Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetséges, hogy átköltöztetem az oldalt, mert ez már nem az elsõ, hogy szarakodik, és Aragorn tudatosított egy ingyenes tárhelyrõl, ami jobbnak tûnik 😊 úgyhogy oda rakom, egyenlõre csak a képeket.
Slide trükkök
Manual trükkök
Slide trükkök
Manual trükkök
képeket, meg képekbe felrakom az összes grind és manual trükköt, meg valahogy leírást is hogy melyiket hogy kell.
De mégse, cjb -n beenged, jelszót is változtattam meg nevet is, de ftp-n nem enged be <#falbav>#falbav> megõrülök
Elfelejtettem a jelszót meg a felhasználó nevemet a thaw-os oldalhoz :S pedig most módosítanám egy kicsit az oldalt.
Nem.Aragornak 103 mill volt a legtöbb.Én emlkszem<#vigyor3>#vigyor3>
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
próbáld ezt link
Üdv. Mûködõ torrentet tud valaki tolni? amiket itt írtatok azok már 'vesztettek aktualitásukból'... =)
Én úgy emlékszem neked 94 mill volt a rekordod, és egyszer estél 104 milt (legalábbis az körül).
Printeld le/keszits screenshotot ahol elakadtal, vagy ird le pontosan a szoveget h. mi a kuldetes, es mi rutinos oreg rokak tudunk neked segiteni.
bocs, de ezt hogy érted?
sziasztok srácok!
szóval elakadtam egy kissé.
santa monica, póló, cipõ nélkül. a without toching the ground megvan, de az óriáskerékkel már nem bírok. enélkül meg lehet találni alvát vagy mit kell csinálni???
köszi elõre is a segítséget.
szóval elakadtam egy kissé.
santa monica, póló, cipõ nélkül. a without toching the ground megvan, de az óriáskerékkel már nem bírok. enélkül meg lehet találni alvát vagy mit kell csinálni???
köszi elõre is a segítséget.
felraktam a THAW-ot 😊. legalább most 1024x768 ba minden fullon viszi szaggatás nélkül.. Azt hittem igy is akadni fog <#idiota>#idiota> Valamikor összefuthatnánk neten 😄
Hehe, Crazy9000 rájött arra a hibára (elõhozására), amikor multiba is olyan fények van mint a single módokba,mc forumon le is írta 😊 !
"All you got to do is start up THAW, then hit ollie on story mode, then hit grab to go back. Now go online, and the next game you host or join will have this lighting for you ohmy.gif Enjoy!"
->
THAW elindít, olliegomb a story módra aztán grab a visszára, és utána olyan lesz.
Crazy9000 képe
"All you got to do is start up THAW, then hit ollie on story mode, then hit grab to go back. Now go online, and the next game you host or join will have this lighting for you ohmy.gif Enjoy!"
->
THAW elindít, olliegomb a story módra aztán grab a visszára, és utána olyan lesz.
Crazy9000 képe
Nálam a 6.2 és felette lévõ driverekkel játszhatatlan a játék. Vagyis jól fut, csak minden egyes trükknél, fõleg grind-nél így megakad, a hang berregni kezd. Próbáltam már mindent átállítani.
Nekem a 7.1 essel szornyen ment, tenyleg az a legjobb amit Balu javasol, a 6.1es ati driver, dna driverrel. NAlam most win reinstall volt, es 6.1 es van fenn hibatlanul fut
nekem a legújabb Catalyst® 7.2 Display Driver van fent
ez lenne a probléma?
ez lenne a probléma?
