5823
-
#5419 igen -
#5418 Igen, de akkor azt a fel-le-grind-ot kell megcsinálni előtte a hullámvasúton? -
#5417 Minden elismerésem a tied :) ... aragon :) -
#5416 ott pl én grind trükköt faragtam magamnak, aztán fel le R (rail gomb) és előtte az még szükséges hogy a special fent legyen és a hullámvasút csővét a fószer előtt meg kell csúszni ennyi a lényeg :) és akkor ufót lát megilyed stb majd meglátod :P
-
#5415 mert akkor nálam vmi gáz van, ármit csinálok csak a fel+le+grind kombinációt ad ki, de én ezt esélytelen, hogy megcsináljam, mindig elkezd manualozni és onnan már nincs visszaút -
#5414 Na jó akkor egy utolsó kérdés, ha megmondjátok, akkor nem láttok itt többet...na van az az UFO-s rész, Tony Alva-nál és akkor csinálni kell egy saját trükköt és azt kell előadni a ferris irányyítója előtt ufojelmetben?? -
#5413 ja azokat is. meg a bmx es kameragombos trükkökre én jöttem rá xD -
#5412 ja igazából ez aragornak szólt, csak kivi voltam, de azért köszönöm a válaszaitokat :D -
#5411 Emlékeim szerint végigvittem, de én nem találkoztam a Fable -s feladattal sosem, úgyhogy abban nem vagyok biztos. Egyébként igen, azon kívül a bmx-es feladatokat is megcsináltam. -
#5410 ja meg a graffitis küldit is kérdeztem, a bmxeseket meg kihagytam, mert úgy szar az egész ahogy van....:S -
#5409 és a bmx küldetéseket is végig csináltad?
mert akkor gratula :P -
#5408 hát nemtom, én ahogy emlékszek nekem szinte minden elsőre ment :-/. Am én is segítség nélkül vittem végig ^^ :P -
#5407 én csak a kombózásba kértem helpet mert az kiborított, meg a natas spinben a brékelés XD de azt sikerült megoldanom -
#5406 Igen ezt akartam mondani, hogy az nagyobb siker ha az ember magától oldja meg, meg ha kicsit keres az is legalább a saját rezortja és van is erről amúgy leírás ahogy írta balumann is én is úgy olvastam utána ha valami nem ment és csak a legvégső esetben kérdeztem...meg abba semmi élmény ha 3 óra alatt végig viszed, mert akkor holnapra nem marad semmi és csak meredsz az üres képernyőre... -
#5405 Aha ruha kell, a ruhaboltban van egy ufo jelmez -
#5404 Egyébként meg ez a crazy suit is bennevan a story faq-ban... -
#5403 Nameg értelmezni a feladatot. -
#5402 Túlságosan belejöttél a kérdezésbe. Nekem volt feladat amit másfél napig próbáltam, mire rájöttem a megoldásra. Menüben is nézz körül, ott is található leírás (view missions). Valószínű a crazy suit kell neked, amit Hollywood-ban vehetsz meg.
Próbálkozni kell, és nézelődni. Végiglehet vinni a játékot segítség nélkül is (én vagyok a példa rá :) . -
#5401 Tetoválást? te úgy játszottad ki? -
#5400 hát hogyha az alien ruha kell akkor igen -
#5399 Vagy ott a hollywoodi ruhaboltra gondol? -
#5398 ne ruhaboltot hanem tetoválóst keress sztem -
#5397 Na, most Santa Monica-n vok, ez már fekszik, mindent elsőre csináltam meg, de nem találom azt a ruha boltot, valaki tudna egy kis helybeigazítást adni? -
#5396 az R és ez a kis jel Rail -nek a rövidítése, vagyis csúszás (grind).
az R és egy körbe mutató nyil a Revert, ami a spinetransfer gomb is (meg a másik revert funkcióju gomb is lehet, rotate right). -
#5395 K az a flip bill
G az a grab-t jelenti
R pedig a grind bill -
#5394 Tényleg így kell kösziii -
#5393 grind+grab, az az R betű nem a revert vagy a spine transfer gombja? -
#5392 ahogy a többit.... grind+grab -
#5391 A kijelölt flantplandot, hogy kell megcsinálni? valaki magyarázza el lécc:
-
#5390 ??? -
#5389 Jaj megvannak mik azok a flantplandek, csak egy gombot soha nem jegyzek meg, amikor van egy R betű és felette valami íves ízé az nem a spine transfer vagy revert gomb?
-
#5388 hát sajnos a graffitizést majd csinálnod kell mert balumann is leírja oldalán hogy össze kell szedni a 4 stílust, ahhoz hogy azt a küldetést eltudd kezdeni -
#5387 hát elkezdesz manualozni és közben nyomod hogy dubpla nyomsz egy flip gombot pl, vagy grab gombot aztán lehet variálni is -
#5386 az nagy baj? -
#5385 Én nem csináltam semmi graffitizést -
#5384 megvan! de öcsém, ezeket a fflantplandeket, hogyan kell csinálni??? -
#5383 hát downtown-ba meg csinálni a dolgokat, pl kell graffitiset is csinálni és maj úgy tudsz tovább menni los angelesbe
amúgy van egy kettő ami nehéz, pl a piramisos :S a harangos legalábbis én azokat utáltam mert meg kellett tartani három kibeba...tt trükkig a natas spint :S -
#5382 azokon már túl vok, megnyertem az Amjamet és csak azután lehet valami újat, hogy megszereztél minden tárgyat a deszkafarmra? -
#5381 Focust (lassítást) is benyomtad? -
#5380 Már mindegyik megvan, sőt megnyertem az Amjamet is, azután mit kell csinálni?