Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
ott van a honlapomon a letöltés felett
Megkeresed a windows keresõjével azt a fájlt, és felülírod (mentsd le az eredeti fájlt, de gondolom ezt nem kell mondanom)

a bmx only mod file-ét hova kell betenni?
AtiRadish
Kedvenc videosorozatom:
Nachomania IV

nesster
Nem néztél körül, Bocikám !

Balumann
nem! Bennevan a faq-ban is

nvidia geforce4 mx 440 with agp8x vidókártyán megy a tony hawk's american wasteland??? :|<#zavart1>
nesster
Ugyanez a probléma thug2vel. thawot még nem próbáltam

Balumann
Én tegnap vagy 5x is felnéztem, semmi problémám nem volt, játszottam is. Most is felmennék játszani, csak az a probléma, hogy kb. 5 szerver van, és 1 magyar sincs fent. Remélem csak azért ilyen kihalt, mert vkinek még nem jó a szerver.... :|

áhh, mind1 megcsináltam RadTOOLS-al wavba utána meg átkonvertáltam Xilisoftall átkonvertáltam mp3ba
hy!
nanáhogy érdekel! 😊 és ezzel van lehetõség konvertálásra is?
AtiRadish
Nekem van olyan kodek csomagom ami lejatssza az smo kiterjesztest media player classiccal(ha erdekel irsz). Amugy meg ha rakattintasz ismeretlen kiterjesztesu fajlokra, akkor a windows felajanl egy olyat h. megkeresi a progit a weben amivel tarsitani lehet.
Amugy meg miwan mar a thaw szerverekkel??:@ Szetb... az ideg

meg a THPS3ban ha a .mus számot átnevezzük .mp3ra akkor menni fog. itt viszont próbáltam azt a rohadt .smo-t átnevezni:
- wav-ra
- voc-ra
- mp1, mp2, mp3, mp4-re
- ogg-ra
- wma-ra
átnevezni, de sehogy sem ment.
az oké, csakhogy se morpheuson, se LimeWirén, se DC++-on, se warez, se torrentoldalon nem találkoztam vele, vagy ha volt is, akkor nem volt benne az összes szám.
Balumann
Bennevannak a játékban a számok címei és elõadói, és ott meg is tudod hallgatni, a jó számokat leírod és letöltöd LimeWire -rõl ,vagy vmilyen megosztóról õket.

vagy valami tipp esetleg <#rolleyes>
szevasztok! elég régen írtam, visszatértem Tony Hawks Pro Skater 3ra illetve 4re. csak kérdezni szeretném, hogy esetleg nem tud valaki zenekicsomagolót (music extractor) vagy valamit a THPS4-hez, mert nagyon meg szeretném szerezni a benne lévõ számokat (fõleg a Lunchbox Avenue-kat)! ja és azoknak, akik a THAW-ból szeretnék kicsomagolni a zenéket: linklink csakk annyi a dolgunk hogy betesszük a Game/data/streams/bik mappába és elindítjuk utána pedig nyomjunk Y-nt és átkonvertálja wavba. csak az a baj, hogy nem mûködik a 4hez 😞
AtiRadish
Pl. most se jo . Kb del ota, de lehet hamarabb is szar volt mert akkor neztem ma eloszor. De 5 elmult es azota se kep se hang.

Balumann
Én ma már 2x is voltam fenn egy kicsit, nem szarakodott. Akkor mostmár viszont értem, miért csak 4 szerver volt, délelõtt meg kb. 6 ...

AtiRadish
Bizonyara akik rendszeresen vannak THAWonlineon eszrevettek h. egy par napja szarakodik a main szerver. Nem lehet rakapcsolodni a gayspyra.
Tegnap este sikerult felmennem de kb. ugy h. felorankent nezegettem. Ma meg peldaul egesz nap nem volt jo. Valaki tudja mi van?

nesster
Wiezel TV 2
méret: 112mb
hossz: 10perc11mp
Thug1,2,aw tf-ek.
vélemény: szerintem 8/10

Silent CAP Project
méret: 17mb
hossz: 2perc15mp
Thaw, CAP (create-a-park) tf-ek.
vélemény: hogy a silent rajongók se maradjanak üres kézzel.. 😄 nem új videó, csak ma találtam.

Mista Freeze improv n tf
méret: 37mb
hossz: 8perc19mp
Thps4 improvok.
vélemény: mistafreeze+thps4=<#beka2>

Pistike 007
Los Angeles-ben nem úgy kell ledönteni a hidat hogy grindelsz a fémkorlátokon?

á, köszi.próbálkozok.
hali
AtiRadish
pl. az "a" betut azt a a faltol "nekifutva" wallride +boneless -el kell. MEg a tobbi is eleg trukkos helyen van, de 3.-4. nekifutasra meg kell lennie. a keresgelosekkel is ugyanez a helyzet , ha pl. egyet nem talalsz akkor azt a 4 et ami mar meg van memorizald hol van es csak az 5. et keresd. PAr menet alatt en is megtalaltam mindet, es aztan egy menetben összegyujtottem az osszeset.

szóval csak az a 3 pálya van. akkor már azt is megkérdezném, hogy ugyan ebben a játékban a classic modeban los angeles. gondolom az oszlopot kéne kidönteni ami a felüljárót tartja. ja itt szinte semmit sem tudok begyûjteni a pontokon kívül( pl a skate betûk igen magasan vannak)
AtiRadish
Semmi, annyi palyaresz van ott Pro Skateren. Szal utana mar barangolhatsz amerre akarsz.

sziasztok.
láttam írtatok thug2-vel kapcsolatos dolgokat is, szóval: story mode, a pro levelig jutottam ahol alien pálya, aszték pálya, utána irány a pokol. bejutottam az ördöghöz is, táncolni is tudok vele de aztán nem tudok hová menni. vissza kell menni a teleporttal vagy felmászni valahivá vagy ott mi a helyzet?
ha esetleg emlékeztek rá azt megköszönném...
hi.
Balumann
😄 Hát én is próbáltma már össze-vissza nyomkodni, de csak esés lett belõle

nesster
www.imageshack.com ide töltsd fel és csak a linket másold be!

