Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott van a honlapomon a letöltés felett
Megkeresed a windows keresõjével azt a fájlt, és felülírod (mentsd le az eredeti fájlt, de gondolom ezt nem kell mondanom)
Megkeresed a windows keresõjével azt a fájlt, és felülírod (mentsd le az eredeti fájlt, de gondolom ezt nem kell mondanom)
a bmx only mod file-ét hova kell betenni?
Kedvenc videosorozatom:
Nachomania IV
Nachomania IV
nvidia geforce4 mx 440 with agp8x vidókártyán megy a tony hawk's american wasteland??? :|<#zavart1>#zavart1>
Én tegnap vagy 5x is felnéztem, semmi problémám nem volt, játszottam is. Most is felmennék játszani, csak az a probléma, hogy kb. 5 szerver van, és 1 magyar sincs fent. Remélem csak azért ilyen kihalt, mert vkinek még nem jó a szerver.... :|
áhh, mind1 megcsináltam RadTOOLS-al wavba utána meg átkonvertáltam Xilisoftall átkonvertáltam mp3ba
hy!
nanáhogy érdekel! 😊 és ezzel van lehetõség konvertálásra is?
nanáhogy érdekel! 😊 és ezzel van lehetõség konvertálásra is?
Nekem van olyan kodek csomagom ami lejatssza az smo kiterjesztest media player classiccal(ha erdekel irsz). Amugy meg ha rakattintasz ismeretlen kiterjesztesu fajlokra, akkor a windows felajanl egy olyat h. megkeresi a progit a weben amivel tarsitani lehet.
Amugy meg miwan mar a thaw szerverekkel??:@ Szetb... az ideg
Amugy meg miwan mar a thaw szerverekkel??:@ Szetb... az ideg
meg a THPS3ban ha a .mus számot átnevezzük .mp3ra akkor menni fog. itt viszont próbáltam azt a rohadt .smo-t átnevezni:
- wav-ra
- voc-ra
- mp1, mp2, mp3, mp4-re
- ogg-ra
- wma-ra
átnevezni, de sehogy sem ment.
- wav-ra
- voc-ra
- mp1, mp2, mp3, mp4-re
- ogg-ra
- wma-ra
átnevezni, de sehogy sem ment.
az oké, csakhogy se morpheuson, se LimeWirén, se DC++-on, se warez, se torrentoldalon nem találkoztam vele, vagy ha volt is, akkor nem volt benne az összes szám.
Bennevannak a játékban a számok címei és elõadói, és ott meg is tudod hallgatni, a jó számokat leírod és letöltöd LimeWire -rõl ,vagy vmilyen megosztóról õket.
vagy valami tipp esetleg <#rolleyes>#rolleyes>
szevasztok! elég régen írtam, visszatértem Tony Hawks Pro Skater 3ra illetve 4re. csak kérdezni szeretném, hogy esetleg nem tud valaki zenekicsomagolót (music extractor) vagy valamit a THPS4-hez, mert nagyon meg szeretném szerezni a benne lévõ számokat (fõleg a Lunchbox Avenue-kat)! ja és azoknak, akik a THAW-ból szeretnék kicsomagolni a zenéket: linklink csakk annyi a dolgunk hogy betesszük a Game/data/streams/bik mappába és elindítjuk utána pedig nyomjunk Y-nt és átkonvertálja wavba. csak az a baj, hogy nem mûködik a 4hez 😞
Pl. most se jo . Kb del ota, de lehet hamarabb is szar volt mert akkor neztem ma eloszor. De 5 elmult es azota se kep se hang.
Én ma már 2x is voltam fenn egy kicsit, nem szarakodott. Akkor mostmár viszont értem, miért csak 4 szerver volt, délelõtt meg kb. 6 ...
Bizonyara akik rendszeresen vannak THAWonlineon eszrevettek h. egy par napja szarakodik a main szerver. Nem lehet rakapcsolodni a gayspyra.
Tegnap este sikerult felmennem de kb. ugy h. felorankent nezegettem. Ma meg peldaul egesz nap nem volt jo. Valaki tudja mi van?
Tegnap este sikerult felmennem de kb. ugy h. felorankent nezegettem. Ma meg peldaul egesz nap nem volt jo. Valaki tudja mi van?
Wiezel TV 2
méret: 112mb
hossz: 10perc11mp
Thug1,2,aw tf-ek.
vélemény: szerintem 8/10
Silent CAP Project
méret: 17mb
hossz: 2perc15mp
Thaw, CAP (create-a-park) tf-ek.
vélemény: hogy a silent rajongók se maradjanak üres kézzel.. 😄 nem új videó, csak ma találtam.
