2585
Mi vár rád a suliban?
-
#784 köszike! :))
Én is drukkolok neked...:)) -
#783 jaja..én is így vok most, tejjesen bizonytalan vok..nem is tom..
de hogyha azt vesszük, nem is volt olyan nehéz..:))
de drukkolok neked:))
-
#782 köszi....:DDD hááááát nem mondanám hogy vmi jó lett, de azért tudtam dolgokat, remélem azért egy 3as 4-est össze tudtam kaparni....:DDD -
#781 Na akkor egyszer szerencsés, egyszer szerencsétlenség...
hmm..jó nap volt akkor:))
Sok sikert a bioszhoz, mivel mi is írtunk...:))
-
#780 én a mai irodalom 5-ösömnek örülök de kurvára, holnap meg biosztémazáró.......bár ha annyian leszünk mint ma akkor könnyű lesz rávenni a tanárt hogy ne írjuk meg....:DDD és remélem hogy annyira kevesen leszünk, bár.....tuti nem lesz olyan mázlink......hogy rohadnának meg......
mondjuk a hatodik órám az elmarad, csak még nem biztos lehet hogy ott maradok ügyeletbe helyettesíteni, még nem tom, de sztem örülni fogok ha haza kecmergek vhogy.....mert hulla leszek, ma 7-re értem haza, és akkor holnap ha haza érek 2-re akkor meg pakolhatok....áááá....már előre félek....:DD -
#779 Kerültök ti majd még a felsőoktatásba ahol örültök ha 2es a ZH -
#778 hát mégse 6-ra, hanem 7-re értem haza, mert dugóba került az a rohadt busz....:DDDD
jajj tiszta élvezet volt....:D -
#777 Na, akkor sok szerencsét...
jó nap előtt állsz, vagy nem??
-
#776 de jó neked, nekem holnap 6 + előkészítő, (az 2 óra) szal majd olyan 6 körül érekhaza.....:D naggggggyon jó....:/ -
#775 ááá, most jönnek hozzánk péntek délután Kaposvárról apám haverja meg a felesége...:DD -
#774 dejó vkinek:) miért? -
Darkboy #773 Holnap es holnaputan csak 3 oram lesz :-)) -
#772 miért jó az?:)ide járok. -
#771 tök jó..:) és hova jársz suliba? pestre? :) -
#770 Na mindegy. Bömböl a fülemba a rock, és próbálom átgondolni mi is az a makrogazdaság, GNDI, nettó nemzeti rendelkezésre álló jövedelem???? Na majd csak megoldom valahogy! -
#769 matek + közgáz tz!
Nem tudok semmit, de tanulás helyett most is itt ölök a qrva gép előtt és irkálom a baromságaimat!!! -
#768 11 -
#767 matek tz biosz olasz doga -
#766 Ma matek, info, szakma(témazáró), német dogát írtam.
A német az tuti jól sikeűlt mert a füzetből másóltam.
Matek dogát meg oszt. társam írta meg nekem.
Info is elég könnyű volt.
Szakma TUTI KARÓ -
#765 hehe, én meg énekes osztályba...:D de mondjuk ott nincs gond, semmi....:DD
és te hanyadikos vagy? :) -
#764 matek tz...
uram isten...nem akarok, írni
jah, és biosz doga:((
-
#763 németes osztályba járok szal elvileg csak 5-s kéne kapnom..:) -
#762 jah, hát akkor szenvedj meg érte, nekem németből jó a négyes, persze kismillió 5-öst is szoktam belőle hozni, de 4,5 az átlagom....:D :P -
Nuki #761 átlag 120 év életkor a tanaraknál -.- -
#760 mert 5-öst akarok:) -
#759 és a 4-es az mért baj? :) -
#758 azaz nem is gyakorolgatni, csak felmérni, mert ezt nem lehet 1 nap alatt gyakorolni sztem:) -
#757 írunk németből hallgatózóst.tök xar, próbáltam itthon gyakorolgatni, de mindig csak 4-est értem el:( -
#756 Na és a matek doga? :D
Jah és most csináltam meg 2 óra alatt azt a nyavvatt házidogát is matekból, erre holnap meg doga....:D
jah és a házidogát ma kaptam meg, és holnapra, jó sok időt adott a tanár de tényleg, tök rendes tőle....:DDDD -
#755 hazaerek 2 re, felkelek 1 kor, becsoszogok 2 re oktv-t irni -
pasquale #754 hnap angol -
pasquale #753 fizika doga volt ma -
#752 Biosz doga...
Mennyivel jobb??
-
Darkboy #751 Föci doga -
#750 meg mindig alvas
csak el ne vegyek a kisparnam:/ -
#749 gyógyulgassál szépen nekem.....:(( igyál sok teát, meg most nem ártana bevenni egy lázcsillapítot.....:(( -
#748 tényleg szívás. 39 fokos láz.... ahhh -
#747 én is utálok beteg lenni....:) -
KILROY #746 csajok -
#745 múlt héten beteg voltam, nagyon xar volt, utálom.