Mi vár rád a suliban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kabuto0
hidd el a suliban csak rossz fog történni.

Pfff... nem tom miért, de nagyon rosz elõérzetem van. Remélem nem történik semmi rosz holnap.

... got nothin to share with you...

Kabuto0
ez a hét durva lesz...rengeteg doga...rengeteg számonkérés...

Kabuto0
lol,nálunk jelenteni kell:
Tanárbácsinak/Tanárnéninek tisztelettel jelentem,az osztály létszáma ..., hinyázik 222/nem hiányzik senki.

pff lolság

allock
én 2hete voltam, semmit se csináltam xD

#hhwnd

Kabuto0
Holnaptol én leszek a hetes ... :D
és a hetes a szerencseszámom,szoval ma e héten remélem nem lesz 99%nál szarbb mint szokott ....

Kabuto0
nyugi én nem a müszakiban vok xD

allock
bocsánat... (:D)

#hhwnd

Kabuto0
ne nevessük már ki szegényeket,attol hogy még alsobbrendüek nálunk.
egyébként ugy van nálunk hogy van egy suli azon belül gazdasági,müszaki,és szakközép. gazdasági és szakközépben vannak az okosok,a müszakiban meg a bukták . :D

allock
xDD

#hhwnd

Kabuto0
nem.csak mert bukták járnak oda,ez a sszabály a suliban...

allock
mert van külön a szakmunkásképzõ v mi

#hhwnd

Kabuto0
jah vágom
értem már.
nálunk ugy van hogy van a müszaki.ott 5 évet kell eltölteni tanulással.de akkor sem kapod meg az papirt,eztán megy még a szak... nekünk meg 4 évet kell és megkapjuk a papirt,szoval még mindig jobb ...

allock
remélem nem, meglesz az érettségi elkén mennem valami 2éves szakra aztán vmit kitanulni

#hhwnd

allock
középsuliban vagyok, de sima szakon, tehát senem humán, se nem nyelvi osztály :D

#hhwnd

Kabuto0
de mért nem lesz szakmád,segédmunkás leszel?

Kabuto0
lol,én a középiskolárol beszélek... ott kel éretségizni :D

allock
általános szakon vagyok :P
csak papírom lesz de semmi képesítést nemkapok

#hhwnd

Kabuto0
azt meg hogy? müszakiban vagy ? vagy mi ... meséj :D

allock
nekem még szakmám sem lesz, csak sima érettségi :S

#hhwnd

Kabuto0
dehogy értelmetlen....ha nem tesszük le az érettségit,akkor nem kapunk papirt,ha meg nem kapunk papairt a szakmánkrol,akkor meg a fszt sehol nem kapunk munkát...

allock
azis értelmetlen, mert nem befolyásolja a jegyed, a sima évvégi jegyed többet ér

#hhwnd

Kabuto0
há ja ...
majd az érettségi lesz az értelmes.

allock
hát az

semmi értelme

#hhwnd

Kabuto0
más suliban meg nem kellet...
baromság volt ez ... legalább akkor ezt a vizsgát is továbbvihettük volna a középsuliba,vagy valami,de semmi,csak tedd le,ha meg megbuksz akkor csináld ujra..pf..felesleges...

allock
nekünk is kellett :P
(irodalom,töri,angol,matek)

#hhwnd

Kabuto0
általánosban hogy továbbmehessünk kellet vizsgát irni angolbol,magyarbol,töriböl....szr volt...

Csabesz6
nencs--_--

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

problem?

hát nehezen :D

Csabesz6
yay<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rage47
régi szép idök... de jó volt, mikor még én is elökészitöre jártam:) most meg már érettségi<#rinya>
allock
ugye :D
túllehet élni :)

#hhwnd

hm... akkor jó.
közben túlvagyok az elsõ elõkészítõn magyarból. hát õszintén... rosszabbra számítottam :D

Lol én a szilyben vagyok kolis:D jó hely az, vannak jó arcok..

allock
öltözz fel :)

#hhwnd

gnar killer
hideg :c

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

sajnos tanulás
Kabuto0
hát aki nem ember ...
én inkább várom hogy hamar elteljen ez a hétvége+ a követekzö hét,hogy hétfötöl élvezhessók az öszi szünetet ^^
ami persze sok olvasással fog eltelni.

Rage47
ki nem?:)
Kabuto0
örülsz mi ?

Brigicsaj
Hosszú hétvége jeee...:D

xD

Kabuto0
hát izé mint katonai iskolában tisztelegve kell fogadni,ha nem teccik akkor rádkiabálnak kb 10 percen át és szevasz.

allock
heh :DDD

#hhwnd

Rage47
nálunk nem volt aláiratás:)
nálunk "eskütétel" volt 9. oszt. évnyitoján:D
Magnumrolcsi
Év elején aláíratnak egy papírt amin elfogadod az iskola szabályait és ennyi. Persze elõtte elmondják azokat, ha meg nem tetszik ellehet menni. :)

Mike
jah, én meg elhittem :D

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kabuto0
nem mentem katonai suliba...az csak kis kac kac volt ...

Mike
akkor miért mentél katonai suliba? :o

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kabuto0
te viccelsz? nem én ... olyan gyönyörü szép csöndben volta minden orán 1-4 osztályban,hogy az csak na.Aztán 5. osztálytól már kezdtem kicsit aktivabb lenni,de egyébként odafigyelek orán meg minden.De jobb is ha ezt tesszük,mert a dumálok felelnek akkor...

Holnap szakmai doga vár rám,ami durva lesz,mivel hiányoztam,és semit sem potoltam be,avagy beakartam csak nem jöttek össze a dolgok.a TAnár meg maga a rémálom ... lesz hujuj ... veszek pelenkát xD