Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boccs, hogy újra írok, csak láttam, hogy 24-nek baja van a crankflippel... elõször is csinálj manuált, és manuál KÖZBEN nyomj egy NUM+ - ot!
hello!

elakadtam a bmxes smith grindnál.. segítenétek, hogyan kell csinálni?

elõre is kössz!

üdv,
Köszi szépen megpróbálom ezeket!

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Balumann
Hát, próbáld meg frissíteni a videókártya drivert, meg az indítófájlra (ne a luncherre) próbálj állítani kompatibilitást. De egyébként lehet, hogy csak windows reinstall után fog megjavulni a dolog (ilyen problémák általában az után szoktak megoldodóni).

Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy mikor elindítanám a játékot fekete képernyõ van csak és semmit nem reagál!
Gépem😛entium 4 2Ghz
Geforce 7600GT 256mb
1024mb ram
Légyszi mondjátok meg h mi lehet a gond<#help>
Elõre is kössz!

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

bauer15
hello valaki megtudná mondani mit kell nyomni a biciklis srácnál amikor az akarja hogy Crankflipet csináljak:?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Atti12
Aki azt akarja hogy beirjam az oldalon a játékosokhoz az irjon nekem egy privit itt a következõ adatokkal ^^.

Nick:
Kor:
Játék:
Elérhetõség:

Együttmûködésüket köszönjük (<#idiota>)

Balumann
Nah a THUG 2-höz is megcsináltam a menüt.
Valakinek nincs kedve megcsinálni a thug 1-hez és thps részekhez gombokat? :-) (mindegyiknél 2 kell, 1 simán és 1 mikor rámegy egérrel)

Balumann
Ha valakinek egyébként van kedve elvállalni másik TH résznél, akár csak tartalmi részt, akár designet is, írjon nyugodtan 😊 Mert én csak THAW-ban vagyok igazán otthon.

Balumann
Remélem ez az oldal tényleg segíteni fog majd, hogy egy kicsit összegyûljünk magyarok. Gondolom többen vannak így, hogy feljönnének, de nem tudják mikor érdemes, mikor vannak fennt többiek. Az üzenõ fal és a thaw-os rész már szinte teljesen kész van. Az összes TH résznek csinálok képfeltöltõs részleget, magyar videósat viszont csak a thaw-nak, a külföldi videós rész (ami csak egy shoutbox, ahova videó linkeket lehet majd írni!) az közös lesz minden th részlegnél.

Balumann
Már van 😊

AtiRadish
Csak igy tovabb 😉
Majd vmikor a "jatekos profilom" elkuldom neked, ha tenyleg csinalsz neki olyan szekciot

Balumann
Nah, mostmár képet is lehet feltölteni az oldalra! 😊

Balumann
Jah, azt nem is vettem észre.

Atti12
tuti nem, mivel ott van a mikrofon jel a neve mellett 😄

Balumann
Keresgéltem videókat, és ez egy egész jó szerintem: THAW improv (downtown)
Valószínûleg nem pc-s felvétel.

Balumann
Letöltések részleg frissítve. A fõoldalra felraktam egy shoutboxot (üzenõfalat), úgyhogy ott is lehet megbeszélni bizonyos idõpontokat, fõként arra szánom, hogy írjanak hogy mikor mennek fel. Majd megpróbálom oldalra helyezni és nem abba az alsó külön frame-be a linkek helyére.
Meg majd gombot rakok oda, mert oda kerül majd egy olyan részleg, hogy magyar játékosok, információkkal, esetleg elérhetõségekkel, meg h melyik játékkal játszik.
Esetleg jöhetnek még ötletek.

Balumann
A banner alatti linken már ez az oldal linkje található.
A Story F.A.Q. és a Multiplayer részleg kész van (persze nem jelenti, hogy végleges).

Mike
az a baj, hogy igazából szeretném megvenni a játékot, nem is vadi új, tehát nem lehet eszement drága, de eygszerüen nem lehet kapni

majd irok a BSA-nak hogy szerezzenek nekem be egyet 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Balumann
Jah, sajnos.

Nekem a CWI nagyon bevált, és elég hely is van, címe is jó szerintem 😊 De ha netán törölnék, akkor könnyen át tudom költöztetni az oldalt szerencsére.

ChuckyHUN
Sajnos.... Tudom ajánlani aa pssszt tiltott a warez!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
torrent?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mike
nem lehet kapni a játékot, az a legnagyobb baj

Atti12
jó lesz <#eljen> 😊 Csak én nem cwi re raktam volna.. :S 9dragons FAQ-om nekem is ott volt, látogatottsága is volt és törölték -.-' (kapják be). Aztán remélem lesz megint sok TH-s! 😉 (kitudja, lehet még énis visszatérek 😛) 😄

Balumann
Készítek egy Tony Hawk's játékos oldalt, ezuttal mindegyik Tony Hawk résznek. A címe: www.thgames.cwi.hu
Egyelõre még nem sok minden van fennt (bár ez attól függ mikor olvassátok 😄), de bõvítem folyamatosan.
A forumnak ez lesz belinkelvem illetve mindegyikhez a megfelelõ rész topikja, tehát megszüntetem azt a külön forumot az oldalon (ezt úgyis szinte egybõl látom ha írnak).

