2585
Mi vár rád a suliban?
-
#2425 Úgy félek, mi lesz most :) -
#2424 hát tényleg...:D csak majdnem...:DD :P bár még rosszabb ha az ember rosszul áll hozzá...:DD -
#2423 fel a fejjel! az iskola nem a világvége! -
#2422 -
#2421 kb. rám is DE VAN 1 JÓDOLOG az iskolában mindenki utálja az énektanárnőt és gyurcsánypoltikának köszönhetően vagy marad nálunk félfizetéssel vagy elmegy -
#2420 utolsó mondatodra reagálva: sajnos erre azért ne vegyél mérget -
cucmalajmc #2419 3 éve takarított padok, unottfejű tanárok. -
#2418 terveztünk már egy közös nyaralást még két héttel ezelőttre, de akkor hideg volt, s nem mentünk, a múlt héten meg nem jött volna a társaság krémje, újból lefújtuk, és most a hétvégén ugyanez lesz már érzem...
amúgy a főbb emberekkel tartom a napi kapcsolatot az osztályból természetesen...ezek már életre szóló barátságok :) -
#2417 tartsatok vmilyen bulit, menjetek el sátorozni a balatonhoz, mi, a gimis osztálytársaimmal még vagy 5 évig csináltunk közös programokat, nyaralásokat az érettségi után -
#2416 Igen, a legjobb volt, még akkor is ha az érettségivel kínoztak egész évben.Az utolsó hetek meg egyszerűen feledhetetlenek, akkor már öröm volt suliba járni, örültem amíg az osztály együtt van, amíg a tanáraimmal nap mint nap találkozom, amíg abba az iskolába járhatok.
Már hiányzik nekem a suli, pedig csak idén végeztem. :(
Még nem tudom ebbe az évbe megyek-e egyetemre, ha nem most, akkor a jövő évben biztos.Tehát még mindig nincs vége a tanulásnak. :) -
#2415 hát már nincs olyan nagyon sok a szünetből..:S abszolút nem várom az iskolát..:S -
#2414 majd meglássuk -
#2413 a legjobb:) -
#2412 utolsó év -
#2411 holnap konpetencia felmérő:D
még kémiából kell felelnem, de amúgy már minden levan tudva -
#2410 ma volt irodalom tz,azon belül volt 1 oldalas verselemzö fogalmazás,+1 oldal az egész feladat :S durva volt...
holnap meg kémia és anyagismeret doga. -
#2409 pain and suffering -
#2408 oké szia -
cernik #2407 erettsegidogak.atw.hu -
#2406 Sikerült a szakvizsga!!!
Most boldog vagyok...de nem sokáig, pár hét s nekem is érettségi. -
#2405 már csak 4 órám van -
#2404 mindenkinek sok sikert :D
köszköszi
tudjak aludni vhogy :( még rémálmom lesz... :D -
#2403 hmmm...nekem is vizsgám lesz holnap, de szakvizsga digitális elektronikából, gyakorlat és szóbeli egyben
Sok sikert akik érettségiznek és magamnak is! -
#2402 kéz és lábtörést akik érettségiznek :) -
#2401 lol :)
sok sikert a használatához :D -
dolgozo #2400 A minap sikerült beszereznem egy súgógépet. Ha mást is érdekel hívjon 20/808-38-90 vagy írjon [email protected] -
#2399 juuj az szar érzés lehett:D
mondjuk én is felijedtem ma reggel, mert a húgom keltett, hogy vegyünk virágot...:D -
#2398 énis majd ott falatozom ^.^
reggel meg megugrottam, arra keltem h elkéstem a vizsgáról :DD
aztán leesett h vasárnap van :D -
#2397 sok sikert gyerekek :D
én most nyugodt vagyok,áh,holnap felkelek oylan 10 körül,gép erövel :D [gonoszkodik[ -
#2396 azz:((
eddig nem éreztem semmit, de ma reggel már vmi mozgolódott bennem, kezdek izgulni:)) reggelit nemtom tudok-e majd enni, valszeg írásbeli közben eszek majd, mikor megnyugodtam:) -
#2395 holnap megkezdődnek az írsbelik :( -
Shaby #2394 Mit kapsz az egyetemtől?
http://www.youtube.com/watch?v=KsWqpiEF62k&mode=related&search=
-
#2393 én ilyenről nem tudok. -
timantes #2392 Szevasztok! Légyszi segítsetek!
Angol nyelvizsgát akarom letenni , hol találok a neten kidolgozott KÉPLEÍRÁSos feladatokat ????????????????????????????
Előre is köszi a választ!!! -
#2391 most jöttem haza. többi tanárhoz jövö héten megyünk:p tök jó volt...:) -
#2390 hajrá :)) -
GVG #2389 szívás a péntek...mert olyan órák vannak amelyekre felesleges bemenni...legszívesebben itthon maradnák -
#2388 szerenádozunk fél óra múlva...:) -
#2387 Utolso nap a holnapi,ez a hét televolt dogával,ma irtunk anyagismeretböl,kémiábol dogát,hétfön angolbol,műszakibol,és holnap az utolso napon még fizikával,és töriböl...Most kicsit puskázni fogok,nem is kicsit,decsak törire,nincs kedvem 4 db 1-1,5 oldalas anyagot most megtanulni,fizikát megtanulom oszt cső-.- -
#2386 ha két jegyet nem lehet javítani akkor két jegyet rontani sem lehet szerintem