg. Ez tenyleg a realisztikussagra megy majd.
Hat jobban fog kinezni meg a P8nal is, de azt hallottam h. akar egy kickflip megcsinalasahoz is 27ezer gombot kell majd benyomni es nincsen benne kombozasi lehetoseg. Ez tenyleg a realisztikussagra megy majd.
Aha! És maiz a P8?? Úgyhallotam az EA Games létreakarja hozni a legnagyobb hangulatu skate játékot!!
hát ilyen görbe tetejû rudon lehetetlen megcsinálni, de aminek egyenes a teteje azon sztem meglehet. Igaz hogy nem ugy mint a játékba hogy percekig ott forog hanem mondjuk 1 fordulat.
Natas Spint tudnak vmennyire, na azert nem annyira porogni mint a jatekba de meg tudjak. Ha mar unrealis dolgot akartal mondani akkor pl. dupla roll mondjuk egy indy 900zal vegyitve. Igen valoban a jatek mufaja az h. "gordeszkaszimulator", de mar foleg a thawban elegge elrugaszkodtak a valosagtol, de nezd, vkinek eppen ezert jon be a jatek. Ha meg realisztikus jatekot akarsz akkor vard velunk egyutt a P8-at pc-re, vagy szerezz be egy x-fos 360-at.
Nah jah, azért kössz szépen 😄! És bocs! De szerintem nem egészen adja oda ez a játék a hangulatot! nem tom egy igazi deszkás mikor fog Natasa Spint nyomatni! Vagy van oylan???
jah, de nem tom miért, itt kivételesen pont levan érthetõen írva a feladat, csak az nem érti aki nem olvassa el. Én is értettem, én elõször nem hittem volna, hogy ilyet tud úgy érzékelni a játék, hogy felhasználtam-e mindent a graffban, ez maitt szaroztam el vele úgy fél óráig, mert másokat próbáltam, aztán csak megcsináltam és ment. (és én segítség nélkül végigvittem a játékot, úgyhogy nem lehetetlen 😄)
addig hogy jutottál el, ha egy ilyen feladatnál elakadsz? Mit nem tudsz megcsinálni, illetve mit nem értesz, vagy mi az amit értesz?
-hogy hogyan kell felcsinálni a special -t (csíkot) (akkor van felcsinálva, ha felmen a tetejéig, és villog)
-hogyan kell megnyomni a flip gombot, miután már villog a "felcsinált" special, hogy átvigye a power -re?
Ezt hogy a fenébe lehet részletesebben leírni, ránézek a feladatra, ha nem játszottam volna a játékkal akkor is egybõl megmondom mit kell csinálni. Egyértelmû a kiírás, meg amik ottvannak.
Nem hiszem el, hogy olyan nehéz felvinni a special csíkot, és megnyomni a flipet, kb. 4-5x megcsinálni, hogy felmennyen teljesen a power.
Eddig hány küldetést csináltak meg helyetted ? 😛
-hogy hogyan kell felcsinálni a special -t (csíkot) (akkor van felcsinálva, ha felmen a tetejéig, és villog)
-hogyan kell megnyomni a flip gombot, miután már villog a "felcsinált" special, hogy átvigye a power -re?
Ezt hogy a fenébe lehet részletesebben leírni, ránézek a feladatra, ha nem játszottam volna a játékkal akkor is egybõl megmondom mit kell csinálni. Egyértelmû a kiírás, meg amik ottvannak.
Nem hiszem el, hogy olyan nehéz felvinni a special csíkot, és megnyomni a flipet, kb. 4-5x megcsinálni, hogy felmennyen teljesen a power.
