2585
Mi vár rád a suliban?
-
#1864 én ma 2 tz-t írtam...:S -
#1863 Oh jee elmaradt a fizika doga -
#1862 nem én vok puhány, hanem anyáék hogy nem engedtek..:DDD:P -
#1861 vagyis 2db karót is kapsz -
#1860 Holnap fizika tz, s csak ma jelentette be a tanár, hogy ilyen sok mindenből írunk -
#1859 hát nem 1-s az biztos :D
AKKOR A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:
hiszek abban hogy átmegyek 2 vagy annál jobb jeggyel. :D
enjoy... -
#1858 oh abban én is hiszek h átmegyek, az már más h milyen eredménnyel -
#1857 mért fosnánk ?
ha a vizsgákon és tul éltem a sok harcot,akkor az érettségit is tulélem,és hiszek benne hogy átmék.... -
#1856 kösz:D -
#1855 de nem baj, csak fossatok :) -
#1854 érettségi, hajaj, hát hogyne :) -
#1853 Matekbol számonkérés holnap ismét...vágnod kell a képeletet ha kérdez,ha nemtudod akkor karó ... ha meg sokat gondolkozol ... karó... :D -
#1852 inkább tudást ad...bár attol hogy még egy ember jo tanulo,attol még lehet felnöttkorában bünözö ... a pénz miatt pl ... -
#1851 Legalább megtanít,hogy a bűnözés nem kifizetződő.És ne csinálj semmi rosszat,mert a végén még hozzákerülsz,és majd a törvény kezével súlyt le rád.Megtanít tanulni legalább.Érettségire kell.Hajjaj,de még hogy.Csak mrglegyen majd.Igaz még vsn addig időm bőven.:) -
#1850 jah vágom thx . -
#1849 he ? azt hogy 5 vagy 4 az nálunk egy olyat jelent hogy "einstein".
örülünk ha meglesz a 2,3.hameg télleg 4 vagy több orát tanulunk akkor meglesz a 4-5 :D
ha egyszer bekerülsz a bírótanár órájába,azonnal 3-2-1gyel fogsz kezdeni,elöbbi évben az osztályban nem volt egész évben 4,5-s jegy senkinek,durva ember,és még bíró is...kész rémálom ez az óra... -
#1848 papirfecni = különböző isk. végzettségeket igazoló iratok (oklevél, diploma, stb) -
pasquale #1847 áhh rögtön 2odik óra kémia....
na meek suliba lassan :D -
#1846 sok sikert, én már túlvok a földrajzon :) -
baca01 #1845 köszi elkell majd :) na megyek is még egy kicsit átnézem aztán alszok jó8 all -
#1844 good luck! :) -
baca01 #1843 én holnap érettségizek földrajzból. de már hulla vagyok annyit tanultam, káprázik a szem...remélem meglesz az eredménye.:P na csak ennyit akartasm olyan jól esik megosztani másokkal. :) -
#1842 amúgy nekem holnap nyelvtan doga, metekból meg ilyen másodfokú tétel izé bizonyítás -
#1841 vazevaze. fizika 5ös?? a mi sulinkban ez a fogalom nem létezik...próbálj meg egyszer a jó öreg v.zs. alias cica órájára beülni. -
laliking #1840 puhány alak, ma nem menté sulibaaaaaa :/ -
laliking #1839 ja? kezdődött úgy hogy elaludtam, aztán kaptam fizikából egy 4-est (fizikából??? én??? négyest??? tiszta szégyen) szerencse hogy nem volt muszáj kérni... De azért csak kiharcoltam magamnak egy órai munka ötöst. :D -
#1838 papirfecni? amemi ? ez nálam uj szó :O
Holnap 4 doga;
Kémia,Angol,Ének,Nyelvta. + matekbol felelés mindenkinek: vagy 1-s vagy oké...
Aztán még csüt. és pént. is 2-2 doga.és végre 1 hét szünet ... vagyis félig szünet...
:S -
#1837 papirfecni
ez azért kérdéses
pl. engem soha nem érdekelt a papirfecni, meg tudod csinálni, vagy sem, sok papirfecnis láma van, akinek lövése sincs a dolgokról
persze ha nagy cégnél akarsz alkalmazott lenni, akkor érdemes minél többet összegyűjteni, mert ahol már van humánerőforrás osztály, nem vehet fel akárkit kényére-kedvére a management -
#1836 ja...szemetek...minnyárt mék forradalmasdit jáccani a sulinál,csak itt a suli lesz a téma... -
pasquale #1835 uh igen nálunk is így öszi szünet előtt vasalnak be mindent:
hnap föci doga multhéten fizika
hnap után kémia,angol+KÉMIA javító, és német :((((
csüt, még nemtudom addig még kitalálhatnak valamit
SZEMETEK :P -
#1834 hidd el a suliban csak rossz fog történni. -
laliking #1833 Pfff... nem tom miért, de nagyon rosz előérzetem van. Remélem nem történik semmi rosz holnap. -
#1832 ez a hét durva lesz...rengeteg doga...rengeteg számonkérés... -
#1831 lol,nálunk jelenteni kell:
Tanárbácsinak/Tanárnéninek tisztelettel jelentem,az osztály létszáma ..., hinyázik 222/nem hiányzik senki.
pff lolság -
#1830 én 2hete voltam, semmit se csináltam xD -
#1829 Holnaptol én leszek a hetes ... :D
és a hetes a szerencseszámom,szoval ma e héten remélem nem lesz 99%nál szarbb mint szokott .... -
#1828 nyugi én nem a müszakiban vok xD -
#1827 bocsánat... (:D) -
#1826 ne nevessük már ki szegényeket,attol hogy még alsobbrendüek nálunk.
egyébként ugy van nálunk hogy van egy suli azon belül gazdasági,müszaki,és szakközép. gazdasági és szakközépben vannak az okosok,a müszakiban meg a bukták . :D -
#1825 xDD