2585
Mi vár rád a suliban?
-
#1824 nem.csak mert bukták járnak oda,ez a sszabály a suliban... -
#1823 mert van külön a szakmunkásképző v mi -
#1822 jah vágom
értem már.
nálunk ugy van hogy van a müszaki.ott 5 évet kell eltölteni tanulással.de akkor sem kapod meg az papirt,eztán megy még a szak... nekünk meg 4 évet kell és megkapjuk a papirt,szoval még mindig jobb ... -
#1821 remélem nem, meglesz az érettségi elkén mennem valami 2éves szakra aztán vmit kitanulni -
#1820 középsuliban vagyok, de sima szakon, tehát senem humán, se nem nyelvi osztály :D -
#1819 de mért nem lesz szakmád,segédmunkás leszel? -
#1818 lol,én a középiskolárol beszélek... ott kel éretségizni :D -
#1817 általános szakon vagyok :P
csak papírom lesz de semmi képesítést nemkapok -
#1816 azt meg hogy? müszakiban vagy ? vagy mi ... meséj :D
-
#1815 nekem még szakmám sem lesz, csak sima érettségi :S -
#1814 dehogy értelmetlen....ha nem tesszük le az érettségit,akkor nem kapunk papirt,ha meg nem kapunk papairt a szakmánkrol,akkor meg a fszt sehol nem kapunk munkát... -
#1813 azis értelmetlen, mert nem befolyásolja a jegyed, a sima évvégi jegyed többet ér -
#1812 há ja ...
majd az érettségi lesz az értelmes. -
#1811 hát az
semmi értelme -
#1810 más suliban meg nem kellet...
baromság volt ez ... legalább akkor ezt a vizsgát is továbbvihettük volna a középsuliba,vagy valami,de semmi,csak tedd le,ha meg megbuksz akkor csináld ujra..pf..felesleges... -
#1809 nekünk is kellett :P
(irodalom,töri,angol,matek) -
#1808 általánosban hogy továbbmehessünk kellet vizsgát irni angolbol,magyarbol,töriböl....szr volt... -
#1807 nencs--_-- -
laliking #1806 problem? -
laliking #1805 hát nehezen :D -
#1804 yay -
#1803 régi szép idök... de jó volt, mikor még én is elökészitöre jártam:) most meg már érettségi -
#1802 ugye :D
túllehet élni :) -
laliking #1801 hm... akkor jó.
közben túlvagyok az első előkészítőn magyarból. hát őszintén... rosszabbra számítottam :D -
dieselG #1800 Lol én a szilyben vagyok kolis:D jó hely az, vannak jó arcok.. -
#1799 öltözz fel :) -
#1798 hideg :c -
Fat cat #1797 sajnos tanulás -
#1796 hát aki nem ember ...
én inkább várom hogy hamar elteljen ez a hétvége+ a követekzö hét,hogy hétfötöl élvezhessók az öszi szünetet ^^
ami persze sok olvasással fog eltelni. -
#1795 ki nem?:) -
#1794 örülsz mi ? -
#1793 Hosszú hétvége jeee...:D -
#1792 hát izé mint katonai iskolában tisztelegve kell fogadni,ha nem teccik akkor rádkiabálnak kb 10 percen át és szevasz. -
#1791 heh :DDD
-
#1790 nálunk nem volt aláiratás:)
nálunk "eskütétel" volt 9. oszt. évnyitoján:D -
#1789 Év elején aláíratnak egy papírt amin elfogadod az iskola szabályait és ennyi. Persze előtte elmondják azokat, ha meg nem tetszik ellehet menni. :)
[nálunk ez van, de szerintem mindenhol ennek kell lennie] -
#1788 jah, én meg elhittem :D -
#1787 nem mentem katonai suliba...az csak kis kac kac volt ... -
#1786 akkor miért mentél katonai suliba? :o -
#1785 te viccelsz? nem én ... olyan gyönyörü szép csöndben volta minden orán 1-4 osztályban,hogy az csak na.Aztán 5. osztálytól már kezdtem kicsit aktivabb lenni,de egyébként odafigyelek orán meg minden.De jobb is ha ezt tesszük,mert a dumálok felelnek akkor...
Holnap szakmai doga vár rám,ami durva lesz,mivel hiányoztam,és semit sem potoltam be,avagy beakartam csak nem jöttek össze a dolgok.a TAnár meg maga a rémálom ... lesz hujuj ... veszek pelenkát xD