Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
De be lehet szállni a buszba, és az átteleportál a másik pályán lévõ buszba 😄
Az tény, hogy ez a másik véglet, mikor azt gyakorolják 1-1 pályán, hogy minél több pontot tudjanak csinálni, meg megdöntsék a rekordjaikat. Ha olvasod az oldalt, akkor láthatod hogy én se vagyok annak a híve (de sokan vannak akiknek az). Videókban van rólam egy videó, ott láthatod hogy hogy játszok :-)
Szintén az oldalon találsz egy kamera módot, ami kicseréli a másik 3 kamera nézetet másra, de attól sztem nem csak a hajad fog kihullani ha megpróbálsz azokban játszani 😄
Csak egy példa (bár õ bb cas-t használ vszínûleg (hackelt könnyített balance)): 2074mil East LA busTed.oas
#5307: Úgy csinálj meg 20000 pontot, hogy átmész az újonnal felrakott darabon (akár manual rajta, akár csúszol, akármit), lényeg hogy azon is csinálj valamit.
tudnátok segíteni abban hogy miért nem csinálja az emberem meg azokat a trükköket amiben kétszer kell lenyomni a kicket vagy grabet? cseszik megcsinálni és már az agyamra megy... A másik meg graffitis csákó ad egy helyet hogy fújjam le neki, de egyszerüen nem találom, downtownban rámutat az szembe lévõ házra, de arra meg nem tudok felmászni sehogyse :S pls help
Egyébként ilyen kérdésekre is találsz választ a honlapon 😊
Én meg azt hittem hogy ezt csak a Tony Hawk játékokban lehet megcsinálni<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
ez az egyik ahol elakadtam
a másiknál pedig egyszerre 6 ugró combót kell csinálni
A videóhoz gyüjtök embereket, és ott adták a feladatot.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
és egy olyan küdetés van ahol arról beszél hogy le kell szednem valami hirdetõ táblát és csináljam egy kopasz csávó után aztán õ elesik .
ott mit kell honnan kéne ugrani mert folyton újrarak
de beírok és utánna rájövök:
egy nadrágot kell levennem már többször átcsúsztam rajta mit kell?
Bocs a sok kérdésért.
az ugrató után van 2zászló azookkalt foglalakozni kell?
ksöz a segítséget
viszont Cholo-nál vagyok bmxeznem kell
és azt kéri csináljak taiwhipet a faq ban olvastam mit kell és azt csináltam de semmi.
Ennél a cholonál mást kell?
Annál a barlangba kell beugrani, de az 50ezer pontot elõtte kell megcsinálni és abban a kombóban beugrani a barlangba.
Egyébként elõfordult velem is, hogy megcsináltam valamit és nem adta meg. Próbáld még1x.