2585
Mi vár rád a suliban?
-
#1744 Holnap irodalom tz(javító akik 1-t irtak) :)
Biosz felelés íjjjjjjjjj ! -
#1743 jo7végét! :)
JIPPIIII:DD -
#1742 a fejembe -
#1741 hova mented át? -
#1740 sulibol vok,most mentem át életem legnehezebb informatika dogáját ^^
rám vár még pár db óra,egy töri felelés is . -
#1739 el sem hiszem... 4 éve még el sem hittem, általánosban meg főleg. eszméletlen h mennyire rohan az idő:/ -
#1738 detto -
#1737 én is 4.es vok. sajnos nekem is jön az érettségi:) -
#1736 Jah, aszittem a gólyaavatóról beszélsz... -
Mirk #1735 jah holnap meg itthon maradok:P
-
laliking #1734 egyedül fogok járni előkészítőre :( -
Mirk #1733 nem előrehozott:)
csak már a 4-et taposom és hacsak nem halok meg közbe ebben a tanévben érettségiznem kell... -
#1732 azért mert ez volt a feladat,pontal járt,ha nem ettem volna meg én akkor nem kaptunk volna pontot :D -
#1731 Miért kellett neked mustáros csokit enni? Szereted? Vagy mi? -
#1730 hidd el minden évben van valami durva ^^
remélem jobb lesz mint a mustáros csoki,de elvileg azt mondják hogy szrbb lesz :D az a jo hogy az osztályfönöknek is megkellet enni a mustáros csokit ááháháháháhá,ez járt neki mert adott egyeseket a többieknek lol....
végén még olyan koktélt kell innod amiben nyers kaját turmixolnak ösze,hallottam ilyenröl is . -
#1729 nekünk nem tom mi lesz, vmilyen koktélról hallottam...de aztmondják az durva, de nem tom mi van benne...:S -
#1728 Mintha az olyan természetes lenne, hogy a cuccainkat tönkrevágják...próbálja csak meg az a minimum, hogy kifizeti aztán még fel is jelenthetem (vagy anyám) és full jogosan. Én nem hordok telefont ezért nem is van mit elvenni. -
#1727 huhuh gólyabál nekünk is lesz,lesznek versenyek,nah meg tánc...elöbbi évben mustáros csokit kellet enni :S -
#1726 de elveheti a mobilt,benne van a szabályzatban a 812 oldal 5B paraglafusában hogy tilos mobilt hozni az iskolában és azt használata venni,ésha használatba nveszed vagy meglátja a tanár elveheti,és szülö jön érte akkkor kapja vissza a gyerek.
egyébként holnap info tz,de mivel alapbol profi vagyok ezért nem kell tanulni rá :D -
#1725 jujj mi lesz holnaaap?! Gólyabál gecc, tiszta fehérbe leszek, fehér szoknya, meg felső...:DDD:P csak a vörös hajam fog világítani..:D
Ma 6-7. órába csak a táncot próbáltuk....nagy lesz, úúú mekkora égés lesz..:D de jó lesz már látom..:)
meg holnap igaz hogy nincs elsőórám, de szal be mek fél9-re, és délbe már végzek is és mehetek vissza 5-re...:S -
#1724 illetve majd a szülő feljelenti -
#1723 minimum megveri... -
#1722 igen -
laliking #1721 és ha elveszi, mit csinálsz vele? feljelented? -
#1720 a tanér nem veheti el más tulajdonát
nem veheti el a telefont, mint ahogy a gyerek dzsekijét sem -
#1719 hja csak ilyet nem csinálhatsz más tulajdonával
szal fizet ha tönkrement -
#1718 Nem szeretem amikor a tanárok elveszik, vagy tönkre teszik a cuccainkat...inkább írjon szaktanárit. Pl. az angol tanár elvette az osztály puki párnáját, és soha többé nem adja visza
=) -
#1717 :)) érdekes video -
laliking #1716 khmmm... -
#1715 ez parasztság
mármint eltörni a mobilt, biztos megütöttem volna az előadót -
#1714 lol,akkor te bizonyára kaptál egy kicsapást alvásért...
egyik videon a konferencián megcsörent az elö ülö srác mobilja,elkérte a mobilt a csávo,és puf nekivágta a földhöz,és mondta továb az elöadást XDDD -
#1713 az a baj, hogy én ma már bealudnék az órákon
multkor is elaludtam egy konferencián
na az égő volt :S -
#1712 jah,eddig minden orán unatkoztam,de öszitnén csendes fiu vok az orán,ha szolitanak akkor felelek,válaszolok,ha nem akkor figyelek.
ma azért lett 7 embernek matekbol 1-s a felelte mert dumáltak,mi meg nem ... -
#1711 mondjuk azért nem lettem tanár, mert nem akartam arra a sorsra jutni mint pár idegbeteg tanárom
arról nem beszélve, hogy most felnptt fejjel azt is látom, nagyon leri vkiről ha tanár
na mindegy :)
érdekessé kell tenni az órát és akkor a diákok nem unatkoznak -
#1710 én ugyan nem ordibálnék, ha nem figyel a gyerek, ő baja... -
#1709 inkább csendben beirsz neki egy-két szaktanárit^^ -
#1708 majd megtanulod hogy a suliban muszály lesz a diákoknál ha rosszak ^^
egyébként mi a munkád ? -
#1707 nem szokásom kiabálni -
#1706 nem,hanem azért mert olyan rossz fiu lennék,anyit kéne dumálnod,kiabálnod xD LOLOLOL -
#1705 miért? hordanád be a tanárúrnak a jégkrémet? :)