Mista Freeze improv n tf
méret: 37mb
hossz: 8perc19mp
Thps4 improvok.
vélemény: mistafreeze+thps4=<#beka2>#beka2>
méret: 112mb
hossz: 10perc11mp
Thug1,2,aw tf-ek.
vélemény: szerintem 8/10
Silent CAP Project
méret: 17mb
hossz: 2perc15mp
Thaw, CAP (create-a-park) tf-ek.
vélemény: hogy a silent rajongók se maradjanak üres kézzel.. 😄 nem új videó, csak ma találtam.
Mista Freeze improv n tf
méret: 37mb
hossz: 8perc19mp
Thps4 improvok.
vélemény: mistafreeze+thps4=<#beka2>#beka2>
á, köszi.próbálkozok.
hali
hali
pl. az "a" betut azt a a faltol "nekifutva" wallride +boneless -el kell. MEg a tobbi is eleg trukkos helyen van, de 3.-4. nekifutasra meg kell lennie. a keresgelosekkel is ugyanez a helyzet , ha pl. egyet nem talalsz akkor azt a 4 et ami mar meg van memorizald hol van es csak az 5. et keresd. PAr menet alatt en is megtalaltam mindet, es aztan egy menetben összegyujtottem az osszeset.
szóval csak az a 3 pálya van. akkor már azt is megkérdezném, hogy ugyan ebben a játékban a classic modeban los angeles. gondolom az oszlopot kéne kidönteni ami a felüljárót tartja. ja itt szinte semmit sem tudok begyûjteni a pontokon kívül( pl a skate betûk igen magasan vannak)
sziasztok.
láttam írtatok thug2-vel kapcsolatos dolgokat is, szóval: story mode, a pro levelig jutottam ahol alien pálya, aszték pálya, utána irány a pokol. bejutottam az ördöghöz is, táncolni is tudok vele de aztán nem tudok hová menni. vissza kell menni a teleporttal vagy felmászni valahivá vagy ott mi a helyzet?
ha esetleg emlékeztek rá azt megköszönném...
hi.
láttam írtatok thug2-vel kapcsolatos dolgokat is, szóval: story mode, a pro levelig jutottam ahol alien pálya, aszték pálya, utána irány a pokol. bejutottam az ördöghöz is, táncolni is tudok vele de aztán nem tudok hová menni. vissza kell menni a teleporttal vagy felmászni valahivá vagy ott mi a helyzet?
ha esetleg emlékeztek rá azt megköszönném...
hi.
www.imageshack.com ide töltsd fel és csak a linket másold be!
@Balu
2 eshetõség van ezzel a stilussal: nagyon nagyon ismeri a pályát és tudja mikor mit kell nyomni vagy nem ismeri csak megy és nyomkod mindent. szerintem a második. minden pályát nem lehet ennyire ismeri. (dt/skate ranch/ela)
@Balu
2 eshetõség van ezzel a stilussal: nagyon nagyon ismeri a pályát és tudja mikor mit kell nyomni vagy nem ismeri csak megy és nyomkod mindent. szerintem a második. minden pályát nem lehet ennyire ismeri. (dt/skate ranch/ela)
Léci segitsetek ujra ugyan abba a kuldibe kell 1 360-as Hardflipet de hiába csinálom meg nem sikerul. sajnos képet nem tutam ide feltölteni
Nagyon durva ahogy Silent tud játszani Skate ranchen is, hihetetlen. Én is így akarok játszani 😞 😄
Tegnap este még találtam pár kira vidit:
tvKsk_02 (THPS4) Improv tf-ek!
improvMisc_Ksk (THUG1)Ez a ksk egyre nagyobb kedvencem, itt is nagyot alakít!
ProjectOmegaOutakes1 (THAW)Ez az amirõl beszéltem (skate ranch, silent.hot) eszméletlen!
WastelandWarrior (THAW)Silent, skate ranch improv! Itt már mindenki tudja milyen a silent-style.. 😄
tvKsk_02 (THPS4) Improv tf-ek!
improvMisc_Ksk (THUG1)Ez a ksk egyre nagyobb kedvencem, itt is nagyot alakít!
ProjectOmegaOutakes1 (THAW)Ez az amirõl beszéltem (skate ranch, silent.hot) eszméletlen!
WastelandWarrior (THAW)Silent, skate ranch improv! Itt már mindenki tudja milyen a silent-style.. 😄
http://www.hyptonicfilms.com/thps/videos/MFthoclips.wmv
mista freeze vidi. szerintem elég régi.
mista freeze vidi. szerintem elég régi.
