Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar és irodalom, német, ének, matek : -> 2,
töri, fizika, kémia, biosz, rajt : -> 3,
tesi, szakmai alap elmélet és gyakorlat: -> 4,
info : -> 5,
magatartás: -> 4, szorgalom: -> 3.
<#fogmosas>#fogmosas><#smile>#smile>
töri, fizika, kémia, biosz, rajt : -> 3,
tesi, szakmai alap elmélet és gyakorlat: -> 4,
info : -> 5,
magatartás: -> 4, szorgalom: -> 3.
<#fogmosas>#fogmosas><#smile>#smile>
"Mi vár rád a suliban?"-> Há' most a jó égvilágon semmi szeptemberig! ja, de még lesz holnap egy kis évzáró. 😊
érettségizõk irhatnak esetleg az eredményekröl stb.<#wink>#wink>
nekem 4.7 lett:p matek-töri 4, fizika 3
nekem 4.7 lett:p matek-töri 4, fizika 3
3-as lett az átlagom 😊
Mindenkinek Jó Pihenést!! Sok sok bulizást!!
(és ne írjatok ide szünidõ alatt!! <#idiota>#idiota>)
Mindenkinek Jó Pihenést!! Sok sok bulizást!!
(és ne írjatok ide szünidõ alatt!! <#idiota>#idiota>)
rám még nem tudom...valószínûleg iskolaváltás,új osztályba való beilleszkedés,új iskola megismerése...ha nem akkor is megkell ismernem egy új osztályt!😄D
Holnap az vár rám hogy leadjam az egyenruhám fél évre. Hát igen, csak egy tárgyból húztak meg de az elég is volt.
War. War never changes.
háhh gyerekek én már összesen ballagás elõtt 5 napot mek suliba, a héten csak holnap megyek be, akkor is ügyeletes leszek, meg jövõhéten hétfõ, kedd, meg szerda, csütörtök és szerdán szintén ügyeletes vok, tök zsír...😄DD
xD
3 hónapja nem volt kémia óra, most volt 2 db kémia óra, és ezért holnap már írunki is egy tz-t! De tanár nem lesz, csak bejön valaki megiratni:S Azt se tudom már, h mit vettünk:S
Nem tudom hogy sikerûlt 😊
Csak aki akarja megint megírhatja. És ha ez jobb lesz akkor ezt a jegyet írja be.
Csak aki akarja megint megírhatja. És ha ez jobb lesz akkor ezt a jegyet írja be.
hm
jah mi is😞 Ma volt matekdoga, aztán még a héten fizika, magyar majd kémia...hjááj<#szomoru1>#szomoru1>
holnap halál reám mert nem is tanultam kémia dogára a tamárunk egy idegbeteg<#rinya>#rinya><#idiota>#idiota><#duma>#duma><#wow3>#wow3>
Holnap 3 doga Nyelvtan, biosz és német..
Még el se kezdtem tanulni...
Nah nektek jóéjt nekem meg....
Még el se kezdtem tanulni...
Nah nektek jóéjt nekem meg....
ArtlessDesign!!!
jaja, ez az ország ÖSSZES sulijában így van (máshol nemtom)...bunkóság...
mert a tanárok szemetek, nekem most a matektanáromnak olyanja van h ha nemtudsz valamit 1est ad, és pont évvégén jut eszébe ilyen baromság 😛
#hhwnd