2585
Mi vár rád a suliban?
  • Magnumrolcsi
    Úgy félek, mi lesz most :)
  • Brigicsaj
    hát tényleg...:D csak majdnem...:DD :P bár még rosszabb ha az ember rosszul áll hozzá...:DD
  • Qwerty4
    fel a fejjel! az iskola nem a világvége!
  • Magnumrolcsi
  • norbi56
    kb. rám is DE VAN 1 JÓDOLOG az iskolában mindenki utálja az énektanárnőt és gyurcsánypoltikának köszönhetően vagy marad nálunk félfizetéssel vagy elmegy
  • Mike
    utolsó mondatodra reagálva: sajnos erre azért ne vegyél mérget
  • cucmalajmc
    3 éve takarított padok, unottfejű tanárok.
  • Qwerty4
    terveztünk már egy közös nyaralást még két héttel ezelőttre, de akkor hideg volt, s nem mentünk, a múlt héten meg nem jött volna a társaság krémje, újból lefújtuk, és most a hétvégén ugyanez lesz már érzem...
    amúgy a főbb emberekkel tartom a napi kapcsolatot az osztályból természetesen...ezek már életre szóló barátságok :)
  • Mike
    tartsatok vmilyen bulit, menjetek el sátorozni a balatonhoz, mi, a gimis osztálytársaimmal még vagy 5 évig csináltunk közös programokat, nyaralásokat az érettségi után
  • Qwerty4
    Igen, a legjobb volt, még akkor is ha az érettségivel kínoztak egész évben.Az utolsó hetek meg egyszerűen feledhetetlenek, akkor már öröm volt suliba járni, örültem amíg az osztály együtt van, amíg a tanáraimmal nap mint nap találkozom, amíg abba az iskolába járhatok.
    Már hiányzik nekem a suli, pedig csak idén végeztem. :(
    Még nem tudom ebbe az évbe megyek-e egyetemre, ha nem most, akkor a jövő évben biztos.Tehát még mindig nincs vége a tanulásnak. :)
  • Brigicsaj
    hát már nincs olyan nagyon sok a szünetből..:S abszolút nem várom az iskolát..:S
  • Magnumrolcsi
    majd meglássuk
  • Rage47
    a legjobb:)
  • Magnumrolcsi
    utolsó év
  • tigeroo
    holnap konpetencia felmérő:D

még kémiából kell felelnem, de amúgy már minden levan tudva
  • Doomista
    ma volt irodalom tz,azon belül volt 1 oldalas verselemzö fogalmazás,+1 oldal az egész feladat :S durva volt...

holnap meg kémia és anyagismeret doga.
  • Brolly28
    pain and suffering
  • allock #2408
    oké szia
  • cernik
    erettsegidogak.atw.hu
  • Qwerty4
    Sikerült a szakvizsga!!!
    Most boldog vagyok...de nem sokáig, pár hét s nekem is érettségi.
  • Qwerty4
    már csak 4 órám van
  • allock #2404
    mindenkinek sok sikert :D
    köszköszi

tudjak aludni vhogy :( még rémálmom lesz... :D
  • Qwerty4
    hmmm...nekem is vizsgám lesz holnap, de szakvizsga digitális elektronikából, gyakorlat és szóbeli egyben
    Sok sikert akik érettségiznek és magamnak is!
  • Mincsi
    kéz és lábtörést akik érettségiznek :)
  • allock #2401
    lol :)
    sok sikert a használatához :D
  • dolgozo
    A minap sikerült beszereznem egy súgógépet. Ha mást is érdekel hívjon 20/808-38-90 vagy írjon [email protected]
  • Rage47
    juuj az szar érzés lehett:D
    mondjuk én is felijedtem ma reggel, mert a húgom keltett, hogy vegyünk virágot...:D
  • allock #2398
    énis majd ott falatozom ^.^

reggel meg megugrottam, arra keltem h elkéstem a vizsgáról :DD
    aztán leesett h vasárnap van :D
  • Doomista
    sok sikert gyerekek :D
    én most nyugodt vagyok,áh,holnap felkelek oylan 10 körül,gép erövel :D [gonoszkodik[
  • Rage47
    azz:((
    eddig nem éreztem semmit, de ma reggel már vmi mozgolódott bennem, kezdek izgulni:)) reggelit nemtom tudok-e majd enni, valszeg írásbeli közben eszek majd, mikor megnyugodtam:)
  • allock #2395
    holnap megkezdődnek az írsbelik :(
  • Shaby
    Mit kapsz az egyetemtől?
    http://www.youtube.com/watch?v=KsWqpiEF62k&mode=related&search=

• Rage47
    én ilyenről nem tudok.
  • timantes
    Szevasztok! Légyszi segítsetek!

Angol nyelvizsgát akarom letenni , hol találok a neten kidolgozott KÉPLEÍRÁSos feladatokat ????????????????????????????

Előre is köszi a választ!!!
  • Rage47
    most jöttem haza. többi tanárhoz jövö héten megyünk:p tök jó volt...:)
  • Mincsi
    hajrá :))
  • GVG
    szívás a péntek...mert olyan órák vannak amelyekre felesleges bemenni...legszívesebben itthon maradnák
  • Rage47
    szerenádozunk fél óra múlva...:)
  • Doomista
    Utolso nap a holnapi,ez a hét televolt dogával,ma irtunk anyagismeretböl,kémiábol dogát,hétfön angolbol,műszakibol,és holnap az utolso napon még fizikával,és töriböl...Most kicsit puskázni fogok,nem is kicsit,decsak törire,nincs kedvem 4 db 1-1,5 oldalas anyagot most megtanulni,fizikát megtanulom oszt cső-.-
  • allock #2386
    ha két jegyet nem lehet javítani akkor két jegyet rontani sem lehet szerintem