1. Nyomd fel a Special csikot!
2. Nyomd be a focus gombot!
3. Grindelj->ugorj->és nyomd be ugy a billentyûkombinácioy ahogy irja. (asszem balra+le+grind) Fontos: a grindet pont akkor nyomd amikor leérsz a izéra. amin csuszol.
4. tartsd a balance-t a izé végéig!
legkövelebb tegyél képet!
2. Nyomd be a focus gombot!
3. Grindelj->ugorj->és nyomd be ugy a billentyûkombinácioy ahogy irja. (asszem balra+le+grind) Fontos: a grindet pont akkor nyomd amikor leérsz a izéra. amin csuszol.
4. tartsd a balance-t a izé végéig!
legkövelebb tegyél képet!
kösszke =), már rájöttem a revetre, csak storyban nem engedett vele játszani. A graffitit nemtom hogyan csináljam oda a heylére...
Lécives segitsetek nekem.Donwtonwba Zen mesternél nem tom megcsinálni azt a küldit amikor focust tanulok anak is a 3. részét amikor Speciális combot kell csinálni léci segitsetek.
üdv:Südike
üdv:Südike
Üdv. Hogyan lehet felkapaszkodni peremekre úgy mint a THUG2-ben? Ja, és amikor graffet fújok akkor egy szép nagy fekete négyzetet fúj fej, valamiért nem jeleníti meg. Ötlet?
Aragorn printelgetesein felbuzdulva:szex
Lehetett volna tobb is csak nekiment annak a kurw@ ajtonak.
Lehetett volna tobb is csak nekiment annak a kurw@ ajtonak.
nagyon köszi srácok, akkor küzdök tovább.
azért dícséretes, hogy próbálkozol, nem pedig egybõl mentés után nyavajogsz mint a legtöbb ember 😊. Képet meg ugy csinálsz, hogy van egy gomb a billentyûdön, az van ráirva hogy printscreen (PrtSc). Szal amikor leakarsz fotozni valamit megnyomod azt a gombot, majd kilépsz a windowsba, megnyitod a paintet és ott szerkesztés menüben rákattintasz a beillesztésre. Ezután lemented a képet és megvan a kép 😉
Gyakorold a balance-zást egy kis ideig, elõször szerintem natas spinnel. Egy idõ után szerintem sikerülni fog megcsinálni. Ne add fel ilyen könnyû küldetésnél!
Egyébként egyik trükkje a játéknak talán az is, hogy nem szabad a balance-ra nagyon oda koncentrálni. Próbáld az embert nézni meg a játék grafikáját, és közbe úgy nyomkodni a balance tartásra a nyilakat, érzésbõl. Nehéz megfogalmazni, ebbe a játékba rengeteg háttér trükk van, amire szinte csak saját magunk tudunk rájönni idõvel, gyakorlással. (vannak amiket mondjuk el is lehet mondani, de az más).
A legtöbb pontot érõ kombo a story-ban is 1,5 mill pont ha jól emlékszem, de sok gyakorlás után már többszáz milió pontot is lehet csinálni - eleinte nekem is elképzelhetetlennek tûnt.
Egyébként egyik trükkje a játéknak talán az is, hogy nem szabad a balance-ra nagyon oda koncentrálni. Próbáld az embert nézni meg a játék grafikáját, és közbe úgy nyomkodni a balance tartásra a nyilakat, érzésbõl. Nehéz megfogalmazni, ebbe a játékba rengeteg háttér trükk van, amire szinte csak saját magunk tudunk rájönni idõvel, gyakorlással. (vannak amiket mondjuk el is lehet mondani, de az más).
A legtöbb pontot érõ kombo a story-ban is 1,5 mill pont ha jól emlékszem, de sok gyakorlás után már többszáz milió pontot is lehet csinálni - eleinte nekem is elképzelhetetlennek tûnt.
hát képet nem tudom hogy kell csinálni.
szóval santa monica a pálya. a küldetés pedig az alva 1. haverja, aki az óriáskeréknél áll. egy lip-tricket kell megcsinálni a kerék egyik kocsián, és addig tartani amíg körbe ér a kerék( 20 másodperc). ez számpmra lehetetlen...
ja és a lip-statpointom a maxon van.
segítség 😊
szóval santa monica a pálya. a küldetés pedig az alva 1. haverja, aki az óriáskeréknél áll. egy lip-tricket kell megcsinálni a kerék egyik kocsián, és addig tartani amíg körbe ér a kerék( 20 másodperc). ez számpmra lehetetlen...
ja és a lip-statpointom a maxon van.
segítség 😊