Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pfff... nem tom miért, de nagyon rosz elõérzetem van. Remélem nem történik semmi rosz holnap.
... got nothin to share with you...
lol,nálunk jelenteni kell:
Tanárbácsinak/Tanárnéninek tisztelettel jelentem,az osztály létszáma ..., hinyázik 222/nem hiányzik senki.
pff lolság
Tanárbácsinak/Tanárnéninek tisztelettel jelentem,az osztály létszáma ..., hinyázik 222/nem hiányzik senki.
pff lolság
Holnaptol én leszek a hetes ... 😄
és a hetes a szerencseszámom,szoval ma e héten remélem nem lesz 99%nál szarbb mint szokott ....
és a hetes a szerencseszámom,szoval ma e héten remélem nem lesz 99%nál szarbb mint szokott ....
ne nevessük már ki szegényeket,attol hogy még alsobbrendüek nálunk.
egyébként ugy van nálunk hogy van egy suli azon belül gazdasági,müszaki,és szakközép. gazdasági és szakközépben vannak az okosok,a müszakiban meg a bukták . 😄
egyébként ugy van nálunk hogy van egy suli azon belül gazdasági,müszaki,és szakközép. gazdasági és szakközépben vannak az okosok,a müszakiban meg a bukták . 😄
jah vágom
értem már.
nálunk ugy van hogy van a müszaki.ott 5 évet kell eltölteni tanulással.de akkor sem kapod meg az papirt,eztán megy még a szak... nekünk meg 4 évet kell és megkapjuk a papirt,szoval még mindig jobb ...
értem már.
nálunk ugy van hogy van a müszaki.ott 5 évet kell eltölteni tanulással.de akkor sem kapod meg az papirt,eztán megy még a szak... nekünk meg 4 évet kell és megkapjuk a papirt,szoval még mindig jobb ...
dehogy értelmetlen....ha nem tesszük le az érettségit,akkor nem kapunk papirt,ha meg nem kapunk papairt a szakmánkrol,akkor meg a fszt sehol nem kapunk munkát...
más suliban meg nem kellet...
baromság volt ez ... legalább akkor ezt a vizsgát is továbbvihettük volna a középsuliba,vagy valami,de semmi,csak tedd le,ha meg megbuksz akkor csináld ujra..pf..felesleges...
baromság volt ez ... legalább akkor ezt a vizsgát is továbbvihettük volna a középsuliba,vagy valami,de semmi,csak tedd le,ha meg megbuksz akkor csináld ujra..pf..felesleges...
általánosban hogy továbbmehessünk kellet vizsgát irni angolbol,magyarbol,töriböl....szr volt...
nencs--_--
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
problem?
hát nehezen 😄
yay<#idiota>#idiota>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
régi szép idök... de jó volt, mikor még én is elökészitöre jártam😊 most meg már érettségi<#rinya>#rinya>
hm... akkor jó.
közben túlvagyok az elsõ elõkészítõn magyarból. hát õszintén... rosszabbra számítottam 😄
közben túlvagyok az elsõ elõkészítõn magyarból. hát õszintén... rosszabbra számítottam 😄
Lol én a szilyben vagyok kolis😄 jó hely az, vannak jó arcok..
hideg :c
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
sajnos tanulás
hát aki nem ember ...
én inkább várom hogy hamar elteljen ez a hétvége+ a követekzö hét,hogy hétfötöl élvezhessók az öszi szünetet ^^
ami persze sok olvasással fog eltelni.
én inkább várom hogy hamar elteljen ez a hétvége+ a követekzö hét,hogy hétfötöl élvezhessók az öszi szünetet ^^
ami persze sok olvasással fog eltelni.
hát izé mint katonai iskolában tisztelegve kell fogadni,ha nem teccik akkor rádkiabálnak kb 10 percen át és szevasz.
Év elején aláíratnak egy papírt amin elfogadod az iskola szabályait és ennyi. Persze elõtte elmondják azokat, ha meg nem tetszik ellehet menni. 😊
te viccelsz? nem én ... olyan gyönyörü szép csöndben volta minden orán 1-4 osztályban,hogy az csak na.Aztán 5. osztálytól már kezdtem kicsit aktivabb lenni,de egyébként odafigyelek orán meg minden.De jobb is ha ezt tesszük,mert a dumálok felelnek akkor...
Holnap szakmai doga vár rám,ami durva lesz,mivel hiányoztam,és semit sem potoltam be,avagy beakartam csak nem jöttek össze a dolgok.a TAnár meg maga a rémálom ... lesz hujuj ... veszek pelenkát xD
Holnap szakmai doga vár rám,ami durva lesz,mivel hiányoztam,és semit sem potoltam be,avagy beakartam csak nem jöttek össze a dolgok.a TAnár meg maga a rémálom ... lesz hujuj ... veszek pelenkát xD