Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thadius
bannernek?a jobb alsó felirat nélkül?😄

sk8 4 fun

Thadius
ja igaz

sk8 4 fun

asfa
na egyszer csak megjelenik de ha itt izélünk sajnos nem fog elõbb jönni de igazán mondhatnák hogy mikor

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Thadius
hát remélem elõbb😄 ugyanis dec.23-ra mondták ha jól emlékszem<#rolleyes>

sk8 4 fun

Atti12
basszus már kéne új tony hawk 😄

MimaSKATE
elvileg 2006 elsõ negyedévében jelenik meg(remélem)<#nemtudom>

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Thadius
én nem igazán tudok ilyesmirõl,de nemsokár jön a thaw(remélem)😄

sk8 4 fun

Atti12
de valami net cím nincs ahonna lelehtne tölteni? :S

Atti12
jaj akarom mondani: 😄😄

Atti12
?D?D

Thadius
marad a tesco😄

sk8 4 fun

Atti12
dc n se találom <#rinya>

Atti12
😄😄

Thadius
vagy vedd meg tescoban 990 ft😄

sk8 4 fun

Thadius
dc++

sk8 4 fun

Atti12
torenten kivül mert nem indul el :S

Atti12
valaki nem tudja honna lehtne letölteni ngyen a thps 2 õt? nagyon kéne 😊

Ramore
szerintem az sincsen kizárva, hogy pc-re a thaw lesz az utolsó játéka a cégnek, régebben is már le akartak állni rólunk, ekkora késésük sem volt még emlékeim szerint, szóval csöppet sem bíztatóak a jelek.
Ramore
nekem tetszett az Underground 2 is, biztosan a thaw is tetszeni fog, de én úgy látom, hogy a repülõ deszkázás irányába fejlõdik a játék, és az már nekem nem frankó.
Thadius
amúgy az aspyr honlapján azt olvastam,hogy a játék béta státuszban van,bár ki tudja mikor volt frissítve😊

sk8 4 fun

Prince of Máté
megy

Atti12
tom ez nem igazán ide illik, de nem tudja valaki hogy megy e a thps 2 winxp alatt? <#rolleyes>

Balumann
naa azért értem mirõl írsz, de én csak írtam hogy amit te vársz valószínüleg az teljes színnel lehetetlen 😄
Látod a THAW videót, a játék célja a látványosság. Repülõ deszkással mi a gondod, THUG2-be volt az a majom motoros deszkán, milyen jól ment 😛

Na szóval a THUG2 többnek bejön mint a 4, és ez miatt azt fejlesztették tovább, hogy mégtöbb embernek is bejöjjön, egyértelmü, nem fognak pár ember miatt visszafejlõdni a 4 szintjére és azt javítgatni meg nagyobb pálya, stb 😊
Így a jó ahogy van a THAw, javított és nagyobb pálya mint a THUG2-ben, mindenkinek ez a vágya szinte <#vigyor2>
Valósághûségtõl egyre messzebb, a látványosság és a fény felé húzunk, következõ részbe kiváncsi leszek mi lesz 😄

Ramore
nyomulni lehet, de falon futkározni, nameg Jackie Chan féle falról falra ugrálás sincsen.
Thadius
de mondjuk a thps4ben is lehet ugyanúgy nyomulni mint a thaw-ban😄csak mondjuk kisebb a bejárható terület

sk8 4 fun

Ramore
még mindig nem érted mirõl írtam. nekem a thps4 tetszett a legjobban, mint azt már írtam, az Underground 2 is bejött, de a thaw video alapján ebben már talán túllépték azt a határt, amelyet az elfogadható és a teljesen komolytalan között fekszik.
Balumann
játsz a Tony hawk pro skater 1-el, abba tényleg keveset tud a deszkás, az a legvalósághübb, vagy a 2 is állítólag 😄
Tony Hawk sohasem lesz valósághü attól tartok 😄 Bár sztem majd még jönnek kiadók akik úgyis kifognak jönni deszkás játékokkal, amik már inkább valósághûségre törekednek.
Van egy olyan érzésem hogy ez nem lesz a kedvenc játékod 😄

Thadius
az az igazság hogy nekem már rohadtul mindegy csak jönnneee máááár😄
amúgy igaz ha már teljesen komolytalan annak sincs érteleme

sk8 4 fun

Ramore
én nem azt írtam, hogy teljesen reálisnak kellene lennie, de azért a teljesen komolytalanság az már kellemetlen nekem.

jövõre a következõ verzióban mondjuk repülõ deszkázás is lesz? (Vissza a jövõbe III) naneeee
Balumann
én nem deszkázok, bár a tesco-ba már próbáltam a deszkázást, de manualon kívül nem sok minden sikerült (na meg ilyen manualos fordulás). Szép lett volna ha én elkezdtem volna pulttól pultig repkedni szaltóval és utána kilõni magamat az égbe egy sajtkonzervrõl 😄 ...csak nem akartam hogy megbüntessenek 😄
Majd legközelebb ha megyünk, úgysincs messze 😛

