Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nálunk már tök szarok néhány termet kivéve......de tényleg csak 2-3 terem van ahol normális......
xD
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
Nekem vagy a lap alatt, vagy mágnessel oda fogatom a pad aljához a puskát.loll
A tanár hiába néz be a padba, nem talál semmi.:DD <#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2>
meg van a RNS, meg a többi faszság, amire már nem emlékszem (bár megtanulni se tanultam meg nagyon -p )
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egyébként nhem dezoxiriboznukleinsav? mind1, totál hülye vagyok ebbõl xD
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
csak nem tom hogy fogom bírni görcsölõ hassal azt is......elég volt kibírnom a mainapot a suliban.......<#wilting>#wilting>
xD
ma 8 órá volt
utolsó elõtti tesi
3kör sprint, 6kör kocogás
és sípszóra fekvõtámasz...
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Neked?
Hol szoktál ülni az elõadóban? Van msn-ed?
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Amúgy meg budaörsön lakom. Kb olyan 7kor kell indulni.
Van notebook-d, vagy vmi amivel kihasználod a wlan-t?
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
mondta, hogy aki nem ért a sz.géphez, és úgy próbálja használni
azt lámernek nevezzük :DD
de télleg
ez amúgy naon komoly számtech tanár
nagyon sokat tud.
ezeket mondta: profi html, profi php, profi javascript, profi flash ecc.