Mi vár rád a suliban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az hogy doomista noob? 😄

... got nothin to share with you...

Doomista
nemtom ... de van köze ... valamennyire...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rage47
mi köze a büntinek a viphez?
Doomista
csak "voltál" 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rage47
de voltam😊
Doomista
de ebben a 3 évben vip sem voltál xDDDD

Rage47
még nem kaptam 3 év alatt egyet sem😊
tapasztalat? 😄

Rage47
ugy tudod, ha kérsz akkor vki egyböl 5-t ad😊
Doomista
magadnak

neked? hányat kérsz? ^^

Doomista
hát akkor kérjél xD

de nem kaptam meg 😞

Doomista
remélem megkapod mert megérdemled 😄

Doomista
flémnek számithatott XD

ja powwaaaaa 😄
hülye powaaazasért kaptam majdnem bannt 😄

Doomista
szünet powaaaaaaaaaaaaaa

Kabuto0
ma kémia doga volt.
most jöttem a golyabálbol...lol volt...nagyon lol....giga lol....maxi lol....terra lol...
holnap nyelvtan doga and bioszbol my felel és semmit sem tanultam bioszra nem volt rá idö 😞

Kabuto0
ööö jah...de pontosan nem 2 karó lesz ...

Brigicsaj
én ma 2 tz-t írtam...:S

xD

flippy
Oh jee elmaradt a fizika doga<#vigyor3>

Brigicsaj
nem én vok puhány, hanem anyáék hogy nem engedtek..😄DD😛

xD

Mike
vagyis 2db karót is kapsz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

flippy
Holnap fizika tz, s csak ma jelentette be a tanár, hogy ilyen sok mindenbõl írunk<#rinya>

Kabuto0
hát nem 1-s az biztos 😄
AKKOR A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:
hiszek abban hogy átmegyek 2 vagy annál jobb jeggyel. 😄
enjoy...

Rage47
oh abban én is hiszek h átmegyek, az már más h milyen eredménnyel
Kabuto0
mért fosnánk ?
ha a vizsgákon és tul éltem a sok harcot,akkor az érettségit is tulélem,és hiszek benne hogy átmék....

Rage47
kösz😄
Mike
de nem baj, csak fossatok 😊

Mike
érettségi, hajaj, hát hogyne 😊

Kabuto0
Matekbol számonkérés holnap ismét...vágnod kell a képeletet ha kérdez,ha nemtudod akkor karó ... ha meg sokat gondolkozol ... karó... 😄

Kabuto0
inkább tudást ad...bár attol hogy még egy ember jo tanulo,attol még lehet felnöttkorában bünözö ... a pénz miatt pl ...

berlinboy6329
Legalább megtanít,hogy a bûnözés nem kifizetzõdõ.És ne csinálj semmi rosszat,mert a végén még hozzákerülsz,és majd a törvény kezével súlyt le rád.Megtanít tanulni legalább.Érettségire kell.Hajjaj,de még hogy.Csak mrglegyen majd.Igaz még vsn addig idõm bõven.😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kabuto0
jah vágom thx .

Kabuto0
he ? azt hogy 5 vagy 4 az nálunk egy olyat jelent hogy "einstein".
örülünk ha meglesz a 2,3.hameg télleg 4 vagy több orát tanulunk akkor meglesz a 4-5 😄
ha egyszer bekerülsz a bírótanár órájába,azonnal 3-2-1gyel fogsz kezdeni,elöbbi évben az osztályban nem volt egész évben 4,5-s jegy senkinek,durva ember,és még bíró is...kész rémálom ez az óra...

Mike
papirfecni = különbözõ isk. végzettségeket igazoló iratok (oklevél, diploma, stb)

áhh rögtön 2odik óra kémia....
na meek suliba lassan 😄

__|__ ________(*)________

allock
sok sikert, én már túlvok a földrajzon 😊

#hhwnd

köszi elkell majd 😊 na megyek is még egy kicsit átnézem aztán alszok jó8 all

Rage47
good luck! 😊
én holnap érettségizek földrajzból. de már hulla vagyok annyit tanultam, káprázik a szem...remélem meglesz az eredménye.😛 na csak ennyit akartasm olyan jól esik megosztani másokkal. 😊

kenderke
amúgy nekem holnap nyelvtan doga, metekból meg ilyen másodfokú tétel izé bizonyítás

goagoagoa! infected mushroom!

kenderke
vazevaze. fizika 5ös?? a mi sulinkban ez a fogalom nem létezik...próbálj meg egyszer a jó öreg v.zs. alias cica órájára beülni. <#merges2><#nemtudom><#csodalk>

goagoagoa! infected mushroom!

puhány alak, ma nem menté sulibaaaaaa :/

ja? kezdõdött úgy hogy elaludtam, aztán kaptam fizikából egy 4-est (fizikából??? én??? négyest??? tiszta szégyen) szerencse hogy nem volt muszáj kérni... De azért csak kiharcoltam magamnak egy órai munka ötöst. 😄

Kabuto0
papirfecni? amemi ? ez nálam uj szó 😮

Holnap 4 doga;
Kémia,Angol,Ének,Nyelvta. + matekbol felelés mindenkinek: vagy 1-s vagy oké...
Aztán még csüt. és pént. is 2-2 doga.és végre 1 hét szünet ... vagyis félig szünet...
:S

Mike
papirfecni
ez azért kérdéses
pl. engem soha nem érdekelt a papirfecni, meg tudod csinálni, vagy sem, sok papirfecnis láma van, akinek lövése sincs a dolgokról
persze ha nagy cégnél akarsz alkalmazott lenni, akkor érdemes minél többet összegyûjteni, mert ahol már van humánerõforrás osztály, nem vehet fel akárkit kényére-kedvére a management

Kabuto0
ja...szemetek...minnyárt mék forradalmasdit jáccani a sulinál,csak itt a suli lesz a téma...

uh igen nálunk is így öszi szünet elõtt vasalnak be mindent:
hnap föci doga multhéten fizika
hnap után kémia,angol+KÉMIA javító, és német 😞(((
csüt, még nemtudom addig még kitalálhatnak valamit
SZEMETEK 😛

__|__ ________(*)________