2585
Mi vár rád a suliban?
-
#824 pfff:)) jó nektek h csak igy elfelejti.de lehet h vkinek rossz, mert aki nagyon készült, az csalódott.nálunk is voltak páran, akik akartak hétfön irni... -
#823 Nekünk elfelejtette a töri tanár hogy dogát akart velünk iratni ma....:DD (az az szünet előtti uccsó törin...:D) -
#822 megszavaztuk, hogy szünet után irjunk töriböl, ne hétfön. szóval a jövö hét tök laza lesz, s utána meg szünet!!:)) -
#821 Nekem ma a legnagyobb gondom a föci témazáró volt....:DD aztán nekem már csak a hétfő meg a kedd a suli...:D és szüneeeeeeeeeeeeeeeet! :DDD -
#820 vagyis MA lesz gyakorlat. -
#819 Holnap csak gyakorlat :( 16 tól 18.30 ig, de nincs szünet közben.(eddig is így volt)
Aztán hétvége és utánna már csak 3 nap a és jöhet a szünet. -
#818 éjjel 1 körül feküdtem le. -
#817 nem erről van szó, csak kihagytam az alanyt:) az info tanár végre megengette,h órán is lehet netezni...ilyen csak ritkán fordul elő:)) -
#816 húzz fel vagy 3 db-ot .. vagy
http://alumni.media.mit.edu/~nanda/projects/clocky.html
http://www.clocky.net/ -
#815 omfg, mikor feküdtél le ? ilyen 2-3 órás napunk lenne tutira átszerveztetnénk az órarendünket ;] -
#814 vov, egy "na netezhettek g3c!k"-nek ennyire örülsz? Nagy lehet a szigor, vagy kicsi vagy még ^.^ -
#813 ja boccccs -
#812 Ismerem :))
Csak lenyomtam és aludtam tovább. -
#811 ébresztőt nem ismered? :DDDDDD -
#810 cool! -
#809 Hurrá mert nem mentem suliba, de francba mert elment 1 igazolásom (4 órám lett volna). -
#808 ez most "HURRÁ" vagy "FRANCBA"?
mert jónak is hangzik, meg szarul is....
-
#807 Reggel 6óra helyett 12 körül keltem.
Nemis mentem be mert már 10.35 kor jöhettem volna haza ha nem alszom el. -
#806 Már nem vár semmi! Számtechon vok! Buli, végre 1szer megengette!
-
#805 :))) -
#804 Ha tényleg tanár. -
#803 jajaja, engem is.......csak nem az olyan balfasz tanárok világa érdekel, akik nem szimpik....:DD mondjuk sulimba csak 1 tanár van akinek nem értem a szemszögéből se a dolgokat :D) -
#802 végre:)ez teccik:)mindig is érdekelt h hogyan láthatja egy tanár a világot:) -
#801 Jééé, egy tantó a topikban.....:))
-
#800 Hát sok jó nem vár rám a suliban. Az a sok hülye kolléga megint meg akar majd győzni, hogy a magyar mennyivel fontosabb tantárgy a számítástechnikánál, aztán meg kell győznöm az igazgatót, hogy a Ferinek jogosan adtam egyest, és bármennyivel is támogatja az apja a sulit, akkor is baromi lusta kölyök, és mégha kirúg is, akkor is meg foogom buktatni, ha nem tanul. (Végtére is nem engem pénzel az apja, hanem az iskolát.) -
#799 -
#798 -
#797 :) -
#796 mondjuk érdekes, mert ugye ilyen baráti viszonyba vagyunk és tod szoktuk ezt a három arcra puszit, aztán amikor mondtam neki hogy én nem úgy nézek rá, és hogy nem fogok vele járni (persze ezt nem így adtam elő...:P) akkor egy hétig kb nem is köszönt, ma meg jött és puszit is adott........mondjuk igaz rá kellett köszönnöm hogy amúgy szia, de aztán oda jött magától..........:DDDD -
#795 jah ez elég fura érzés mikor "igy" néznek rád:))nálunk is van 1 lány...:) -
#794 Nem,......:DDD csak nálunk is suliba van egy srác akire én csak barátként nézek ő viszont nem...:P ennyi, röviden....:DDD -
#793 Mé rádis?
:D
-
#792 Rád is egy lány vár ?
(vicc) -
#791 Jaj..ne csináld..még kijöhettek, vagy nem??
Csak azt tom mondani mindent bele..:))
és sok sikert!!!
-
#790 Sok sikert :) -
#789 holnap közgádoga:(
Pénzügyi politika pfúúú:( -
#788 ismerős dolog.....;DD -
#787 Hy all! Rám egy lány vár akibe beleszerelmesedtem:) Mellettem ül a gimiben most vagyunk végzősök. 1 baj van de az nagy tök jó barátok vagyunk csak Ő nem szeret engem csak barátként:(((((((. De azért jó lesz hétfőn újra látni:) -
#786 jó neked...:)) -
#785 Nem kellett ma mennem gyakszira csak az 1es csportnak :))
Én meg a 2.ba vagyok :))