A probléma avval van, hogy a játék egy konzol átirat, és az optimalizálása ennek a játéknak nem úgy sikerült igazából, ahogy kellett volna. Nekem is hasonló gépem van, mint neked, próbálj más vga drivert felrakni. Ati Catalist 6.1 -est ajánlom, azzal még jól megy. Régebben DNA driverrel sokkal jobban futott a játék, de valahogy azzal most még rosszabb 😞
Egyébként az a 10 másodperces megállás az a pályák közötti töltésnek is felfogható. Ha megnézed ott az átjáróban mindig egy helyen akad meg ennyi ideig, és az pedig egy jól álcázott töltés a pályák között 😊
Egyébként az a 10 másodperces megállás az a pályák közötti töltésnek is felfogható. Ha megnézed ott az átjáróban mindig egy helyen akad meg ennyi ideig, és az pedig egy jól álcázott töltés a pályák között 😊
hali
vmit nem nagyon értek
ahogy haladok elõre a story módba nálam egyre jobban akadozik a játék
most ott tartok hogy a kutya húz maga útán de elég sokszor élvezhetetlen amikor pl 10mp-ig nem mozdul meg a kép
na most a System Requirements amit ír a program files-ban jóval gyengébb mint a gépem
ez az enyém
AsRock p4i65g
Intel P4 2.4Ghz
512 DDR RAM
SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (256 M😎
mi lehet a probléma?
vmit nem nagyon értek
ahogy haladok elõre a story módba nálam egyre jobban akadozik a játék
most ott tartok hogy a kutya húz maga útán de elég sokszor élvezhetetlen amikor pl 10mp-ig nem mozdul meg a kép
na most a System Requirements amit ír a program files-ban jóval gyengébb mint a gépem
ez az enyém
AsRock p4i65g
Intel P4 2.4Ghz
512 DDR RAM
SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (256 M😎
mi lehet a probléma?
jah, én is annak örülnék, ha a Beenox írná át PC-re. De viszont az Aspyr gyorsabban is írta át, ha jól emlékszem 1 éven belül kijött a konzol után a pc-re. THUG 2-nél meg THUG 1-nél több volt mint 1 év ha jól tudom!
a TH-ket konzolra egy jól összeszokott csapat csinálja, ez tény. De PC-re ahogy látjátok mindig más írja át, az már nem is fejlesztés. Egy játék készítõ cégen belül több csoport van, és 1 csoport 1 játékkal tud foglalkozni ez biztos! Nyilván külön csoport van a NFS sorozatok gyártására, meg a Crisys fejlesztésére is (de mint látjátok, a Crytech motor az ubisofté volt, és az EA vette át, tehát ott se a jól összeszokott csapat csinálja, bár kivételesen itt nagyon örülök, hogy nem az Ubisoft csinálja...nagyon elfajult mostanába 😄). Vagy például az EA sport is egy külön csoport, õk még más nevet is adtak maguknak.
Szóval ha azok a csoportok, akik megvannak esetleg bízva a játék átírásával, vagy nem tudom hogy megy, lehet mással foglalkoznak, és csak 1 év mulva tudnak ezzel a játékkal foglalkozni. De ez a TH ügye elég érdekes, ha már csak a THUG 1-et is nézzük 😊 Nem tudom, hogy ez hogy van.
Szóval ha azok a csoportok, akik megvannak esetleg bízva a játék átírásával, vagy nem tudom hogy megy, lehet mással foglalkoznak, és csak 1 év mulva tudnak ezzel a játékkal foglalkozni. De ez a TH ügye elég érdekes, ha már csak a THUG 1-et is nézzük 😊 Nem tudom, hogy ez hogy van.
Programozo meg programozo kozott is van kulonbseg. Pl. aki az nfs carbont csinalta azt nem fogjak hivni h. gyere mar csinald meg a crysist is.
Es a th-kat mar tobb eve egy jol osszeszokott csapat kesziti, kiadotol fuggetlenul(neversoft) Meg van olyan bonuszvideo a thawba meg thug2 be is amikor okorkodik a fejlesztocsapat, deszkaznak meg stb...Es vannak egyforma arcok. Na es ugye egyeseknek nem kell bemutatnom kedves baratomat Brian Brightot(project designer for thug2 +thaw) aki mar jo par eve boldogit minket a th jatekok bugjaival.
Es vegul a megsemmisito indokom:
Planettonyhawkon irtak h. tobb olyan fejleszto van aki a THPS1-nel is ott volt es meg a thp8 nal is .