Eddig hány küldetést csináltak meg helyetted ? 😛
nos
Minden pályán tanulsz vmi új stilust, asszem csak Downtown-ig és ugye mint mondta Steve ott kell bizonyitani vagyis minden sitlusból kell bele rakni vmit. Ott vagy a graff készitésnél és menj rá a legfelsõre, nem tom mi a neve, ott lesznek olyanok hogy:
Stencils (HO)
Graphics (BH)
Throw-ups (DT)
Tags (SM)
Az angol szó a stilust mutatja ami pedig zárójelben van az pedig azt hogy melyik városban tanultad. (HO - Hollywood, BH - Beverly Hills, DT - Downtown, SM - Santa Monica) Csinálj olyan graffet amibe minden sitlusból van.. (remélem már érthetõ) Ha a graffiti készitéssel gondod van ird be és azt is leirom! 😉
Minden pályán tanulsz vmi új stilust, asszem csak Downtown-ig és ugye mint mondta Steve ott kell bizonyitani vagyis minden sitlusból kell bele rakni vmit. Ott vagy a graff készitésnél és menj rá a legfelsõre, nem tom mi a neve, ott lesznek olyanok hogy:
Stencils (HO)
Graphics (BH)
Throw-ups (DT)
Tags (SM)
Az angol szó a stilust mutatja ami pedig zárójelben van az pedig azt hogy melyik városban tanultad. (HO - Hollywood, BH - Beverly Hills, DT - Downtown, SM - Santa Monica) Csinálj olyan graffet amibe minden sitlusból van.. (remélem már érthetõ) Ha a graffiti készitéssel gondod van ird be és azt is leirom! 😉
hátt én nem tudom megcsinálni azt a szart
valaki lécci mondja már el részletesen mit kell csinálni
valaki lécci mondja már el részletesen mit kell csinálni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ezerszer lelett írva részletesen.
Csinálni kell 1 (!) graffity -t, amibe minden stílus bennevan. THAW oldalon a forum-ban, segítségek részen is levan írva, meg itt is párszor. Használd a keresõt, meg az olvasási tudásod, ne csak kérdezz!
Csinálni kell 1 (!) graffity -t, amibe minden stílus bennevan. THAW oldalon a forum-ban, segítségek részen is levan írva, meg itt is párszor. Használd a keresõt, meg az olvasási tudásod, ne csak kérdezz!
Üdv!
Lécci segítsetek! Hectornak kel bizonyítani rafiti téren! mindegyik városban csináltam grafitit aztán ezzel a szöveggel fogad! elõre is kössz!

Lécci segítsetek! Hectornak kel bizonyítani rafiti téren! mindegyik városban csináltam grafitit aztán ezzel a szöveggel fogad! elõre is kössz!

ja már látom, AtiRadish leírta elõttem, csak nem az ollie-vel (ugrás) kell, hanem a flip gombbal kell átvinni. Legalábbis a képen K -t ír, én meg már nem emlékszem nagyon erre a küldetésre 😄
/úgy ellehet felejteni az ilyen egyszerû küldetéseket, ezek annyira egyértelmûek! /
/úgy ellehet felejteni az ilyen egyszerû küldetéseket, ezek annyira egyértelmûek! /
Azthiszem az a feladat, hogy felkell csinálni a balance-t elöször (csinálj trükköket, és szép lassan megy fel. Ha nem csinássz semmit akkor szép lassan megy onnantól elfele ameddig felvitted. Ha elesel lenullázódik). Ha felment a special, akkor nyomd meg a Flipgombot (K - kick = flip), és akkor oldalt hozzáadja a power-hez, aztán megint balance felcsinál, és megint flip hogy hozzáadja. Nemtudom, de gondolom akkor van vége, ha annyiszor vitted át a special erejét a power -hez, ha a power -nél feltöltõdött felfele a csík!
és hogy tudom kigyûjteni???
mer akármit csinálok nem tölti fel
utána lemegy az aljára és elkezd visszaszámolni
és vége😞
mer akármit csinálok nem tölti fel
utána lemegy az aljára és elkezd visszaszámolni
és vége😞
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
CSak mindig ki kell gyujteni a specialt es oda kell menni az oreg japo-papohoz, es akkor o azt lenullazza. Megint kigyujtod a spec. metert, odamesz, o meginn lenullazza. Nah ezt kell csinalni a megadott idoig.
A vegen ugyelj arra h. kb. 0.00 elott par masodperccel vidd oda neki az uccso "adagot".
A vegen ugyelj arra h. kb. 0.00 elott par masodperccel vidd oda neki az uccso "adagot".