5823
-
#5139 ha számításaim nem csalnak a gyerek 10-11 éves.. személy szerint megértem a kínlódást, ennyi idősen konzolozni kéne, illletve eltábolítani a nettől jó messzire a gyereket.. amugy ezt most nem tudom mér írtam le :D -
OBBEY123 #5138 Istenem mit nem lehet ennyire nem érteni...én most utoljára kemény 2 óra alatt pörgettem ki a thawot sick nehézségen...(harmadszorra) -
#5137 kezdessz kicsit idegesítő lenni.. -
#5136 át ne vigyem neked a játékot...? -
preti96 #5135 jo de hogy lehet felugrani a középső pillére
-
#5134 ok, köszönjük a helyzet jelentéseket, de elég ha te tudod hol tartasz -
preti96 #5133 már meg van de most azt nem tudom meg csinálni amikor le kell dönteni a hotelt -
preti96 #5132 hova kell meni amikor megnyertem az amjamt? -
preti96 #5131 már megcsinálta bocsi -
preti96 #5130 amikor zen mester megtanit a focusra és a specialra ás a kukát hogy kell átugrani -
#5129 Nehéz volt megnyomni 2 gombot egyszerre ugrás után az oszlopon? :P -
#5128 Ezazzzz, varjuk az ujabb akadalyt -
preti96 #5127 ezaz végre sikerült
-
#5126 Én 5 agy 6 éves koromban kezdtem el TH-zni, azóta játszok :D. Mindenre egyedül jöttem rá ^^. Ha egy kicsit megeröltetné magát tuti rájönne mindenre. -
preti96 #5125 nem baj
-
#5124 nem -
preti96 #5123 légyszives tudnál a küldetés utáni részröl adni egy mentést -
#5122 Spineteransfer + slide gomb egyszerre.
Hát hogyha neked így jó átvinni egy játékot... -.- -
preti96 #5121 nem merek már ide irni de ott akadtam el beverly hills-ben amikor az oszloponkell pörögni ott milyen combot kell használi -
#5120 En meg 4 eve amikor elkezdtem Th zni nem is volt net, aztan a szomszedot hivtam at h. mutassa ma' meg mi h. van:D
Legalabb neki mar anynibol jo h. a nagyok^^ tanithatjak :P -
#5119 nem szoktam elküldené a kezdőket, de ha már azt se tudja hogy kell manualozni akkor tényleg nem az ő játéka :S -
#5118 Azé van a forum h. segitsunk a masikon. Ne egybol azt mondjuk mar neki h. nem a te jatekod uninstall biaaaaatch. Amugy ha nem csapattad meg Th val tenyleg a thug1-thug2 vel kezd. Thug1 gyel ne mert nem irjuk le h. kell felinstallalni :D -
#5117 :D Én ebbe a thaw-ba azokat már egyből megcsináltam (na jó, volt hogy csak 2x-ra), sok thug 2 meg thug 1-zés után már nem volt kihívás! :-D
-
Herti1 #5116 jah a feladatokról..az egy comboba kell megcsinalni 6-7 trükköt, abba csak Grab trükköt kell megcsinalni, Madonna,Japan,AirWalk,Indy,Melon, meg ezek egy picit nehéz..nekem már nem amióta kivittem..de jó volt. -
Herti1 #5115 hjah ok sztem is a hangkárytám nem szereti, de nálam zizegő hangokat ad :D idegesítő egy idő után..nemnem a videókártya driverrel nincs gond..hangkártya majd megoldom... érted most mek görivel azt sok az autó elkezd zizegni majd akadni és majd leáll a zizegő hang majd megy tovább :D -
Herti1 #5114 hjah én má kivittem nem nagyszám de ha a gyerek alig jön rá mindenre, akkor mi a faxomat csinal a többinel ? amikor pl. egy comboba kell megcsinalnia 6-7 trükköt..nah gyerek hamar feladod :P -
#5113 Igaza van balunak, ha csinálsz 10-20 milliót akkor gyere vissza -
#5112 De annak így nincs értelme, hogy minden második feladatot megkérdezed, hogy hogyan kell csinálni. Úgyis felfogod adni a felénél kb. -
preti96 #5111 vazze köszi
-
#5110 fel-le billentyűvel tudsz manuálozni
fel-le: manual
le-fel: nose manual -
preti96 #5109 nem de letudnád irni kérlek
-
#5108 aztakurva nemtudsz manualozni? :| az szép :D -
preti96 #5107 kösz
-
#5106 Sztem előbb vidd végig a Tony Hawk underground 2-t, vagy 1-et. Ha a legalapabb, legkönnyebb feladatoknál elakadsz, akkor soha nem fogod átvinni ezt a játékot. És azok még érthetően is vannak leírva. -
preti96 #5105 ez nagyon nem az én játékom merte nem tudok manualozni
kérek valakit mondja má meg hogy kell -
#5104 Ha megnyomod azt amire bevan állítva, akkor leszáll a deszkáról, ha még1x megnyomod visszaszáll (ugrás közben is)... -
preti96 #5103 de már be van álitva de nem megy
-
#5102 Caveman a trükk neve, keresd meg az irányítás beállításokban (luncherben) -
preti96 #5101 pls valaki 5100
-
preti96 #5100 alap beálitással mivel lehet le és fel ugrani a deszkára