5823
-
#5056 elvoltatok :D -
#5055 Csináltam pár képet a mai játék folyamán:
-
#5054 Nekem így van beállítva a játék: kép
De igazából bárhogy állítod be, megtudod szokni. Figyelj arra, hogy az Alt, Ctrl, Space, Enter gombokat ne állítsd semmire, mert ha több gombot nyomsz mellettük, általába 2-t, akkor csak pittyen és nem veszi be. Sokan ez miatt nem tudják megcsinálni a wallflipe-et, space-re van téve a spinetransfer, és nem veszi be nekik a hátra + ugrást mellette ^^ -
#5053 milyen bilentyü kombinációta ajánlotok?jelenleg asdf en van,nemoan jo:S belezavarodok mindig... -
#5052 eh..megvan... -
#5051 hi,valahogy nemlehet átirni az irányitást?nemjön be hogy num 5 el ugrok,meg ilyenek..:S help -
#5050 pár ötlet:
1. Kedvenc map-ot át kéne irni ,,Kedvenc pályá,,-ra vagy ,,Kedvenc lvl,,-re. map a heroesba van, itt lvl.
2. A játszóházat ki kéne venni, úgy ahogy van. felesleges, ha valaki felmegy az oldalatokra akkor nem játszani akar majd hanem megnézni hogy kik vannak a klánba vagy letölteni dolgokat. -
#5049 LOL!!!
-
shawnhunskate #5048 http://rscrew.extra.hu/ -
shawnhunskate #5047 Szevasztok !!! Nézzétek meg az #r$c* honlapját mindenkit szivesen várunk a fórumba is !!!
-
#5046 Special ki van gyujtve? -
NandiTron #5045 szevasztok, megint elakadtam, most a 900at kell megcsinálni, de nem tom nyomkodom a gombokat amit kirak de nem megy.hogy érthető legyen:ott vagyok, hogy tony Hawk mutat pár trükköt. az utolsó a 900 1 nagy ház tetejéről és azt mondja, hogy 2és fél fordulat. én megcsinálom a 2 és fél fordulatot, de nem enged át. kirakja a spine transfert azé hogy a másik lentebbi házra érkezzünk, az is megvan, és még kirakja :balra nyíl, jobbra nyíl és G de amikor ezt csinálom közbe akkor indy csinál és úgyse adja meg. Tanácsot lécci vagy helpet!!! -
#5044 jézusom beleolvastam a topik elejébe némi unaloműzés céljából.. hát elképesztő hogy 2005-ben mennyire tűrtem a nooboskodást :D ha olyan kommentek érnének engem mostaniban hát nem tom hogy reagálnék, de tuti hogy nem olyan lágyan mint akkor :D -
#5043 graffiti, downtown -
NandiTron #5042 cs mindenki, help kéne... az a baj, downtownba vagyok, annál a graffitis dolognál és nem találom. hogy érthető legyen: a bolt tetején vagyunk és a csávó a fél várost megmutatja, de sehol nem látom a graffitit. képet nme tudok berakni, mert a képfeltöltés.huról nem enged. tudom, hogyy utáljátok az ilyen kérdéseket, de segítsetek!!! és nem mondjátok pls hogy olvassak vissza mert vagy 15 oldalt végignéztem(kb) és ha nem jut most
eszetekbe, akkor azt mondjátok meg , hogy mien néven keressek rá a keresőben lécci help!!!!!!!!!!! -
#5041 Próbáld meg lefordítani a feladatot talán. Csinálnod kell 1 graffity-t, amibe mindegyik stílusból van valami. -
robert200611 #5040 No graphic
Dude you've learned all the styles but you still need to make a graphic that uses them all.
Ezt írja ki. Downownban van. -
robert200611 #5039 Ott járok hogy pókott kell tetováltatni magamra mert az eggyik csávó csak akkor beszél veleem. És miden városba meg kell csinálálni a grafitis pályákat. Megcsinálom de akkor sem engedi a küldetést. Lécci segítsetek. -
#5038 http://www.thpgonline.com
keressétek meg, van videó a videó-szerkesztőről. -
#5037 Odaallsz a kutya moge, es nyomod a felfele gombot, ekkor belekapaszkodik, neked pedig csak balanceozni kell amig oda nem ertek a destination pointra -
#5036 Sziasztok!
Mi a feladat akkor amikor el kell vinni Iggy kutyáját sétálni mit kell ott csinálni???
Mert nem bírok rájönni!
Pls help!
Thx SrAta -
#5035 -
#5034 felcsinálja a specialt? Mikre gondolsz te Balu -
robert200611 #5033 Sikerült -
#5032 Minden bizonnyal nem jól nyomtad meg, nem úgy ahogy kell. grindelés előtt felcsinálod a specialt, elkezdesz grindelni, majd benyomod a FOCUS -t. Mikor odaérsz ahol ezt kell csinálni, ugrasz, benyomod a 2 irányt és a grindet, gyorsan egymás után (rákell érezni, próbálkozni kell).
Minden specialnál 3 gombot kell egymás után lenyomni egymás után gyorsan. -
#5031 Printeld le a kuldetes pontos nevet meg a helyszint. -
robert200611 #5030 Azt nyomom ami ki van írva de nem csinálja meg. -
#5029 GYujtsd ki a specialt, es csinald meg azt a slide trukkot amit ker.
