Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én is fent lakok most.
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
2.Ivás
3.Ivás
4.Ivás
5.hányás
6.alvás
:DDDDD
Your suffers will be legendary even in hell!
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Csillagjegy: Bak
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
nehéz lett volna? 1ébként minden valószínûséggel 19 éves
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
srácba szintén.....:DDDDDDD
xD
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
aztán jön a szorgalmi idõszak....<#vomit>#vomit>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
http://flickr.com/photos/zolika90/
hogy rohadnának meg.......legalább ismételhetnénk vmit..........
mondjuk matekból ma meg lesz az ismétlés háziban, mert csak a feladatok 3 oldalnyiak, azokat meg kidolgozni biztos lesz 10 oldal.........<#wilting>#wilting>
és ez csak a matek......
xD
xD
szex
kelés
kaja
stírõlés
ivás
és egybõl szex
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Alig várom a WLAN-t! (Meg a notebook amivel ki tudom használni:D)
hát ez nekem is lehetne........a szex-et kivéve mert azt még nem válalombe.....:DDDDDDDDD
xD
kelés
ivás
randi
zene
tánc
szex
ja de bocs, ez egyetem :DDD
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
én ennek jobba örülnék....:D
1. zene :)
2. tánc :)