Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
Nekem:
1. töri
2. ének
3. matek
4. infó
5. fizika
6. német
7. ofõi
Pénteken 0.-ban van matek, pf...😄
rajz
matek
ének
angol
__|__ ________(*)________
Holnapi órarend:
1.Kémia
2.Matek
3.Magyar Ny.
4.Földrajz
5.Angol
És írunk TZ-t kémiából, földrajzból és angolból<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
__|__ ________(*)________
1. -
2. Gis (gazdasági környezetünk)
3. kémia
4. matek
5. töri
6. német (ami elmaradt mert nem volt az ofö, vagyis a német tanár) 😄
szal ma elég laza napom volt..😊
xD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Elõször úgy volt, hogy matek is lesz, de ez így bõven megfelel :p :\
nagyon szeretjük, h 1 napra raktak egy csomo törit meg magyart😄
1. magyar
2. fizika
3. matek
4. info gyak.
5. info gyak
6. francia
7. töri
Hétfõn és csütörtökön van 7 órám. Itt úgy lehet nyelvet tanulni, hogy aki angolt tanul annak francia lesz a másik nyelve, aki meg németet tanult annak meg angol.
olvastam egy ilyet a honlapon, meg valami olyat is hogy csak német nyelvet oktatnak, ez igaz, vagy csak én nem tudok olvasni? 😊
tényleg. milyen új órák vannak?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekünk 6.ban meg 8.ban volt matek, töri, magyar vizsga. miután középsuliba kerültem, eltörölték a vizsgákat lol.
Amúgy nekem vizsgáim is voltak...7.be matek vizsga volt 20 tétellel, 10 geometria és 10 algebra.
8.ba pedig magyar vizsga 40 tétellel :o)
20 irodalom és 20 nyelvtan...amúgy könnyûek voltak...2 hét tanulás azt csá 😊
De fura ez a középsuli. Hogy be voltam szarva, hogy hülye vagyok én ehhez meg buta vagyok aztán angol órán ilyeneket veszünk, hogy vacjórném meg hávoldárjú 😄
Törit elõrõl kezdtük és majdnem mindent. Szóval...lehet nem is lesz ez olyan rossz? 😊
Magyarul felvettek. Elég fura az egész. Sokkal másabb mint az általános, de már most van egy csomó új barátom és ismerõsöm. Szóval e szemszögbõl nézve jó.
A felvételitõl meg ne féljetek mer lóf*sz. Központot persze nem kellett volna írnom, de anyám mondta, hogy azér jó lenne ha mégiscsak esteleg 😄
Megírtam, de aztán nem is mentem megnézni az eredményeket 😄
Úgy elfelejtõdött 😊
felvételi hogy megy ott?
Jó suli bár eléggé fura ez a közép 😊
Info is magas szinten megy. Szóval itt programozást lehet tanulni a rendszergazda és ezek mellett.