Usd be a kombojat, azt ki kell irnia h. micsoda
-
robert200611 #5028 .Donwtonwba Zen mesternél nem tom megcsinálni azt a küldit amikor focust tanulok anak is a 3. részét amikor Speciális combot kell csinálni léci segitsetek.
-
#5027 őszintén szólva engem az se zavarna ha kiadnának egy 1-2 gb s patchet a thawhoz ^.^ . Mindenestre jó lenne ha jönne egy új TH végre :/ -
#5026 nekem is bejön, csak nem thpg képek jönnek be hanem backgammon vagy olyasmi. -
#5025 MSnen is azzal jottel h. nem jon be az imgae, bakker nekem bejon, es ha nem jonne be akkor is mi lenne? semmi
Meg mondom Brian be bizok es az all platformos mondataba
Ha lesz pc-re is ugyis fogunk tudni rola szal varunk aztan meglatjuk.
Am. elvileg okt 8-an vagy h. adjak ki nextgenes konzolokra
-
#5024 Én sem hiszem, hogy a proving groundra nagyobb lenne igény PC-n mint a Project 8-ra. Engem a PG már nem igazán érdekel, nekem nincs szükségem deszka szimulátorra. Én az eddig bevált, arcade stílusu th-t kedveltem, és szerintem nagyon sokan vannak így mint én.
Egyértlemű, hogy azért csinálják ezt, hogy megmutassák, ők is tudnak olyan játékot csinálni, mint a SKATE lesz, illetve jobbat.
Szerintem szarják le a PC-s játékosokat, konzolra jobban megéri nekik fejleszteni. Eddig bíztam benne hogy kiadják, de mostmár szinte biztos vok benne, hogy nem fogják egyiket sem kiadni PC-re. -
#5023 van itt néhány vicces dolog:
1. innen van az egész
2. ott is irják hogy fake
3. próbáltál már a linken bejelentkezni? vagy rámenni hogy images?
3. próbáltad már megkeresni ezt a cikket az ign.com-on?
4. ha igaz is lenne, örülni kéne hogy lesz uj th pcre. most meg a 3. hsz-ben (hozzászólás) az van hogy: óó de kár, hogy nem a project8-at csinálják meg, de szar nekem. eddig az volt a baj hogy nincs uj th pcre->most van, most az a baj hogy nem az a th lesz pcre amit ÉN szeretnék.
5. kész. -
#5022 Inkább a project 8-at csinálják meg :( -
#5021 EZAZ -
#5020 és milyen igaza van. -
#5019 Tony Hawk's Proving Ground For PC!
.
by Charles Onyett
July 26, 2007 - It has been a few months since Neversoft has announced the new Tony Hawk title for xbox360 and PS3. About any possible PC version, they kept their mouth shut. No comment was given. Untill today.
Today Neversoft announced that they have been working on a PC version for some time too. For the fans, who never had THP8 for PC, this is wonderful news. Not only do they get PC games again, It will also be optimised for PC. That's right. Since the PC, Xbox360 and PS3 version are developped all at the same time, this game won't be a port like the previous games. That means the game will run much smoother, which is needed if you take a look at the graphics of the new episode.
Neversoft claims that they started working on this PC game after AndyTHPS, a very respected Tony hawk player and also a neversoft employee, showed them somethign amazing. A group of die-hard fans, brought together by a certain 'tyranT', an even more respected player, had started a clan over a Thlive.net's team base to convince Neversoft to make a PC version of their adored game. Neversoft claims that they were so moved by this event, that they had a talk with activision, and started to work on the PC version.
We had a quick chat with tyranT, the man who made this all possible. On our question what his first reaction was he said: "I never expected this. This was all ment as a joke at first. Ofcourse we want a new game, but we never actually thought we were going to make a diference, but guess what? We did!" Tyrant also requested us to make over his regards to sicko, who he says is 'a crazy junk', and a big fuck you to 'cosmicnacho' for still not making him an admin.
At our question or we could expect a THP8 game for pc neversoft replied that it is always possible.
Ilyenkor kerdezem azt h. MAF van, nano azt mondta nekem fake. -
#5018 http://www.gamespot.com/video/939512/6174748/tony-hawks-proving-ground-stage-demo
VEgefele a parbeszed nagyjabol igy zajlott le:
Uccso kerdes:Across every single platform?
Babafeju Brian Bright valasza: will run on every single platform -
#5017 VAQ-ból egyetlen 1 dolgot hagytam ki. Mégpedig azt, hogy amivel próbálod csinálni, az ne legyen ilyen gombokra állítva; space, alt, ctrl, ins, del, stb., mert evvel nem lehet egyszerre 2 gombot benyomni (illetve hát valamelyik 2-vel lehet), és itt egyszerre 3 gomb kell legyne olyankor lenyomva
(falfutás vagyis revert gomb tartása közben hátrafele+ugrás (előbb nyomd le a hátrát majd ugrás, falfutás az tartva marad míg ezeket le nem nyomtad).
A spinetransfer ha jól tudom alapban space-re van állítva, úgyhogy próbáld a másikkal!!!