Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hülye powaaazasért kaptam majdnem bannt 😄
most jöttem a golyabálbol...lol volt...nagyon lol....giga lol....maxi lol....terra lol...
holnap nyelvtan doga and bioszbol my felel és semmit sem tanultam bioszra nem volt rá idö 😞
AKKOR A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:
hiszek abban hogy átmegyek 2 vagy annál jobb jeggyel. 😄
enjoy...
ha a vizsgákon és tul éltem a sok harcot,akkor az érettségit is tulélem,és hiszek benne hogy átmék....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
örülünk ha meglesz a 2,3.hameg télleg 4 vagy több orát tanulunk akkor meglesz a 4-5 😄
ha egyszer bekerülsz a bírótanár órájába,azonnal 3-2-1gyel fogsz kezdeni,elöbbi évben az osztályban nem volt egész évben 4,5-s jegy senkinek,durva ember,és még bíró is...kész rémálom ez az óra...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
na meek suliba lassan 😄
__|__ ________(*)________
goagoagoa! infected mushroom!
goagoagoa! infected mushroom!
Holnap 4 doga;
Kémia,Angol,Ének,Nyelvta. + matekbol felelés mindenkinek: vagy 1-s vagy oké...
Aztán még csüt. és pént. is 2-2 doga.és végre 1 hét szünet ... vagyis félig szünet...
:S
ez azért kérdéses
pl. engem soha nem érdekelt a papirfecni, meg tudod csinálni, vagy sem, sok papirfecnis láma van, akinek lövése sincs a dolgokról
persze ha nagy cégnél akarsz alkalmazott lenni, akkor érdemes minél többet összegyûjteni, mert ahol már van humánerõforrás osztály, nem vehet fel akárkit kényére-kedvére a management
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hnap föci doga multhéten fizika
hnap után kémia,angol+KÉMIA javító, és német 😞(((
csüt, még nemtudom addig még kitalálhatnak valamit
SZEMETEK 😛
__|__ ________(*)________