Hátha fellendül valamennyire a Tony Hawkos élet.
Az oldalra kerül majd fel egy olyan, hogy "játékosok", aki játszik az írhat oda elérhetõségeket, infot magáról (vagyis nekem kell írni, és felrakom, mert nem tudok ilyen shoutbox szerûséget csinálni 😄).

A thaw.cjb.hu -s oldalt megszüntetem (ha sikerül felmennem ftp-n az oldalra végre), az oldalon elhelyezett forumot is.

Atti12
kéne egy új TH 😊

leho94
Ne modozzá'

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hali vki tudna nekem segíteni??
leszedtem a chc modot a THAW-hoz és nem mûxik:S mindig hibát észlel és nem indul a játék sem:S:S:S
<#help>
ChuckyHUN
Kihalt a tápig😞((

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

thx!!!<#vigyor><#eljen>
Balumann

(nagyításhoz kattints a képre)

Balumann
A bolt feletti házon van egy medence, felette 3 csõ amin lehet csúszni. A legfelsõre kell feljutni és csúszni a ház fele (a piros dinó fele), és ott lehet beugrani a kecskéhez (kanyar elõtt ugrás a házba!)

hello nem tudja valaki h hol van a kecske Hollywoodban és hogy lehet oda eljutni?<#confused>
hello valaki segítsen amikor a mi parkunkhoz kellenek ilyan cuccok akkor az egyiket nem tudom megcsinálni azt amikor egy gyémántot vagy mit kell leszedni és nem lehet mozogni és valami energiának kell felmenni pls help me.
nemesadam
HÉ! Én csináltam meg pár küldit spanomnak 😄

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Mike
miylen dolgo az már,hogy nem csináljátok meg másnak 😊)

AtiRadish
igen

jó köszönöm azóta már rájöttem 😄 de most ez Alva missziónál akadtal el a bert slide-os résznél mit kell csínálni?? a bólyák között menni jobbra-balra?

nemesadam
Hót egyszerû a caveman gombja az e és ezzel szálsz le ill fel a deszkára szal elindulsz az épület vége felé és leszálsz a deszkáról majd mikor esel a levegõbe visza.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

cyasztok megint én 😄 na megint lenne egy kérdésem. a Santa Monica-i pályán vagyok és a pálya kezdõtöl balra van egy ien kis parkszerûség ott a msáodik embernél tartok aki azt mondja h csínáljak caveman-t és érkezzek le egy megadott pontra. Na ott mit kell csínálni pontosan?? nem értem ?D <#help><#help>

tölts le mentést és menj online játszani 😄

na beismerem én voltam a hülye :S :$ mert én csak megnyomtam az elõrét és ne mtartottam nyomva sorry all

ChuckyHUN
jól van na😄
De ezt most ki kellett engednem, te voltál a kiválasziottt bocsi, ne haragudj

kussolj már mit szólsz bele már megértettem de bazzeg ah felidegesítesz csínálok egy ..va viedót és meglátod halod már kb fél napja ezzel szenvedek és ha megnyomom a gombot akkor elkezd manualozni a fickóm :@

ChuckyHUN
ELÕRE bazdmeg ELÕRE nem grab meg flip...

oksa értem bocs ha megbántottalak vagy iesmi

Balumann
Nem csinálok meg másnak feladatot, eddig se tettem. Szívesen segítek, leírom mit kell csinálni, meg nem fogom csinálni senki helyett.
Azt írtad, hogy nem tudod megfogni a kutya farkát. Oda mész mögé, lerakod a deszkát, és NEM nyomsz semmi ugrást meg flipet meg grabot meg mindent, hanem az elõrét megnyomod.

bocsi de a én próbálkoztam mindennel, a grab-ot a flip-et, és grind gombot megnyomtam már vagy 100 szor és ha olvasnád a zárójelben lévõ dolgot akkor tudnád h nem flegmázok te hááá' nooooormális???? 😄

Atti12
tudod ki fog helyetted dolgozni, próbálkozz és ne flegmázzál mert õ segített. ha nem vagy kéeps megnyomni az elõre nyilat akkor ez a játék nem neked való, menjél máriózni.

lehet kicsit durva voltam 😮?

képzeld nekem nem sikerül de ha te ennyire ügyes vagy légyszives vidd át (nem akartalak meg bántani) http://rapidshare.com/files/110085791/roLLand-Progress.html

Balumann
Az nagyon bonyolult feladat ám... Odagurulsz mögé és nyomod (vagyis megnyomod) az elõrét...