Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Csinálni 1 graffitit amibe benne van az összes stílus. De le lett már írva többször, a THAW-os oldal (banner alatt) forumába is leírtam már 2-3x.

sziasztok.van egy küldetés hollywoodban.a játék végefelé sztem mert összes pályát engedi.(nekem ps2re van)és piros csillaggal jelöli a térkép.azt írja (német)hogy megtanultad az összes gördeszkás stílust és ezeket egy kalap alá kell venned)és csak arra lehet menni hogy ok ich mache ein vagyis ok csinálok egyet és kilép a küldetésbõl.ott mit kell??valaki heelp.köszi
Balumann
mármint nem tudom milyen mód és nem tudom honnan lehet letölteni

Balumann
Nemtudom honnan lehet letölteni, de õszintén szólva nem is igazán érdekel. Legjobban az alap deszkával lehet játszani (jól látod hogy hogy áll levegõbe is flipen kívül), és azzal a leglátványosabb (már csak azért is, mert arra van csinálva a játék). Akinek van esze az alap deszkával játszik.
Az ráadásul hülyén is néz ki, hogy görkorival a lábán úgy csinálja a trükkmozgásokat mintha deszka lenne. Trükköket nem cserél ki mód.

leho94
Azért érdekel mert énis agresszív korizom valójában és most elvan törve a lábam ugyhogy ha elõbe nemis de játékba nyomhassam😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

AtiRadish
görkoris =D

leho94
Ma sikerült megoldanom és voltam egy német szerveren ahor görkorival nyomták..AZ mien mod lehet???

jóóvan balu enge msose akkor hivsz amikor fényképezel...xD
mindig csak skypeozni hivsz :B

\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"

leho94
Áááá de mennék már THAWozni csak nem mûxik:S

Balumann
Néhány kép mai baromkodásunkból 😊

Atti12
slide+revert gomb ha jól emléxek de nem 100.

A játék magyar, tudom hogy mit kell csinálni de azon a táblán csak csúszni lehet:S
Balumann
Próbálkozz 😉 Nekem is volt idõnként, hogy azthittem nem fogom tudni megcsinálni (wallflippel kb. 2 napig próbálkoztam), ez egy ilyen játék. Ha a feladatban nem értesz valamit akkor angol szótár 😊

leho94
Én ma telepítetem ujra és amikor indítanám elõjön a launcher,indítom és vmi hibával kidob :SS

Elakadtam ott amikor zen mester azt mondja hogy a forgalmas út fölött a táblán csináljak egy stallt.Légyszi segítsetek<#help>
ok.köszi
Balumann
Ahogy látom most nem jön be az oldalam, úgyhogy leírom (bár már párszor le lett írva itt a forumba is asszem).
A játékban le van írva, Revert gomb -al felfutsz a falra, majd megnyomod a hátra + ugrást. A trükk annyi (amit a játékban elfelejtenek említeni), hogy a revert-et (amivel felfutsz a falra) NEM SZABAD elengedni. Tehát REVERT gomb tartása közben kell megnyomni a hátrafele+ugrást.

Ha a spine transfer gomb a SPACE-re, vagy valamilyen hasonló billre van állítva (alt, shift, ctrl, tab, stb.) akkor a másik revertet használd, mivel space mellett ha másik 2 billentyût lenyomsz akkor csak pittyen, nem veszi be (okát nem tom).

ui: azokra a gombokra nem jó semilyen trükköket állítani, el kell kerülni.

császtok!én nemrég kezdtem a játékot de nem tudom hogy hogy kell a parkour-nél a hátraszaltót!<#help>Kérlek segítsetek
Fido4life
énse :S

AtiRadish
I dont get it :C

vmiért nem hozza be a fórum...mind1 itt a xD
htLink!

Hello!
Ma szörnyen rossz napom volt!
ezt bizonyitja a kép is amit csináltam...leakartam fényképezni a casomat erre elestem pont...
de tessék nézétek csak meg!<#banplz>

leho94
Kössz😉

Balumann
Sehogy. A story mód teljesen külön áll a többi játékmódtól. Crate-A-Skater (cas) -ben csinálhatsz külön embert, deszkát, azt tudod használni FreeSkate-ben, Classicban, és Multiplayerben (neten).

leho94
Hellósztok.Amit karrier módban csinálok deszkát embert stb. azt neten h tudom alkalmazni??

chilios
megvan<#idiota>
chilios
Üdv

Sokaknak látom hogy nem alap skinük van
és aztszeretném kérdezni hogy,a játékba lehet valahogy csinálni,vagy játékon kívül valamilyen programmal,esetleg letölteni valahonnan?
Balumann
<#banplz>

itt szögezném le azt hogy fikázod a kiskoruakat, én is 10 évesen kezdtem! xDDD
(és egyedül jöttem rá)
(magyarul nyomogattam a gombokat össze vissza....xD)

Atti12
mint mondtam én 5-6 évesen kezdtem, és magamtol jöttem rá mindenre. akkor még netem se volt 😄

Fido4life
ha számításaim nem csalnak a gyerek 10-11 éves.. személy szerint megértem a kínlódást, ennyi idõsen konzolozni kéne, illletve eltábolítani a nettõl jó messzire a gyereket.. amugy ezt most nem tudom mér írtam le 😄

Istenem mit nem lehet ennyire nem érteni...én most utoljára kemény 2 óra alatt pörgettem ki a thawot sick nehézségen...(harmadszorra<#idiota>)

Atti12
kezdessz kicsit idegesítõ lenni.. <#kocsog>

Balumann
át ne vigyem neked a játékot...?

jo de hogy lehet felugrani a középsõ pillére

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Balumann
ok, köszönjük a helyzet jelentéseket, de elég ha te tudod hol tartasz <#duma>

már meg van de most azt nem tudom meg csinálni amikor le kell dönteni a hotelt

hova kell meni amikor megnyertem az amjamt?

már megcsinálta bocsi

amikor zen mester megtanit a focusra és a specialra ás a kukát hogy kell átugrani

Balumann
Nehéz volt megnyomni 2 gombot egyszerre ugrás után az oszlopon? 😛

AtiRadish
Ezazzzz, varjuk az ujabb akadalyt

ezaz végre sikerült

Atti12
Én 5 agy 6 éves koromban kezdtem el TH-zni, azóta játszok 😄. Mindenre egyedül jöttem rá ^^. Ha egy kicsit megeröltetné magát tuti rájönne mindenre.

nem baj

Balumann
nem

légyszives tudnál a küldetés utáni részröl adni egy mentést

Balumann
Spineteransfer + slide gomb egyszerre.
Hát hogyha neked így jó átvinni egy játékot... -.-

nem merek már ide irni de ott akadtam el beverly hills-ben amikor az oszloponkell pörögni ott milyen combot kell használi

AtiRadish
En meg 4 eve amikor elkezdtem Th zni nem is volt net, aztan a szomszedot hivtam at h. mutassa ma' meg mi h. van😄
Legalabb neki mar anynibol jo h. a nagyok^^ tanithatjak 😛