Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
Most lett kész, primitív, de jó .
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Segítsen valaki legyenszíves !
Órarend minta kellene, valami pofás, tudna nekem valaki küldeni ?
Elõre is köszönöm !
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
Ui:: fáj a pocakom..... 😞
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Qwerty4
msot jöttem évnyitórol...elment... órarendet ég nem tudtak adni😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
megjöttem
megvolt az évnyitó, szokás szerint ottmaradtunk délig, megkaptuk az órarendet (6magyarom lesz :@)
a matek tanárom hozta a formáját és már elsõ nap tanított :@@@
jah és pénteken csak 4órám van 😄D
#hhwnd
Lassan készülõdni kellene :S
Qwerty4
Qwerty4
ja. eredetivel nyomom és semmi MH 😊
mi az az origi? 😮
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
volt nekem is ma egy vizsgám (más), 25 tételbõl egyet tudtam, és pont azt húztam, szal az idei szerencsémet már eljátszottam :o
shit happens