9
  • Tetsuo
    Mert az ráfizetés lenne a szolgáltatónak, neki az az érdeke, h az áron alul adott hardverrel jó sokáig használják a zösszes szolgáltatást: beszélgetés, MMS, WAP, csengőhangletöltés, stb.. mert abban van a nagy lé, nem a készülék egyszeri árában.
    Meg talán környezetvédelmi szempontok is bejátszottak, bár nem hiszem :).
  • smv
    Mondjuk én ha már a mobiloknál tartunk azt nem értem, hogy évente miért csak 1 telót lehet venni? (Vagy mennyit) De most tényleg. Kártyás telefonoknál miért nem vehetek akár 25-öt is, ha olyan kedvem van?
  • Hegyikecske
    Helyes, amikor kötöttem a szerződést telóra az é nszemélyim is lemásolták, nem jó azt csak úgy kiadni...
  • nyikolaj
    egy csomó helyen kérik a személyi másolatát, bár az igaz hogy hiteles másolatnak a közjegyző által készítettés és ezt igazolt másolat tekinthető!
    Ebben az esetben viszont meg kell fizetni a közjegyzőnek a hiheteles másolás díját, ami nem 10 ft :)
  • Marcell
    Sportolói igazoláshoz is kéri az MLSZ...
  • Fenjoy
    mondjuk a Banknál én beleegyeztem hisz az engem véd, ha történe valami ... most meg ez a bajsz Pattog... köszönöm
    :)
  • cement
    rengeteg helyen lefenymasoljak a szemelyit ugyhogy megnezem h tiltjak ezt be :D
  • pemga
    Bankoknál is ugyanez a gyakorlat. Bennem már régen felmerült, hogy mióta hatósági személy az ügyfélszolis kisasszony, dehát ugye erősebb kutya ugat :).
  • R0sc0
    pff pont ma fénymásolták le a személiyimet mikor kértem a nyelvizsgaigazoást :D