5823
-
roLLand91 #5219 cyasztok! kéne egy kis segítség elakadtam a játékban :S na ott vok amikor összekell szedni a faanyagot a rámpa megépítéshez egy kutyával és bármivel próbálkozok nem tudom meg fogni a kutya farkát :S lécci segítsetek -
#5218 gondoltam megvezsem ezt a játékot, most olcsón, és szerinted lehet lkapni itthon? perszehogy nem -
#5217 Most kezdem ujra ~2 év után a játékot.
Indítun ka barátommal egy csapatot is, neve: Light Style Crew
TGF van, de nem hardcore gamereket keresünk, arra ott a CoD2.
Csak olyasmi stílusu trükköket csinálunk, mint a PROJECT2 videjóóban. akit érdekel ide irhatrá
-
#5216 Van Isten az égbe >_> -
szalacska #5215 Ezentúl ha valmit nem tudok fölmegyek Baluman oldalára és megkeresem -
#5214 tegyük hozzá hogy nem érdemled meg.
nemszoltam
Amúgy feljövök, látom 18 új üzenet :|. ennyi nem volt már a játék kijövetele óta xD -
#5213 -
szalacska #5212 Balumann te nagyon sokat segítessz nekem:D -
#5211 Az oldalamon (banner alatti a link) megtalálod a tailwhipet (meg remélhetőleg a következő kérdéseidre is a válaszokat :D) -
szalacska #5210 oks kössz megvan -
preti96 #5209 menj el a farmra -
szalacska #5208 Valaki el tudja mondani hogy hogy kell tailwhip-et?:S -
#5207 Mert nem árulnak semmit..^^ -
#5206 ebben az országban miért nem lehet semmit sem kapni? :( -
szalacska #5205 Valaki el tudja mondani? -
szalacska #5204 Bmx-ben pedig nem tudom hogy hogyan kell tailwhip-et csinálni -
#5203 Valahol kell lennie. VAgy csinálj bmx-es küldetéseket. -
szalacska #5202 de azt a special-osat megcsináltam de most nincs semmi küldetés -
#5201 illetve mégsem, mert nem lehet kapni :(((( -
#5200 most már lassan megvehetem eredetiben is -
#5199 persze, hogy működik gp-vel. Eleve konzol átirat a játék, gp-vel szerintem jobban is lehet játszani (ha valaki hozzá van szokva a gphez, és nem billel tanult meg játszani :D). -
#5198 #5188 -
#5197 egyszer már tényleg fel kéne raknom végre zet a programot :)))
működik gamepaddel? gondolom miért is ne működne -
szalacska #5196 Légyszi mondja meg valaki hpgy mit kell csinálni! -
szalacska #5195 kössz -
#5194 keresni -
szalacska #5193 megnyertem a tony hawk's am jam-et de most nem találok semmi küldetést.mit kell csinálni? -
szalacska #5192 Köszi -
#5191 Ha = A -
#5190 Ha felcsinál szót jobbnak találom rá, az félreérthetőbb (azt hihetik, hogy keresni kell valamiket :B). Produkálni kell, hogy felmennyen a csík :D -
#5189 Balu a nőket kell felcsinalni, a specialt kigyűjteni kell =D -
#5188 Igen. Felcsinálod a specialt, majd ha villog akkor javaslom ugorj fel először sima grindbe (azthiszem van hely rá), utána ugrasz, majd levegőbe benyomod egymás után a le - balra - grind gombot. Én úgy emlékszem ott a focus-t (lassítást) is be kell nyomni előtte, grind közbe meg kell nyomnod a focus gombot is. -
szalacska #5187 2 hete ezt a küldetést próbálom de nem megy:S -
szalacska #5186 le+balra+slide? -
szalacska #5185 hogy kell beverni a kombóját? -
szalacska #5184 pfff...még mindig nem értem:S -
szalacska #5183 Köszi -
#5182 Az special slide, verd be a kombojat es ugy slideolj vegig a kontenerek mellett. -
szalacska #5181 Amikor megtanít zen mester a focusra és a specialra akkor utána mondja hogy ugorjak egy FS vagy BS tailblock slide-ot és visszaérkezve landoljak...ezt nem értemvalaki el tudja mondani hogy mi az? -
szalacska #5180 Köszönöm:)