Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uh ez gáz.
Mi köze van a tengelyes tükrözéshez, meg a szögfordításokhoz egy krumplis zsáknak?<#wilting>#wilting> Matektanárom mindig egy krumpliszsákkal próbál mindent megmagyarázni, így semmit sem értünk! Mellesleg ma is olyan büdös volt, h majd elájultunk<#help>#help>
Mi köze van a tengelyes tükrözéshez, meg a szögfordításokhoz egy krumplis zsáknak?<#wilting>#wilting> Matektanárom mindig egy krumpliszsákkal próbál mindent megmagyarázni, így semmit sem értünk! Mellesleg ma is olyan büdös volt, h majd elájultunk<#help>#help>
Feleltem megyarból irásban, pedig 3 jegyem van, 5-sre állok. Általában az felel ilyenkor mindig, akinek 2 jegye van, erre beválaszt engem LOL. Alig tudtam vmit😞( Töriböl irtunk tz-t, arra készült mindenki...
nekem 4es lett 😞
__|__ ________(*)________
nekem meg 6ból 5,5 és matekból 😄
mi is, én 4-bõl 1-et -.-
Rám fél nap kínszemvedés vár😄
\"Az egyetlen különbség köztem és egy őrült között az, hogy én nem vagyok őrült.\"
nekem egész jövõhéten! hála az érettségizõknek!!<#crazya>#crazya>
SOK SZERENCSÉT NEKIK!!
SOK SZERENCSÉT NEKIK!!
ArtlessDesign!!!
holnap suliban felelek 100 évszámból magyar és egyetemes törivel együtt és elvileg már egy honapja kelett volan tanulni az évszámokat de én msot kezdtem el tanulni 3 napja 😄
Köszi!
Nekünk tavaly osztályfõnököt nem is láttam, ilyen kis faluban voltunk és állandóan bement a városba!! Most is valami hasonló lessz mindenki full részeg<#eplus2>#eplus2>
Nekünk tavaly osztályfõnököt nem is láttam, ilyen kis faluban voltunk és állandóan bement a városba!! Most is valami hasonló lessz mindenki full részeg<#eplus2>#eplus2>
ArtlessDesign!!!
Nekünk nem lesz, mert olyan "rosszak voltunk", h az ofõ nem visz el minket sehova<#vigyor5>#vigyor5> De neked joo kirándulást!:-)
Holnap osztálykirándiulás!!!!!!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#finom>#finom>
ArtlessDesign!!!
dik ma mondta osztfõnök h én szoktam menni iskola után becsengetgetni a kaputelefonokon és beledumálni mocsokságokat.tiszta lol csak liftezni szoktunk.meg aszondja h majd meg fognak verni.<#idiota>#idiota>de ki?arra már nem tudott válaszolni
kedden századszintû büntetõjog zh... rágondolok és begörcsöl a hasam
War. War never changes.
De joo neked Rage, h azért utálod a pénteket, mert uncsi. Én azért utálom, mert a péntek a leghúzósabb napom:-P
Suliba járni qrva jó dolog <#wink>#wink>
FORZA JUVE
1.- elmaradt, de nem szóltak, ezért be kellett menni
2.- rajz = semmi
3.- magyar - semmi, ballagás megbeszélés
4.- angol - unalom
5.- fizika - unalom
utálom a pénteket, mert általában dögunalom...viszont 7végve!!😊
2.- rajz = semmi
3.- magyar - semmi, ballagás megbeszélés
4.- angol - unalom
5.- fizika - unalom
utálom a pénteket, mert általában dögunalom...viszont 7végve!!😊
Nekem ma egy átlagos nap volt suliba, vagyis annyira nem mert már 20-kor elengedtek minket utolsó óráról, 15 perccel elõbb..😊
xD
nekem meg jedlik nap van holnapés csak ilyen elõadások lesznek 😄