@Balu
2 eshetõség van ezzel a stilussal: nagyon nagyon ismeri a pályát és tudja mikor mit kell nyomni vagy nem ismeri csak megy és nyomkod mindent. szerintem a második. minden pályát nem lehet ennyire ismeri. (dt/skate ranch/ela)

Léci segitsetek ujra ugyan abba a kuldibe kell 1 360-as Hardflipet de hiába csinálom meg nem sikerul. sajnos képet nem tutam ide feltölteni
Balumann
Nagyon durva ahogy Silent tud játszani Skate ranchen is, hihetetlen. Én is így akarok játszani 😞 😄

nesster
Tegnap este még találtam pár kira vidit:
tvKsk_02 (THPS4) Improv tf-ek!
improvMisc_Ksk (THUG1)Ez a ksk egyre nagyobb kedvencem, itt is nagyot alakít!
ProjectOmegaOutakes1 (THAW)Ez az amirõl beszéltem (skate ranch, silent.hot) eszméletlen!
WastelandWarrior (THAW)Silent, skate ranch improv! Itt már mindenki tudja milyen a silent-style.. 😄

nesster
http://www.hyptonicfilms.com/thps/videos/MFthoclips.wmv
mista freeze vidi. szerintem elég régi.

nesster
1. Nyomd fel a Special csikot!
2. Nyomd be a focus gombot!
3. Grindelj->ugorj->és nyomd be ugy a billentyûkombinácioy ahogy irja. (asszem balra+le+grind) Fontos: a grindet pont akkor nyomd amikor leérsz a izéra. amin csuszol.
4. tartsd a balance-t a izé végéig!
legkövelebb tegyél képet!

Pistike 007
kösszke =), már rájöttem a revetre, csak storyban nem engedett vele játszani. A graffitit nemtom hogyan csináljam oda a heylére...

Lécives segitsetek nekem.Donwtonwba Zen mesternél nem tom megcsinálni azt a küldit amikor focust tanulok anak is a 3. részét amikor Speciális combot kell csinálni léci segitsetek.

üdv:Südike
Balumann
Ha lesz, akkor meg vszínû hogy több mint fél év mulva, akár 1 év.

nesster
Hát.... senki se tudja. Ugy néz ki nem.

Ramore
Pc-re lesz új TH játék a közeljövõben?
Balumann
-revert gomb
-nem tom

Pistike 007
Üdv. Hogyan lehet felkapaszkodni peremekre úgy mint a THUG2-ben? Ja, és amikor graffet fújok akkor egy szép nagy fekete négyzetet fúj fej, valamiért nem jeleníti meg. Ötlet?

Balumann
😄

nesster
east la plz 😄😄

AtiRadish
Aragorn printelgetesein felbuzdulva:szex

Lehetett volna tobb is csak nekiment annak a kurw@ ajtonak.

nesster
@Ara ez már elkönyvelhetõ 100nak.😄

nagyon köszi srácok, akkor küzdök tovább.
Atti12
áhh picsa majdnem megvan a 100 😄

Atti12
azért dícséretes, hogy próbálkozol, nem pedig egybõl mentés után nyavajogsz mint a legtöbb ember 😊. Képet meg ugy csinálsz, hogy van egy gomb a billentyûdön, az van ráirva hogy printscreen (PrtSc). Szal amikor leakarsz fotozni valamit megnyomod azt a gombot, majd kilépsz a windowsba, megnyitod a paintet és ott szerkesztés menüben rákattintasz a beillesztésre. Ezután lemented a képet és megvan a kép 😉

Balumann
Gyakorold a balance-zást egy kis ideig, elõször szerintem natas spinnel. Egy idõ után szerintem sikerülni fog megcsinálni. Ne add fel ilyen könnyû küldetésnél!
Egyébként egyik trükkje a játéknak talán az is, hogy nem szabad a balance-ra nagyon oda koncentrálni. Próbáld az embert nézni meg a játék grafikáját, és közbe úgy nyomkodni a balance tartásra a nyilakat, érzésbõl. Nehéz megfogalmazni, ebbe a játékba rengeteg háttér trükk van, amire szinte csak saját magunk tudunk rájönni idõvel, gyakorlással. (vannak amiket mondjuk el is lehet mondani, de az más).
A legtöbb pontot érõ kombo a story-ban is 1,5 mill pont ha jól emlékszem, de sok gyakorlás után már többszáz milió pontot is lehet csinálni - eleinte nekem is elképzelhetetlennek tûnt.

hát képet nem tudom hogy kell csinálni.
szóval santa monica a pálya. a küldetés pedig az alva 1. haverja, aki az óriáskeréknél áll. egy lip-tricket kell megcsinálni a kerék egyik kocsián, és addig tartani amíg körbe ér a kerék( 20 másodperc). ez számpmra lehetetlen...
ja és a lip-statpointom a maxon van.
segítség 😊
Atti12
jók lettek a képek csak én egy kicsit vitatkoznék ezekkel a manual trickekkel 😄. Én guy tudom hogy ezeket a trükköket Flatland trükköknek hívják, szal sztem jobb lenne azt irni ^^