2585
Mi vár rád a suliban?
-
#864 oks..:D -
#863 ügyi legyél majd ! -
#862 jaja, tom...:DDDD -
#861 akkor tanulhatsz majd elég rendesen.
(hogy neked mindig vátozik a logód) -
#860 közgáz suliba, vagy pedig vendéglátóipari technikusira....:) -
#859 uccsó mondat
következő két év már sokkal lazább lesz mert 1hét suli, 1hét gyakorlat és még pénzt is kapunk.
Ha olyan jó helyre megyek( BMW, Merci) gyakorlatra akkor ottse kell semmit csinálni mert nem engednek hozzá nyúlni.
Bár akkor nem tudok gyakorolni, nem tanulom meg a szakmát rendesen.
Te hova akarsz tovább menni? -
#858 jah, hát az szar, ezért jó még álltalánosba,...:D
8.-ba is félévre kell nagyon ráhajtani, aztán évvégére egy kicsit lehet lazítani..:)) de én kinyírom ezeket ha nem tesznek be nekünk vmelyiknapra legalább egyszer 5 órát....meg akkor is ha köcsögök lesznek és meg dobnak még egy 7.-el....na akkor leszek nagyon mérges......:D -
#857 ebből a szempontból jó suli(alapítványi)
nekünk nem változik az órarend.
2. félévben lehet tanulni 1000el, hogy évvégén vizsgát tegyünk azokból a tantárgyakból amik jövőre nem lesznek.
-
#856 a kis mázlisták!!!!
Nálunk semmi extra nem lesz e alkalomból....:DDD csak énteken meg tudjuk a második félévi órarendet, és kész...:D -
#855 nálunk jövőhét hétfőn lesz az oszt.ért. ....:)
de én már tom hogy miből hanyas leszek...:)
-
#854 nálunk pénteken lesz.
rövidített órák lesznek ami nálunk 30 perces óra, 5 perces szönetet jelent
-
#853 mindenhol jan.20-ig kell lezárni a jegyeket, s holnap lesz az osztályozó értekezlet? -
pasquale #852 hnap kémia és biosz doga :C -
Kovsebi #851 gyertek chatelni -
#850 nálunk is végre. 2 nap szünet -dogamentes- úgy néz ki:D -
#849 nekem majd csak tavasziszünetkor lesz nyugi megmajd utána.....:) -
#848 volt magyarból egy írásbeli doga, hogy átmenjek, szakmából meg feleltem, de mindkettő sikerűlt.
most nyugi van egy ideig tanulásból. -
#847 fizikadoga fénytanból -
#846 1xeri alkalom volt(remélem) -
#845 hányadikas vagy?:) 15 tanár felügyeli az órát???:)))) -
#844 vazze!
MA vagy 15tanár+ igazgató és helyettese bejött kémia órára mert oszt. látogatás volt, de már tudtuk 1 hónapal ezelőtt.Mehettek volna más osztályba is csak tavaly meg idén elég rossz hírünk volt így hozzánk jöttek.
Oszt. társamnak megszólalt a telója az elején, de semmi nem lett belőle pedig fél percig csőrgött.
És kivételesen jól viselkedett az osztály(ennyi tanár előtt + Ig.) -
#843 basszus én kémiából meg matekból csomót kaptam.....de matekból leszarom, úgy se ellenőrizzük...... -
#842 7.-ben még könnyü...:) -
laliking #841 szerencsére nekem holnap marha könnyű napom lessz. 1-2óra számtek, ott is kapok majd 12ötöst mert miután a heti anyaggal végzat 15perc alatt segítek e többieknek :D aztán matek nyelvtam ének és egyikbő sem kellett tanulni :D -
#840 dettó itt is........vazeg holnap is 6-ra érek haza, egyből 6 óra aztán go pestre előkészítőre, 6 óra lesz mire haza érek, tök élvezet lesz, főleg a szívem hasad meg ezután a jó buli után, hogy ezután suli és hajtás félévig, semmi lazítás......:((( -
#839 Nah, megnyílik a topik:) Mindenkinek "jó" tanulást!:)
Nem tanultam semmit szünetben, pedig írunk pár témazárót... -
#838 A suliba csak tanulás dolgozat tanulás fog várni meg a gyerekek a pfonért:D -
#837 -
#836 Mindenkinek Kellemes Ünnepeket. -
#835 Köszi! Neked is..:))
Sok-sok szép ajándékot meg szeretetet Karácsonyra és jó bulit Szilveszterre és persze sok szerencsét az újévre MINDENKINEK! :) -
#834 most egy ideig pihenni fog a topik sztem.mindenkinek jó szünetet!:) -
#833 végre... -
#832 PONT PONT ....
erre az évre -
#831 Max sokat fogsz röhögni,....:DDD Én sem tok se görkorizni se jégkorizni...:D -
#830 holnap jégkorizni megyünk 2.3. órában. Egyáltalán nemtok görkorizni sem, csupán egyszer próbáltam, akkor is csak megállni tudtam. Szóval nemtom, milyen lesz:))) -
#829 Azért a halál kicsit túlzás! -
#828 mi vár rám a suliban?
egy ukrán vendégmunkás irodalomtanár és a halál. -
#827 Na ja.......nem értem én ezeket,.....:/
-
#826 nekem már annyira nincs kedvem tanulni....ez a két nap marhára kellet.:) -
#825 Ja, de szerintem nem elfelejtette (már így utólag átgondolva) csak mivel nem tudtuk normálisan befejezni az anyagot szerdán, így nem köcsögösködött hogy megiratja csütörtökön....:)
Jajj már csak a hétfőt meg a keddet kell túlélni....:DD
Igaz hogy most jöttem haza Tökölről, de majd szerdán megint akarok menni......:D