5823
-
#4976 Szivesen a segítséget, ha használod rendesen ak eresőt már tudnád a megoldást vszínű. Képet mi nem tudunk adni, mert mi már átvittük a feladatot, neked kell képet rakni ha kérdezel a küldetésről, mert mi már nem emlékszünk rá.
Másrészt a forum azért forum, mert visszalehet keresni, hogy volt-e már valakinek evvel problémája és milyen megoldásokat kapott. Ez nem 1x volt már.
Mi is köszönnyük előre, hogy legközelebb használod a keresőt (v visszaolvasol), mielőtt kérdezel. -
#4975 #4727 -
pofijanika #4974 Hello, kössz a segítséget de a graffitit nem találom.
downtown-ban vok és amikor a bolt felett van a csávó
onnan hova??? ad egy nagy képet aztán csá(a Gép)
légyszi mondjátok már meg!!!
csak azt a helyet ahol a graffitit meg találom
már most kösz...
küldjetek be egy képet
kössz -
#4973 És ha kérdezel rakj képet is -
#4972 olvass vissza a forumba (használd az oldal alján lévő keresőt) -
pofijanika #4971 Hello!
Hol van Downtown- ban annak a graffitisnek a graffitije, aki ott van az Acessories bolt tetején van, már vagy 100- szor átnéztem az egész várost és nem találtam!
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
Üdv, -
#4970 én már tegnap beakartam írni, hogy nem tetszett, csak nem volt már időm rá :) Ez lett a legrosszabb nachomania rész. -
#4969 nekem se, egyből letöröltem :D -
#4968 hát skacok,megmondom nektek öszintén nekem annyira nem tetszett a nachomania 4...nem tudom ti hogy vagytok vele....várom az 5. et -
cyberboci #4967 kösszi
-
#4966 ott van a honlapomon a letöltés felett
Megkeresed a windows keresőjével azt a fájlt, és felülírod (mentsd le az eredeti fájlt, de gondolom ezt nem kell mondanom) -
cyberboci #4965 a bmx only mod file-ét hova kell betenni? -
#4964 Kedvenc videosorozatom:
Nachomania IV -
#4963 Nem néztél körül, Bocikám ! -
#4962 nem! Bennevan a faq-ban is -
cyberboci #4961 nvidia geforce4 mx 440 with agp8x vidókártyán megy a tony hawk's american wasteland??? :| -
#4960 Ugyanez a probléma thug2vel. thawot még nem próbáltam -
#4959 Én tegnap vagy 5x is felnéztem, semmi problémám nem volt, játszottam is. Most is felmennék játszani, csak az a probléma, hogy kb. 5 szerver van, és 1 magyar sincs fent. Remélem csak azért ilyen kihalt, mert vkinek még nem jó a szerver.... :| -
F1RST #4958 áhh, mind1 megcsináltam RadTOOLS-al wavba utána meg átkonvertáltam Xilisoftall átkonvertáltam mp3ba -
F1RST #4957 hy!
nanáhogy érdekel! :) és ezzel van lehetőség konvertálásra is? -
#4956 Nekem van olyan kodek csomagom ami lejatssza az smo kiterjesztest media player classiccal(ha erdekel irsz). Amugy meg ha rakattintasz ismeretlen kiterjesztesu fajlokra, akkor a windows felajanl egy olyat h. megkeresi a progit a weben amivel tarsitani lehet.
