Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
aaa tudom hogy ott is volt ilyesmi csak ott nem idõre kellett, ott csak a kitartáson múlt a dolog de itt viszont kevés az idõ :S

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

elitehun
És egy pályarésznek nagy a területe?
Balumann
Fel kell oldani a részeket, de egy hosszú átvezetõ van a pályarészek között (ahol meg áll pár másodpercre tölteni mindig).
De be lehet szállni a buszba, és az átteleportál a másik pályán lévõ buszba 😄

Balumann
THUG 2-ben is ugyan úgy voltak ilyen feladatok, hogy bizonyos pontot meg kell csinálni, story módban is. A pontszerzés nagyon is jó dolog, nem lehetnek mindig ugyan úgy a feladatok, hogy most csináld ezt a trükköt, aztán másikon azt, stb.. Vannak olyanok is, és van pontszerzés ahol kicsit nagyobb szabadságot kapsz a játék élvezésére. Szerintem így van jól.
Az tény, hogy ez a másik véglet, mikor azt gyakorolják 1-1 pályán, hogy minél több pontot tudjanak csinálni, meg megdöntsék a rekordjaikat. Ha olvasod az oldalt, akkor láthatod hogy én se vagyok annak a híve (de sokan vannak akiknek az). Videókban van rólam egy videó, ott láthatod hogy hogy játszok :-)

Szintén az oldalon találsz egy kamera módot, ami kicseréli a másik 3 kamera nézetet másra, de attól sztem nem csak a hajad fog kihullani ha megpróbálsz azokban játszani 😄

elitehun
A játék elejétõl kezdve mehetünk bárhova (mint a pl.: san andreasban) vagy fel kell oldani a pályarészeket (mint pl.: a carbonban)
Gando
amugy jókis játék lenne, csak ez nem kellett volna bele, vagy egy kicsit mérsékelni... a thug 2 ben megtudták oldani itt sajna nem :S, vagy egyszerüen berakhatták volna a classic modeba.. mind1, a másik rossz dolog benne a kamera... olyan kamera állások vannak benne hogy a hajam kihullik töle 😄 de nem baj azért élvezem 😄

Gando
és abba mi a jó hogy körbe körbe ugrálsz grindelsz mindent? engem nem érdekelnek a pontok meg a rekordok, engem az érdekel hogy normális feladatokat kapjak és ne ilyen pontszerzõs marhaságot(márbocsi), most érted ha verseny akkor számit a pont úgy oké, de hogy csak úgy gyüjtsél 80milla pontot, baromi izgalmas lehet :S

Balumann
Bár ahogy így nézem, lehet mégis rendes cas-al megy.

Balumann
Hát ez egy jó kérdés, de valamennyire a haladó játékosokra is tekintettel kell lenniük. Nekem például túl könnyûek voltak a pontszerzõs feladatok (másfél év thug 2-zés után). Azok nem is pontszámok ahhoz képest, amiket a játékba gyakorlás után el lehet érni. Nekem pl. 121 millió a rekordom, és ez még semmi (mert én nem pontra játszok igazából).

Csak egy példa (bár õ bb cas-t használ vszínûleg (hackelt könnyített balance)): 2074mil East LA busTed.oas

Gando
mostmár túl vagyok mind2 õn de mér kell egyre gyökerebb és lehetetlenebb pontszámot elérnem? most a harangtól kell csinálni 31,000 pontot elmehet a jó francba már

Gando
natas spinezést azt úgy csinálom de mégse jó neki...

Balumann
#5306: Natas spinezés közben nyomd meg 2x a grab-ot vagy flipet vagy grindet, amit kér.

#5307: Úgy csinálj meg 20000 pontot, hogy átmész az újonnal felrakott darabon (akár manual rajta, akár csúszol, akármit), lényeg hogy azon is csinálj valamit.

Gando
és még 1 kérdés remélem az utolsó: ööö vannak a cuccok amiket szerváltam a ranchhez de van a piramis és mellette az az út( egy darab az utcábol 😄) nah és azon kéne 20,000 pontot elérnem de a kérdés hogy hogyan? nincs rajta semmi amivel lehetne kezdeni valamit :S

Gando
lenne még 1 olyan kérdésem hogy mikor a szopron kell natas spinezni és közben a trükköket csinálni, olyankor mivan mert állandóan aszondja hogy missed pedig jól csinálom/ vagy nem...

Gando
JAAAAA hogy az arra vonatkozik 😄 értem azthittem hogy a rejtett graffiti az valami extra, kösz 😄 és kiderült hogy a nyilakat sem tartottam... 😄

Balumann
Valószínûleg mert rosszul csinálod. Nyomni kell a nyilat (nem szabad elengedni) és gyorsan egymás után 2x a flip/grab -ot. A Downtown-os graffity küldetésnél pedig nem a szembe lévõ háztetõre kell menni, hanem középen a rózsaszín emelvényre (a honlapon képet is találsz hozzá a story faq-ban)

Gando
hali
tudnátok segíteni abban hogy miért nem csinálja az emberem meg azokat a trükköket amiben kétszer kell lenyomni a kicket vagy grabet? cseszik megcsinálni és már az agyamra megy... A másik meg graffitis csákó ad egy helyet hogy fújjam le neki, de egyszerüen nem találom, downtownban rámutat az szembe lévõ házra, de arra meg nem tudok felmászni sehogyse :S pls help

elitehun
Ok köszi
Balumann
a classic módban amikor elindul egy pálya, 2 perced van, hogy megcsináld a feladatokat (minden pályán 2-3 eltéréssel ugyan azok a feladatok). Azért Classic, mert a THPS 3-ig csak ebbõl állt a játék. THPS 4-ben már megjelentek más felvehetõ feladatok és nem idõre ment, THUG 1-tõl kezdve meg különvált a történet mód és a classic.

