Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
xD
te meg hazajöttél?? jó tudni.. mi volt tökölön? XD
... got nothin to share with you...
egyenlet doga
szódolgozat angolból
gyakorlás ünnepségre
jólesza holnapi nap...
de legalább lesz edzésem 😛
Hattyúktavát táncoljuk el majd, de nagyon vicces egy dolog lesz...😄
lesz benne kacsa kacsa tánc....😄D
xD
__|__ ________(*)________
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
holnapi napom:
magyar
matek
töri
angol
rajz
XD
Úúú az indulónk volt nagyon jó..😄
" A 9.a.-sok mi vagyunk
Az oviból meglógtunk.
Lásd mi mindig jók vagyunk
Ha rosszak vagytok megmondunk
A csapatunk mindig remekel
Legyen este vagy reggel.
Éjjel nappal bulizunk,
Nagyon sokszor berugunk."
És ezt a katonai induló dallamára..😄 Én ordibálgattam elsõnek soronként és utánam a többiek....tök fazsa volt..😄
xD
képzejjétek 4 es lett a faktoriálisos matekdogám...😊érdekes módon az osztáy 90%-a 10pontos 4-est irt😛 pedig nemizs dumátunk összeXD
mostmeg itt rohadok az asztalnál bioszt tanulva...mivel ma 4 ig elõadás volt(nemtom pontosan mien volt mer a csajokkal elvoltunk😊) fél 5 re haza...5re eddzés...7re itthon.
deh sztem 1 körü meek aludni mer hulla vok már most...:s
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sokáig alszok,gépezek,TV-zek meg eszek iszok még alszok,meg még többet gépezek. 😊 De jó lesz!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Most suliba vok és még negyed3ig tuti itt leszek....:S
Bár most jó Ifkém lesz..😄D (Információ kezelés...😄)
Meg holnap lesz a gólya portya, tiszta jó lesz tiszta égõ, ovisnak kell majd beöltözni...😄DD
xD
analízis elõadás
digitális technika gyakorlat
meg angol
meg egy kis analízis du 3-5ig is
hmmm, fincsi 😊
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
magyar Ird.
történelem
fizika TZ
kémia TZ
of
amúgy sztem jól sikerült amatek dogám,mert AMÍG tanár az elõzõ csoport dogáját javította,hátul 5-6 ember összehozta a dolgogkat és együtt írtuk emg 😄 és am katam egy német 5ös alát a dogára 😛
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
matek
tech
tech
tesi
nyelvten 😮
holnapi adag:
kémia
nyelvtan
német
földrajz
irodalom
inglis
irodalom
töri
fizika
angol
matek 😛
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
fizika
spanyol
biosz
magyar
angol
föci