Amugy meg miwan mar a thaw szerverekkel??:@ Szetb... az ideg -
F1RST #4955 meg a THPS3ban ha a .mus számot átnevezzük .mp3ra akkor menni fog. itt viszont próbáltam azt a rohadt .smo-t átnevezni:
- wav-ra
- voc-ra
- mp1, mp2, mp3, mp4-re
- ogg-ra
- wma-ra
átnevezni, de sehogy sem ment. -
F1RST #4954 az oké, csakhogy se morpheuson, se LimeWirén, se DC++-on, se warez, se torrentoldalon nem találkoztam vele, vagy ha volt is, akkor nem volt benne az összes szám. -
#4953 Bennevannak a játékban a számok címei és előadói, és ott meg is tudod hallgatni, a jó számokat leírod és letöltöd LimeWire -ről ,vagy vmilyen megosztóról őket. -
F1RST #4952 vagy valami tipp esetleg -
F1RST #4951 szevasztok! elég régen írtam, visszatértem Tony Hawks Pro Skater 3ra illetve 4re. csak kérdezni szeretném, hogy esetleg nem tud valaki zenekicsomagolót (music extractor) vagy valamit a THPS4-hez, mert nagyon meg szeretném szerezni a benne lévő számokat (főleg a Lunchbox Avenue-kat)! ja és azoknak, akik a THAW-ból szeretnék kicsomagolni a zenéket: linklink csakk annyi a dolgunk hogy betesszük a Game/data/streams/bik mappába és elindítjuk utána pedig nyomjunk Y-nt és átkonvertálja wavba. csak az a baj, hogy nem működik a 4hez :( -
#4950 Pl. most se jo . Kb del ota, de lehet hamarabb is szar volt mert akkor neztem ma eloszor. De 5 elmult es azota se kep se hang. -
#4949 Én ma már 2x is voltam fenn egy kicsit, nem szarakodott. Akkor mostmár viszont értem, miért csak 4 szerver volt, délelőtt meg kb. 6 ... -
#4948 Bizonyara akik rendszeresen vannak THAWonlineon eszrevettek h. egy par napja szarakodik a main szerver. Nem lehet rakapcsolodni a gayspyra.
Tegnap este sikerult felmennem de kb. ugy h. felorankent nezegettem. Ma meg peldaul egesz nap nem volt jo. Valaki tudja mi van? -
#4947 Wiezel TV 2
méret: 112mb
hossz: 10perc11mp
Thug1,2,aw tf-ek.
vélemény: szerintem 8/10
Silent CAP Project
méret: 17mb
hossz: 2perc15mp
Thaw, CAP (create-a-park) tf-ek.
vélemény: hogy a silent rajongók se maradjanak üres kézzel.. :D nem új videó, csak ma találtam.
Mista Freeze improv n tf
méret: 37mb
hossz: 8perc19mp
Thps4 improvok.
vélemény: mistafreeze+thps4= -
#4946 Los Angeles-ben nem úgy kell ledönteni a hidat hogy grindelsz a fémkorlátokon? -
karak23 #4945 á, köszi.próbálkozok.
hali -
#4944 pl. az "a" betut azt a a faltol "nekifutva" wallride +boneless -el kell. MEg a tobbi is eleg trukkos helyen van, de 3.-4. nekifutasra meg kell lennie. a keresgelosekkel is ugyanez a helyzet , ha pl. egyet nem talalsz akkor azt a 4 et ami mar meg van memorizald hol van es csak az 5. et keresd. PAr menet alatt en is megtalaltam mindet, es aztan egy menetben összegyujtottem az osszeset. -
karak23 #4943 szóval csak az a 3 pálya van. akkor már azt is megkérdezném, hogy ugyan ebben a játékban a classic modeban los angeles. gondolom az oszlopot kéne kidönteni ami a felüljárót tartja. ja itt szinte semmit sem tudok begyűjteni a pontokon kívül( pl a skate betűk igen magasan vannak) -
#4942 Semmi, annyi palyaresz van ott Pro Skateren. Szal utana mar barangolhatsz amerre akarsz. -
karak23 #4941 sziasztok.
láttam írtatok thug2-vel kapcsolatos dolgokat is, szóval: story mode, a pro levelig jutottam ahol alien pálya, aszték pálya, utána irány a pokol. bejutottam az ördöghöz is, táncolni is tudok vele de aztán nem tudok hová menni. vissza kell menni a teleporttal vagy felmászni valahivá vagy ott mi a helyzet?
ha esetleg emlékeztek rá azt megköszönném...
hi. -
#4940 :D Hát én is próbáltma már össze-vissza nyomkodni, de csak esés lett belőle -
#4939 www.imageshack.com ide töltsd fel és csak a linket másold be!
@Balu
2 eshetőség van ezzel a stilussal: nagyon nagyon ismeri a pályát és tudja mikor mit kell nyomni vagy nem ismeri csak megy és nyomkod mindent. szerintem a második. minden pályát nem lehet ennyire ismeri. (dt/skate ranch/ela) -
Sudike #4938 Léci segitsetek ujra ugyan abba a kuldibe kell 1 360-as Hardflipet de hiába csinálom meg nem sikerul. sajnos képet nem tutam ide feltölteni
-
#4937 Nagyon durva ahogy Silent tud játszani Skate ranchen is, hihetetlen. Én is így akarok játszani :( :D