Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt oszt. társam is hentesnek ment. 4 éves a suli összesen. Múltkor 900 cucut szúrt meg egy nap alatt. <#smile>#smile>
Ha megkapom az ellenörzõm akkor lehet beírom ide mibõl hanyas lettem. <#idiota>#idiota>
Ha megkapom az ellenörzõm akkor lehet beírom ide mibõl hanyas lettem. <#idiota>#idiota>
Tom, voltam nyíltnapon...:DDD
én oda nem is jelentkezek, én a Vargába akarok menni...:D
én oda nem is jelentkezek, én a Vargába akarok menni...:D
xD
én nemtom miaz...de jól hangzik:D Volt oszt. tarsam 8.-ban is 2-es volt mindig. Elment hentesnek vagy minek...
ÓÓÓÓ a húzós az holnapután német vizsga csütörtökön analizis(matek)pénteken meg valami infó lessz levezetõnek és én az analízisbõl az ég világán semmit nem értek de még van rá másfél napom drukkoljatok....
wow.....az szar....bnõmnek is alig lesz meg a 3.5 és az gáz mert nem nagyon veszik fel így sehova.....:/
xD
uccsó mondat <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor>
következõ két év már sokkal lazább lesz mert 1hét suli, 1hét gyakorlat és még pénzt is kapunk.
Ha olyan jó helyre megyek( BMW, Merci) gyakorlatra akkor ottse kell semmit csinálni mert nem engednek hozzá nyúlni.<#smile>#smile>
Bár akkor nem tudok gyakorolni, nem tanulom meg a szakmát rendesen.
Te hova akarsz tovább menni?
következõ két év már sokkal lazább lesz mert 1hét suli, 1hét gyakorlat és még pénzt is kapunk.
Ha olyan jó helyre megyek( BMW, Merci) gyakorlatra akkor ottse kell semmit csinálni mert nem engednek hozzá nyúlni.<#smile>#smile>
Bár akkor nem tudok gyakorolni, nem tanulom meg a szakmát rendesen.
Te hova akarsz tovább menni?
jah, hát az szar, ezért jó még álltalánosba,...:D
8.-ba is félévre kell nagyon ráhajtani, aztán évvégére egy kicsit lehet lazítani..:)) de én kinyírom ezeket ha nem tesznek be nekünk vmelyiknapra legalább egyszer 5 órát....meg akkor is ha köcsögök lesznek és meg dobnak még egy 7.-el....na akkor leszek nagyon mérges......:D
8.-ba is félévre kell nagyon ráhajtani, aztán évvégére egy kicsit lehet lazítani..:)) de én kinyírom ezeket ha nem tesznek be nekünk vmelyiknapra legalább egyszer 5 órát....meg akkor is ha köcsögök lesznek és meg dobnak még egy 7.-el....na akkor leszek nagyon mérges......:D
xD
ebbõl a szempontból jó suli(alapítványi)
nekünk nem változik az órarend.
2. félévben lehet tanulni 1000el, hogy évvégén vizsgát tegyünk azokból a tantárgyakból amik jövõre nem lesznek.
<#shakehead>#shakehead>
nekünk nem változik az órarend.
2. félévben lehet tanulni 1000el, hogy évvégén vizsgát tegyünk azokból a tantárgyakból amik jövõre nem lesznek.
<#shakehead>#shakehead>
a kis mázlisták!!!!
Nálunk semmi extra nem lesz e alkalomból....:DDD csak énteken meg tudjuk a második félévi órarendet, és kész...:D
Nálunk semmi extra nem lesz e alkalomból....:DDD csak énteken meg tudjuk a második félévi órarendet, és kész...:D
xD
nálunk jövõhét hétfõn lesz az oszt.ért. ....:)
de én már tom hogy mibõl hanyas leszek...:)
de én már tom hogy mibõl hanyas leszek...:)
xD
nálunk pénteken lesz.
rövidített órák lesznek ami nálunk 30 perces óra, 5 perces szönetet jelent
<#smile>#smile>
rövidített órák lesznek ami nálunk 30 perces óra, 5 perces szönetet jelent
<#smile>#smile>
hnap kémia és biosz doga :C
__|__ ________(*)________
volt magyarból egy írásbeli doga, hogy átmenjek, szakmából meg feleltem, de mindkettõ sikerûlt. <#smile>#smile>
most nyugi van egy ideig tanulásból.
most nyugi van egy ideig tanulásból.
vazze!
MA vagy 15tanár+ igazgató és helyettese bejött kémia órára mert oszt. látogatás volt, de már tudtuk 1 hónapal ezelõtt.Mehettek volna más osztályba is csak tavaly meg idén elég rossz hírünk volt így hozzánk jöttek.
Oszt. társamnak megszólalt a telója az elején, de semmi nem lett belõle pedig fél percig csõrgött. <#smile>#smile>
És kivételesen jól viselkedett az osztály(ennyi tanár elõtt + Ig.)
MA vagy 15tanár+ igazgató és helyettese bejött kémia órára mert oszt. látogatás volt, de már tudtuk 1 hónapal ezelõtt.Mehettek volna más osztályba is csak tavaly meg idén elég rossz hírünk volt így hozzánk jöttek.
Oszt. társamnak megszólalt a telója az elején, de semmi nem lett belõle pedig fél percig csõrgött. <#smile>#smile>
És kivételesen jól viselkedett az osztály(ennyi tanár elõtt + Ig.)
basszus én kémiából meg matekból csomót kaptam.....de matekból leszarom, úgy se ellenõrizzük......
xD
szerencsére nekem holnap marha könnyû napom lessz. 1-2óra számtek, ott is kapok majd 12ötöst mert miután a heti anyaggal végzat 15perc alatt segítek e többieknek :D aztán matek nyelvtam ének és egyikbõ sem kellett tanulni :D
... got nothin to share with you...
dettó itt is........vazeg holnap is 6-ra érek haza, egybõl 6 óra aztán go pestre elõkészítõre, 6 óra lesz mire haza érek, tök élvezet lesz, fõleg a szívem hasad meg ezután a jó buli után, hogy ezután suli és hajtás félévig, semmi lazítás......:(((
xD
Nah, megnyílik a topik:) Mindenkinek "jó" tanulást!:)
Nem tanultam semmit szünetben, pedig írunk pár témazárót...
Nem tanultam semmit szünetben, pedig írunk pár témazárót...
Köszi! Neked is..:))
Sok-sok szép ajándékot meg szeretetet Karácsonyra és jó bulit Szilveszterre és persze sok szerencsét az újévre MINDENKINEK! :)
Sok-sok szép ajándékot meg szeretetet Karácsonyra és jó bulit Szilveszterre és persze sok szerencsét az újévre MINDENKINEK! :)
xD