5823

Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Balumann
    Már van :)
  • AtiRadish
    Csak igy tovabb ;)
    Majd vmikor a "jatekos profilom" elkuldom neked, ha tenyleg csinalsz neki olyan szekciot
  • Balumann
    Nah, mostmár képet is lehet feltölteni az oldalra! :)
  • Balumann
    Jah, azt nem is vettem észre.
  • Atti12
    tuti nem, mivel ott van a mikrofon jel a neve mellett :D
  • Balumann
    Keresgéltem videókat, és ez egy egész jó szerintem: THAW improv (downtown)
    Valószínűleg nem pc-s felvétel.
  • Balumann
    Letöltések részleg frissítve. A főoldalra felraktam egy shoutboxot (üzenőfalat), úgyhogy ott is lehet megbeszélni bizonyos időpontokat, főként arra szánom, hogy írjanak hogy mikor mennek fel. Majd megpróbálom oldalra helyezni és nem abba az alsó külön frame-be a linkek helyére.
    Meg majd gombot rakok oda, mert oda kerül majd egy olyan részleg, hogy magyar játékosok, információkkal, esetleg elérhetőségekkel, meg h melyik játékkal játszik.
    Esetleg jöhetnek még ötletek.
  • Balumann
    A banner alatti linken már ez az oldal linkje található.
    A Story F.A.Q. és a Multiplayer részleg kész van (persze nem jelenti, hogy végleges).
  • Mike
    az a baj, hogy igazából szeretném megvenni a játékot, nem is vadi új, tehát nem lehet eszement drága, de eygszerüen nem lehet kapni

majd irok a BSA-nak hogy szerezzenek nekem be egyet :)
  • Balumann
    Jah, sajnos.

Nekem a CWI nagyon bevált, és elég hely is van, címe is jó szerintem :) De ha netán törölnék, akkor könnyen át tudom költöztetni az oldalt szerencsére.
  • ChuckyHUN
    Sajnos.... Tudom ajánlani aa pssszt tiltott a warez!

• Mike
    nem lehet kapni a játékot, az a legnagyobb baj
  • Atti12
    jó lesz :) Csak én nem cwi re raktam volna.. :S 9dragons FAQ-om nekem is ott volt, látogatottsága is volt és törölték -.-' (kapják be). Aztán remélem lesz megint sok TH-s! ;) (kitudja, lehet még énis visszatérek :P) :D
  • Balumann
    Készítek egy Tony Hawk's játékos oldalt, ezuttal mindegyik Tony Hawk résznek. A címe: www.thgames.cwi.hu
    Egyelőre még nem sok minden van fennt (bár ez attól függ mikor olvassátok :D), de bővítem folyamatosan.
    A forumnak ez lesz belinkelvem illetve mindegyikhez a megfelelő rész topikja, tehát megszüntetem azt a külön forumot az oldalon (ezt úgyis szinte egyből látom ha írnak).

Hátha fellendül valamennyire a Tony Hawkos élet.
    Az oldalra kerül majd fel egy olyan, hogy "játékosok", aki játszik az írhat oda elérhetőségeket, infot magáról (vagyis nekem kell írni, és felrakom, mert nem tudok ilyen shoutbox szerűséget csinálni :D).

A thaw.cjb.hu -s oldalt megszüntetem (ha sikerül felmennem ftp-n az oldalra végre), az oldalon elhelyezett forumot is.
  • Atti12
    kéne egy új TH :)
  • leho94
    Ne modozzá'
  • Chelsea
    hali vki tudna nekem segíteni??
    leszedtem a chc modot a THAW-hoz és nem műxik:S mindig hibát észlel és nem indul a játék sem:S:S:S
  • ChuckyHUN
    Kihalt a tápig:(((
  • K3NNY91
    thx!!!
  • Balumann

(nagyításhoz kattints a képre)
  • Balumann
    A bolt feletti házon van egy medence, felette 3 cső amin lehet csúszni. A legfelsőre kell feljutni és csúszni a ház fele (a piros dinó fele), és ott lehet beugrani a kecskéhez (kanyar előtt ugrás a házba!)
  • K3NNY91
    hello nem tudja valaki h hol van a kecske Hollywoodban és hogy lehet oda eljutni?
  • dada765
    hello valaki segítsen amikor a mi parkunkhoz kellenek ilyan cuccok akkor az egyiket nem tudom megcsinálni azt amikor egy gyémántot vagy mit kell leszedni és nem lehet mozogni és valami energiának kell felmenni pls help me.
  • nemesadam
    HÉ! Én csináltam meg pár küldit spanomnak :D
  • Mike
    miylen dolgo az már,hogy nem csináljátok meg másnak :))
  • AtiRadish
    igen
  • roLLand91
    jó köszönöm azóta már rájöttem :D de most ez Alva missziónál akadtal el a bert slide-os résznél mit kell csínálni?? a bólyák között menni jobbra-balra?
  • nemesadam
    Hót egyszerű a caveman gombja az e és ezzel szálsz le ill fel a deszkára szal elindulsz az épület vége felé és leszálsz a deszkáról majd mikor esel a levegőbe visza.
  • roLLand91
    cyasztok megint én :D na megint lenne egy kérdésem. a Santa Monica-i pályán vagyok és a pálya kezdőtöl balra van egy ien kis parkszerűség ott a msáodik embernél tartok aki azt mondja h csínáljak caveman-t és érkezzek le egy megadott pontra. Na ott mit kell csínálni pontosan?? nem értem ?D
  • romi8 #5230
    tölts le mentést és menj online játszani :D
  • roLLand91
    na beismerem én voltam a hülye :S :$ mert én csak megnyomtam az előrét és ne mtartottam nyomva sorry all
  • ChuckyHUN
    jól van na:D
    De ezt most ki kellett engednem, te voltál a kiválasziottt bocsi, ne haragudj
  • roLLand91
    kussolj már mit szólsz bele már megértettem de bazzeg ah felidegesítesz csínálok egy ..va viedót és meglátod halod már kb fél napja ezzel szenvedek és ha megnyomom a gombot akkor elkezd manualozni a fickóm :@
  • ChuckyHUN
    ELŐRE bazdmeg ELŐRE nem grab meg flip...
  • roLLand91
    oksa értem bocs ha megbántottalak vagy iesmi
  • Balumann
    Nem csinálok meg másnak feladatot, eddig se tettem. Szívesen segítek, leírom mit kell csinálni, meg nem fogom csinálni senki helyett.
    Azt írtad, hogy nem tudod megfogni a kutya farkát. Oda mész mögé, lerakod a deszkát, és NEM nyomsz semmi ugrást meg flipet meg grabot meg mindent, hanem az előrét megnyomod.
  • roLLand91
    bocsi de a én próbálkoztam mindennel, a grab-ot a flip-et, és grind gombot megnyomtam már vagy 100 szor és ha olvasnád a zárójelben lévő dolgot akkor tudnád h nem flegmázok te hááá' nooooormális???? :D
  • Atti12
    tudod ki fog helyetted dolgozni, próbálkozz és ne flegmázzál mert ő segített. ha nem vagy kéeps megnyomni az előre nyilat akkor ez a játék nem neked való, menjél máriózni.

lehet kicsit durva voltam :O?
  • roLLand91
    képzeld nekem nem sikerül de ha te ennyire ügyes vagy légyszives vidd át (nem akartalak meg bántani) http://rapidshare.com/files/110085791/roLLand-Progress.html
  • Balumann
    Az nagyon bonyolult feladat ám... Odagurulsz mögé és nyomod (vagyis megnyomod) az előrét...