Es a th-kat mar tobb eve egy jol osszeszokott csapat kesziti, kiadotol fuggetlenul(neversoft) Meg van olyan bonuszvideo a thawba meg thug2 be is amikor okorkodik a fejlesztocsapat, deszkaznak meg stb...Es vannak egyforma arcok. Na es ugye egyeseknek nem kell bemutatnom kedves baratomat Brian Brightot(project designer for thug2 +thaw) aki mar jo par eve boldogit minket a th jatekok bugjaival.
Es vegul a megsemmisito indokom:
Planettonyhawkon irtak h. tobb olyan fejleszto van aki a THPS1-nel is ott volt es meg a thp8 nal is .
Többel dolgoznak ez tuti. Annyira nem lehet laza egy cég hogy egyszerre egyel foglalkozzon, nem váratják meg az ügyfelet.
én bízok a Beenox ba :/. Eddig õk csinálták a legjobb TH-kat. Nem olyanokat mint a thaw, hogy ilyen graffal ennyire szaggat egy gépen.
úgy csinálják hogy több csoport van a cégen belül, egy csoport 1 játék fejlesztésével foglalkozik ha jól tudom... általába mindegyik levan foglalva valamivel. Valószínûleg megrendelõk is vannak, meg ennél bonyolultabb is a helyzet. Lényeg hogy mindig lefoglaltak, és lehet, hogy csak 1 év mulva tudnak erre a játékra figyelmet fordítani. Mellesleg a Beenox meg az Aspyr sem egy olyan nagy cég, mint például az Electronic Arts :|
Szerintem is, elég egy fél év neki, hogy átírják. De ha csak 1 év mulva tudják elkezdeni átírni (mert éppen mást fejlesztenek/írnak át)? Lásd elõzõ TH részek ^^
Visszavonom, megkérdeztem MSN-en Basti-t. Õ csinálta magának az indítófájl-t, el is küldte nekem 😞 Azt mondja, hogy valószínû még évekbe telik még átírják valószínû, neten még nincs info róla.
Ugyan ez volt a THUG 1-nél, hogy a luncherre csak azthittük, hogy photoshop vagy hax-el írták át. Sõt THAW-nál is ugyan így volt, hogy lunchert rakott be a játék megjelenése elõtt kb. 2 héttel. Mi meg tippelgettünk, hogy photoshop 😄
Basti ráadásul tesztelõ nem? Az Xbox360-as thp8 betaja is megvolt, õ csinált elöször játékmeneti videot belõle (?).
Lehet, hogy photoshop vagy hax-el átírt. De annyira nem vagyok benne biztos. Fõleg, hogy az asztalán is külön indítófájlja is van :|
Basti ráadásul tesztelõ nem? Az Xbox360-as thp8 betaja is megvolt, õ csinált elöször játékmeneti videot belõle (?).
Lehet, hogy photoshop vagy hax-el átírt. De annyira nem vagyok benne biztos. Fõleg, hogy az asztalán is külön indítófájlja is van :|
Jah, érdekes. Aztmondja hogy csak a luncher van meg.A luncheren az van írva,hogy az aspyr csinálja. Az aspyr miért nem jelenti be, hogy kifogja adni akkor? Nem értem... :S Majd megkérdezem Basti -t msn-en ha elérem vmikor.
Aaaah vegig olvastam a topicot, es nem muxik, de Basti nagyon titokzatos volt. Vki azt mondta csak a thaw launchernek a kepet cserelte ki 😄.
Ha regisztralva vagytok mucskrewen olvasgassatok a Thp8 PC topikot!
Ha regisztralva vagytok mucskrewen olvasgassatok a Thp8 PC topikot!
OMG
Erre szeretnek egy normalis epkezlab magyarazatot 😮😮😮
Erre szeretnek egy normalis epkezlab magyarazatot 😮😮😮
Unfazed:Mix02
új hét, új videó Bunny jóvoltából. most nézem meg.
új hét, új videó Bunny jóvoltából. most nézem meg.