Thadius
ja én deszkázok,de tényleg elég uncsi lenne az egész,semmi értelme sem lenne és mint már mondta ez nem csak "nekünk" készült😄

sk8 4 fun

Balumann
mér ti deszkáztok? <#ravasz1>
Ne csináljatok úgy mintha az lenne a vágyatok mintha egy valósághü játékkal akarnátok játszani, 12-13 trükkel, és lassúlna mikor csúszna meg manualozna, és sokkal kevesebb ideig balance-zna 😊 Sztem hihetetlen uncsi lenne

Ramore
na, erre gondoltam én is.
Balumann
<#vigyor2><#whatever>

Thadius
ja be kell látni hogy nem csak a gördeszkás társadalomnak készült😄

sk8 4 fun

Atti12
én még thps 2 õt is toltem kurva sok ideig még a régi gépemen ami egy p1 es volt 😄😄😄

Balumann
nekem a thps 3 meg a 4, és az underground 1 meg a 2 volt meg, a 2-vel sokat toltam neten is és single-be is, underground 1 is jó volt csak kevesen neteztek vele és unalmas volt jó társaság nélkül 😊 De azt is toltam sok ideig. Sztem egyáltalán nem tulzás ez, hisz már a THUG2 is ilyen volt, inkább ebbe a hibákat javították ki inkább még látványosabbra (mondjuk ez sajna a valósághûtlenségnek adja a statját), de így élvezetesebb is a játék sztem. Ha csak valósághû lenne és nehéz lenne egy csúszást megcsinálni meg egy flippet, sztem elég uncsi lenne a játék, ezt sztem ti is beláthatjátok 😊
Így lesz jó ahogy van, bár állítólag rövid is a játék 😞
Na mind1 én nagyon várom, sztem jobb mint amennyire így videóba látszik 😊

Thadius
nekm thps2,3 a best a thug2vel is elég jól elvoltam de a thug1 valahogy jobban bejött,reálisabb volt az egész,ezért meg már majdnem megõrülök úgy várom😄

sk8 4 fun

Ramore
én valahogy jobban szerettem mondjuk a thps4-et, igaz az underground 2 is bejött, de az irreális futkározás, ugrálgatás nekem már sok. a bmx részének viszont örülök, nekem nagyon bejöttek korábban a Dave Mirra, illetve a Mat Hoffman bmx játékok.
asfa
van olyan jo hidd el sõt...ps2-õn toltam

quack
hát nekem az ug2 nagyon bejövõs volt a jackass feelingjevel, remélem ez is lesz olyan jó
bár remélem nem lesz könyebb mint ahogy azt irtatok, mert már az is eléggé könnyû volt

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

_Atti_
nincs is már melléiva hogy pro skater..pontosan azért mert már nem csak ezt foglalja magába

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Thadius
hát emberek nemtudom sztem az idén már nem jelenik meg😞

sk8 4 fun

Prince of Máté
nem néztem még meg a videót de ezek szerint a THAW már nagyon el van túlozva, ez már nem egy igazi tony hawk.A BMX-ezés a mtricázás a grefitizés és a létráramászás nem tartozik sztem a deszkázáshoz....

asfa
na zsír jöjjön má

Atti12
vannak oylan emberek akiik téynelg kéepsek a falon futni de a falrol falra ugrálás már téynelg tulzás 😄

Ramore
én nem a levegõ trükkökrõl beszéltem, hanem a videóban látható falról falra ugrálásról, illetve a falon rohanásról. én talán még a játék sebességét is egy picit lelassítanám
Thadius
ja csak jönne már ki😄

sk8 4 fun

Balumann
Tony Hawk-ba a kezdettõl nem volt cél hogy valóság hû legyen a játék, olyanokat raknak bele amiket a legnagyobb deszkások elképzelnek hogy miylen jó lenne megcsinálni. A játék nem iylen hogy repkedni kell, de ez már a THUG2-ben is megvolt a jobbaknál, hogy mindenki légi trükköt nyomat, hisz azt akármennyit lehet csinálni, manual-t meg slide-ot a balance miatt nem sokáig.
Mindenesetre úgy látom könnyebb lesz mint a THUG2 ez a sok dolog miatt, hisz abba ha fal fele ment valaki nem mindig rugaszkodott el, vagy beleesett a falba, oszloptól se sikerült szinte sose elrugaszkodni. THUG1-be már lábbal lökte el magát, és nem csak egyenes faltól lehetett ellökni magunkat, de ott se volt tökéletes, bár jobb volt mint a THUG2-ben.
Sztem elég látványos így videóból, az idegesítõ hibákt úgylátom kijavították, de majd meglátjuk.

Thadius
de az csak a matricázás olyan volt a thug2ben is,ja mondjuk ez a falnofutás kicsit túlzás de már nagyon várom😊

sk8 4 fun