Mi vár rád a suliban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
most egy ideig pihenni fog a topik sztem.mindenkinek jó szünetet!:)
Petka
végre...

Magnumrolcsi
PONT PONT ....
erre az évre <#vigyor2><#vigyor5>

Brigicsaj
Max sokat fogsz röhögni,....:DDD Én sem tok se görkorizni se jégkorizni...:D

xD

Rage47
holnap jégkorizni megyünk 2.3. órában. Egyáltalán nemtok görkorizni sem, csupán egyszer próbáltam, akkor is csak megállni tudtam. Szóval nemtom, milyen lesz:)))
Brigicsaj
Azért a halál kicsit túlzás! <#vigyor>

xD

R0sc0
mi vár rám a suliban?

egy ukrán vendégmunkás irodalomtanár és a halál.

Brigicsaj
Na ja.......nem értem én ezeket,.....:/

xD

Rage47
nekem már annyira nincs kedvem tanulni....ez a két nap marhára kellet.:)
Brigicsaj
Ja, de szerintem nem elfelejtette (már így utólag átgondolva) csak mivel nem tudtuk normálisan befejezni az anyagot szerdán, így nem köcsögösködött hogy megiratja csütörtökön....:)
Jajj már csak a hétfõt meg a keddet kell túlélni....:DD
Igaz hogy most jöttem haza Tökölrõl, de majd szerdán megint akarok menni......:D

xD

Rage47
pfff:)) jó nektek h csak igy elfelejti.de lehet h vkinek rossz, mert aki nagyon készült, az csalódott.nálunk is voltak páran, akik akartak hétfön irni...
Brigicsaj
Nekünk elfelejtette a töri tanár hogy dogát akart velünk iratni ma....:DD (az az szünet elõtti uccsó törin...:D)

xD

Rage47
megszavaztuk, hogy szünet után irjunk töriböl, ne hétfön. szóval a jövö hét tök laza lesz, s utána meg szünet!!:))
Brigicsaj
Nekem ma a legnagyobb gondom a föci témazáró volt....:DD aztán nekem már csak a hétfõ meg a kedd a suli...:D és szüneeeeeeeeeeeeeeeet! :DDD<#taps>

xD

Magnumrolcsi
vagyis MA lesz gyakorlat.

Magnumrolcsi
Holnap csak gyakorlat :( 16 tól 18.30 ig, de nincs szünet közben.(eddig is így volt)
Aztán hétvége és utánna már csak 3 nap a és jöhet a szünet.

Magnumrolcsi
éjjel 1 körül feküdtem le.

Mincsi
nem errõl van szó, csak kihagytam az alanyt:) az info tanár végre megengette,h órán is lehet netezni...ilyen csak ritkán fordul elõ:))

Rush!

[HUN]PAStheLoD

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
omfg, mikor feküdtél le ? ilyen 2-3 órás napunk lenne tutira átszerveztetnénk az órarendünket ;]

[HUN]PAStheLoD
vov, egy "na netezhettek g3c!k"-nek ennyire örülsz? Nagy lehet a szigor, vagy kicsi vagy még ^.^

Brigicsaj
<#vigyor> ja boccccs <#alien>

xD

Magnumrolcsi
Ismerem :))
Csak lenyomtam és aludtam tovább.

cicus91
ébresztõt nem ismered? :DDDDDD

cicus91-----> Brigicsaj

Mincsi
cool!

Rush!

Magnumrolcsi
Hurrá mert nem mentem suliba, de francba mert elment 1 igazolásom (4 órám lett volna).

Mincsi
ez most "HURRÁ" vagy "FRANCBA"?
mert jónak is hangzik, meg szarul is....

Rush!

Magnumrolcsi
Reggel 6óra helyett 12 körül keltem. <#buck>
Nemis mentem be mert már 10.35 kor jöhettem volna haza ha nem alszom el.

Mincsi
Már nem vár semmi! Számtechon vok! Buli, végre 1szer megengette!

Rush!

Rage47
:)))
Magnumrolcsi
Ha tényleg tanár. <#vigyor3>

Brigicsaj
jajaja, engem is.......csak nem az olyan balfasz tanárok világa érdekel, akik nem szimpik....:DD mondjuk sulimba csak 1 tanár van akinek nem értem a szemszögébõl se a dolgokat :D)

xD

Rage47
végre:)ez teccik:)mindig is érdekelt h hogyan láthatja egy tanár a világot:)
Brigicsaj
Jééé, egy tantó a topikban.....:))

xD

atlagember
Hát sok jó nem vár rám a suliban. Az a sok hülye kolléga megint meg akar majd gyõzni, hogy a magyar mennyivel fontosabb tantárgy a számítástechnikánál, aztán meg kell gyõznöm az igazgatót, hogy a Ferinek jogosan adtam egyest, és bármennyivel is támogatja az apja a sulit, akkor is baromi lusta kölyök, és mégha kirúg is, akkor is meg foogom buktatni, ha nem tanul. (Végtére is nem engem pénzel az apja, hanem az iskolát.)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

Brigicsaj
<#vigyor>

xD

Magnumrolcsi
<#dumcsi>

Rage47
:)
Brigicsaj
mondjuk érdekes, mert ugye ilyen baráti viszonyba vagyunk és tod szoktuk ezt a három arcra puszit, aztán amikor mondtam neki hogy én nem úgy nézek rá, és hogy nem fogok vele járni (persze ezt nem így adtam elõ...:P) akkor egy hétig kb nem is köszönt, ma meg jött és puszit is adott........mondjuk igaz rá kellett köszönnöm hogy amúgy szia, de aztán oda jött magától..........:DDDD

xD

Rage47
jah ez elég fura érzés mikor "igy" néznek rád:))nálunk is van 1 lány...:)
Brigicsaj
Nem,......:DDD csak nálunk is suliba van egy srác akire én csak barátként nézek õ viszont nem...:P ennyi, röviden....:DDD

xD

daf xf
Mé rádis?
:D

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Magnumrolcsi
Rád is egy lány vár ?<#gonosz1><#idiota>

(vicc)

Mincsi
Jaj..ne csináld..még kijöhettek, vagy nem??
Csak azt tom mondani mindent bele..:))
és sok sikert!!!

Rush!

Magnumrolcsi
Sok sikert :)

oneal1
holnap közgádoga:(
Pénzügyi politika pfúúú:(

!Forza Ferrari!

Brigicsaj
ismerõs dolog.....;DD

xD

Seithennin
Hy all! Rám egy lány vár akibe beleszerelmesedtem:) Mellettem ül a gimiben most vagyunk végzõsök. 1 baj van de az nagy tök jó barátok vagyunk csak Õ nem szeret engem csak barátként:(((((((. De azért jó lesz hétfõn újra látni:)

Brigicsaj
jó neked...:))

xD

Magnumrolcsi
Nem kellett ma mennem gyakszira csak az 1es csportnak :))
Én meg a 2.ba vagyok :))