Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
♥ Тимошенко ♥
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amúgy a fõbb emberekkel tartom a napi kapcsolatot az osztályból természetesen...ezek már életre szóló barátságok 😊
Qwerty4
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Már hiányzik nekem a suli, pedig csak idén végeztem. 😞
Még nem tudom ebbe az évbe megyek-e egyetemre, ha nem most, akkor a jövõ évben biztos.Tehát még mindig nincs vége a tanulásnak. 😊
Qwerty4
holnap meg kémia és anyagismeret doga.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Most boldog vagyok...de nem sokáig, pár hét s nekem is érettségi.<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
Sok sikert akik érettségiznek és magamnak is!
Qwerty4
mondjuk én is felijedtem ma reggel, mert a húgom keltett, hogy vegyünk virágot...😄
reggel meg megugrottam, arra keltem h elkéstem a vizsgáról 😄D
aztán leesett h vasárnap van 😄
#hhwnd
én most nyugodt vagyok,áh,holnap felkelek oylan 10 körül,gép erövel 😄 [gonoszkodik[
eddig nem éreztem semmit, de ma reggel már vmi mozgolódott bennem, kezdek izgulni😊) reggelit nemtom tudok-e majd enni, valszeg írásbeli közben eszek majd, mikor megnyugodtam😊
http://www.youtube.com/watch?v=KsWqpiEF62k&mode=related&search=
Angol nyelvizsgát akarom letenni , hol találok a neten kidolgozott KÉPLEÍRÁSos feladatokat ????????????????????????????
Elõre is köszi a választ!!!
A türelem rozsdát terem.