Egyébként ilyen kérdésekre is találsz választ a honlapon 😊

Atti12
az ilyen egyhelyben állós trükköket flatlandnek hívják, és elég sokan ûzik 😊. Vannak ennél durvábbak is amúgy 😄

elitehun
VIDEÓ
Én meg azt hittem hogy ezt csak a Tony Hawk játékokban lehet megcsinálni<#wow2><#wow2><#wow2><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
elitehun
A mit lehet csinálni a "classic mode"-ban?
Balumann
Fel kell kapaszkodni a táblára. Most így nem tudom melyikre.

bauer15
ja bocs hogí gí írtam los angelest akartam

ez az egyik ahol elakadtam
a másiknál pedig egyszerre 6 ugró combót kell csinálni
A videóhoz gyüjtök embereket, és ott adták a feladatot.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Balumann
losanfógeles? :I Rakj képet légyszi a küldetésrõl (ha még nem csináltad meg).

bauer15
hali East losanfógelesbe vok
és egy olyan küdetés van ahol arról beszél hogy le kell szednem valami hirdetõ táblát és csináljam egy kopasz csávó után aztán õ elesik .
ott mit kell honnan kéne ugrani mert folyton újrarak

leho94
:?D:AS?DA

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bauer15
mmmegvan bocs
de beírok és utánna rájövök:

bauer15
sikerült megind elakadnom
egy nadrágot kell levennem már többször átcsúsztam rajta mit kell?
Bocs a sok kérdésért.

bauer15
megvan:d

bauer15
de az egyik kamerással a crank flipet csinálaj a másikka lbem egy másik flpet.
az ugrató után van 2zászló azookkalt foglalakozni kell?

Balumann
Hát, a tailwhip az tailwhip, és a kamera gombbal kell.

bauer15
hello
ksöz a segítséget
viszont Cholo-nál vagyok bmxeznem kell
és azt kéri csináljak taiwhipet a faq ban olvastam mit kell és azt csináltam de semmi.
Ennél a cholonál mást kell?

Salord
<#violent>

Salord
thx 😄

Balumann
Tényleg ezt a barlangosat lehet berakom a story faq-ba, többször kérdezték már.

Balumann
Weblapcímet tudsz beszúrni, csak az URL beszúrására kattints. Kép beszúrása csak akkor mûködik, ha a képre közvetlen link van (http://***.jpg vagy .gif). De látom így is. De arról rakj képet amiben még kellene segítsek.

Annál a barlangba kell beugrani, de az 50ezer pontot elõtte kell megcsinálni és abban a kombóban beugrani a barlangba.

Salord
TESS

Salord
lol mért nem lehet weblapcimet beszurni? akk hogy tegyek fel képet?😄 ÉS SRY AZ OFFÉRT😊

Salord
tess:

Salord
ed segithetnél másban is, amikor hollywoodban a andrew adja hogy menjek utánna 2 grindel a HOLLYWOOD felirathoz ott 1 gyerek azt mondja másszak bele a jukba azt kirobban és csináljak 50 000-ret, de sehogysem sikerül ( a pont összejön a küldi nem megy 😄 ) a legjobbam ott 66 000 és nem jó neki <#help><#help>

Balumann
Rakj be légyszi egy képet róla! Mert amellett hogy nagyon régen vittem story-t, a bmx-et amennyire lehetett kerültem, úgyhogy ez a decale már nem is rémlik 😛

Salord
LOOOL megvan <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#taps><#taps>csak 1 /-t kelett nyomni tire tap közbe <#vigyor4>

Salord
Most is azzal szenvedek 😞

Salord
Próbálkoztam vele kb 50x ha nem többször.<#zavart2>Akárhol lehet csak az a lényeg hogy ugrassak fel a félcsövön. amugy meg a decale-t nem tudom hogy kell megcsinálni :S a forumon kerestem és annyit találtam róla hogy az 1 manual trükk <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Balumann
Ott csináld ahol kéri 😄 Ha jól emlékszem a medence szélén. VAgy ezt nem is lehet máshol? :S
Egyébként elõfordult velem is, hogy megcsináltam valamit és nem adta meg. Próbáld még1x.

Salord
Hi! Én matt hoffmann-nál akadtam el. a flairs-t megcsinálom de a tire tapos küldi nem megy ha megcsinálom a tire tapot nem jó neki pls help

Balumann
Ugorj az "él" közelében, fordulj egy felet (90 vagy 180 fokot :S), és nyomd meg a "csúszás" (grind) gombot.

Balumann
smith grind? :| Rakj be légyszi egy képet arról a feladatról.