Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cyasztok! kéne egy kis segítség elakadtam a játékban :S na ott vok amikor összekell szedni a faanyagot a rámpa megépítéshez egy kutyával és bármivel próbálkozok nem tudom meg fogni a kutya farkát :S lécci segítsetek <#help><#help>

Mike
gondoltam megvezsem ezt a játékot, most olcsón, és szerinted lehet lkapni itthon? perszehogy nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ChuckyHUN
Most kezdem ujra ~2 év után a játékot.
Indítun ka barátommal egy csapatot is, neve: Light Style Crew
TGF van, de nem hardcore gamereket keresünk, arra ott a CoD2.
Csak olyasmi stílusu trükköket csinálunk, mint a PROJECT2 videjóóban. akit érdekel ide irhatrá

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

AtiRadish
Van Isten az égbe >_>

Ezentúl ha valmit nem tudok fölmegyek Baluman oldalára és megkeresem<#awink><#vigyor>
Atti12
tegyük hozzá hogy nem érdemled meg.
nemszoltam <#idiota>

Amúgy feljövök, látom 18 új üzenet :|. ennyi nem volt már a játék kijövetele óta xD

Balumann
<#rolleyes>

Balumann te nagyon sokat segítessz nekem😄
Balumann
Az oldalamon (banner alatti a link) megtalálod a tailwhipet (meg remélhetõleg a következõ kérdéseidre is a válaszokat 😄)

oks kössz megvan
menj el a farmra

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Valaki el tudja mondani hogy hogy kell tailwhip-et?:S
leho94
Mert nem árulnak semmit..^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Mike
ebben az országban miért nem lehet semmit sem kapni? 😞

Valaki el tudja mondani?
Bmx-ben pedig nem tudom hogy hogyan kell tailwhip-et csinálni
Balumann
Valahol kell lennie. VAgy csinálj bmx-es küldetéseket.

de azt a special-osat megcsináltam de most nincs semmi küldetés
Mike
illetve mégsem, mert nem lehet kapni 😞(((

Mike
most már lassan megvehetem eredetiben is

Balumann
persze, hogy mûködik gp-vel. Eleve konzol átirat a játék, gp-vel szerintem jobban is lehet játszani (ha valaki hozzá van szokva a gphez, és nem billel tanult meg játszani 😄).

Balumann

Mike
egyszer már tényleg fel kéne raknom végre zet a programot 😊))

mûködik gamepaddel? gondolom miért is ne mûködne

Légyszi mondja meg valaki hpgy mit kell csinálni!<#help>
kössz
Balumann
keresni <#idiota>

megnyertem a tony hawk's am jam-et de most nem találok semmi küldetést.mit kell csinálni?
Köszi
Balumann
Ha = A

Balumann
Ha felcsinál szót jobbnak találom rá, az félreérthetõbb (azt hihetik, hogy keresni kell valamiket :😎. Produkálni kell, hogy felmennyen a csík 😄

AtiRadish
Balu a nõket kell felcsinalni, a specialt kigyûjteni kell =D

Balumann
Igen. Felcsinálod a specialt, majd ha villog akkor javaslom ugorj fel elõször sima grindbe (azthiszem van hely rá), utána ugrasz, majd levegõbe benyomod egymás után a le - balra - grind gombot. Én úgy emlékszem ott a focus-t (lassítást) is be kell nyomni elõtte, grind közbe meg kell nyomnod a focus gombot is.

2 hete ezt a küldetést próbálom de nem megy:S
le+balra+slide?
hogy kell beverni a kombóját?
pfff...még mindig nem értem:S
Köszi
AtiRadish
Az special slide, verd be a kombojat es ugy slideolj vegig a kontenerek mellett.

Amikor megtanít zen mester a focusra és a specialra akkor utána mondja hogy ugorjak egy FS vagy BS tailblock slide-ot és visszaérkezve landoljak...ezt nem értem<#confused>valaki el tudja mondani hogy mi az?
Köszönöm😊
Balumann
Nyomd az elõre gombot a kocsi mögött és meg is látod (semmi mást ne nyomj, max kanyarodást)

AtiRadish
A skitch az az, amikor belekapaszkodsz a kocsiba, es huzatod magad vele

sziasztok!Hollywood-ban van egy feladat amikor egy sárga kocsin skitch trükköt kell csinálni de nem tudom mi az:s valaki meg tudná mondani?köszi
AtiRadish
Tho Tv szintu vadiuj transfervideo, nalam laza 10/10.

Clickie

Balumann
Növelik a statokat, "ügyesebb lesz" az embered. (pl. balance stat növelésével jobb lesz a balance, vagy ugrás stat növelésével nagyobbat fogsz ugrani, stb.).
Sajnos én is akkor jöttem rá, hogy úgy kéne növelni, mikor már kivittem a játékot. Könnyebb lett volna ha közben kifejesztjük 😄

ööö lenne még egy kérdésem(a játékot kivittem)de mire jók a sponsor challengék a skateshop-ok mellett?
Balumann
Linkelek néhány videót megint:
131 tags in graffity
THO TV2 (youtube -on)(aki lusta lenne letölteni)
AndyTHPS Project 2 (THUG2)

Balumann
Ettõl tudok a falra mászni.
THAW-os oldal, forum, segélykérés, és pár üzenetet viaszaolvasol vagy keresõvel (böngészõ keresõjével) rákeresel.
Tudnám mi a fenének csinálok én külön oldalt, segélykérés topikkal és válaszolok minden kérdésre, mikor nem képes senki visszaolvasni és újra meg fogja kérdezni. Ha elakadtál akkor arra vehetnéd a fáradtságot, hogy megnézed nem írták-e le már a megoldást (ezért van forum meg FAQ meg ilyenek), fõleg h megmondom hol találod meg -.-
Nem fogom mindenkinek aki elakad elküldeni emailbe képpel a megoldást, ne haragudj.

nagyon kössz...de tudnál küldeni egy képet?pl.:e-mail-ban címem: [email protected]
Balumann
THAWos oldal forumába még képet is raktam h mit jelentenek a stílusok.