Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sk8 4 fun
http://www.xt-thps.com/xtug/get.php?id=221
TEGYÉK MÁR FEEL NETREEEEEEE, megõrülök
Van már THAW amcsiba (eredetibe), és már ki is játszotta (véleménye az hoyg rövid és unalmas, 2 nap alatt kijátszotta, most netezik vele)
This item will be released on February 10, 2006. You may order it now and we will dispatch it to you when we receive it from our supplier. Please note that release dates are subject to change.
sk8 4 fun
sk8 4 fun
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
sk8 4 fun
sk8 4 fun
sk8 4 fun
Jó volna tudni
már van valahogyan valahol de sehol nem találom
És részemrõl az irányítás is sokkal kézenfekvõbb bilentyüzeten, meg ha kell egeres résznél is. (fõleg jó billentyüzetnél elõnyösebb). Nekem meg nincs PS2-m se, de nem is akarok, se XBox-ot. Én PC-s vagyok és PC-s is maradok.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Hiába ****ok õket úgyse fogják elõbb kiadni a játékot ha nincs kész, vagy valamit nem jól csináltak. Az meg mégbiztosabb hogy a karácsonyukat õk sem fogják azért egész nap mások miatt elszarni hogy játszhassanak, úgyhogy a játékot sztem karácsony utánra várjjuk pár nappal. Há mind1 várunk, majd kijön 1x.