2585
Mi vár rád a suliban?
  • Doomista
    jah,deha a suliban megüt egy fiu egy lányt és beköpik a fiut akkor osztáylfönöki rulzz nála ... volt egy esetünk ...
  • Mike
    "láál,ilyenkor jönnek a szülök xD
    azok ugyis nagyobbat adnak mint egy gyerek,akkorát lecsapnak hogy belapul... xD"

te nem vagy teljesen ép, ugye tudod?
  • Mike
    ez ma már nem így van
    elvégre emancipáció van
  • Doomista
    jah
  • Rage47
    gondolom veletek is volt olyan h egy álom teljesen bekever pár percre felébredés után...:)
  • Rage47
    de idöben észrevettem, szal elmentem suliba, láttam h a tesom készülödik...:))
  • Doomista
    lál :D
    hát ezt nálunk logásnak vette vona a tanár :D
  • Rage47
    nekem csak forditva, suli idöben hittem azt h szünet van:D de ez vmi álmommal kapcsolatos általában...
  • allock #1936
    lál :DD

nekem sosem volt még ilyen :(
  • Doomista
    Bár egyszer volt velem olyan hogy elfelejtetem hogy 1 nap szünet van a suliban...Oszt felkészültem arra a napra,ugyanugy felkeltem fél7kor,elmentem a suliba bicajjal,aztán nézek ám hogy mi a fkk,tul korán jüttem vagy mi...AZtán eesett le hogy szünet van,bár akkor jöttem rá hogy most már értem mért nézett pár fiatal furán rám...Hát azért mert ilyenkor iskola táskában rohangálok ... :D
  • allock #1934
    :ÐÐÐ
  • Doomista
    Felkelek reggel..Father kérdezi; Megtanultad már e a holnapi leckét ?
    Mondom: Mért tanultam volna meg ? SZünet van ...
    Akkor esett le neki hogy 1 hét szünet ...

pfff ....
  • Doomista
    az szerintem nem benzinnel mehet .... XXDDDD
  • Brigicsaj
    nem egészen..:P
    jujj pesten láttam tesco gazdaságos benzines kocsit...:D azthittem bexarok a röhögéstől..:D
  • Doomista
    az jó...tesco ? :D
  • Brigicsaj
    kereskedelem- és marketing szakon vagyok..:)
  • Doomista
    mé most mi vagy ?
  • Brigicsaj
    én is másodiknak szakácsnak mentem volna..:)
  • Doomista
    az fincsi,régen mindig kakaos csigát vitem kajázbi általánosban,aztán piizásra tértem rá,aztán pudingos izére...most meg normális zöldség hus sajt és krémes szendvicset viszek...és ezt mind magam csinom és találom ki :D
    én is tudok ám fözni .... 2. szakmában mentem volna szakácsnak :=)
  • Brigicsaj
    nem hinném, sztem kakaós vagy fahéjas csigát fogok, amit most sütött anyám..:))
  • Doomista
    te gondolom salátát eszel :O
  • Doomista
    1 xDDDDD
  • Brigicsaj
    simán, hány tojásból kéred? :D
  • Doomista
    wof,igazi háziasszony :D
    majd holnap reggelire csinsz nekem tojásrántottát :D
  • Brigicsaj
    :DD én nem iszok olyan sok tejet....ma mondjuk bevágtam reggelire egy kis tejbegrízt...:D éhes voltam, megkívántam, hát megcsináltam..:D:P
  • Doomista
    55 kg ? mit akarsz,az nagyon jó ...
    persze belekell érteni a csontokat is xDDDD mert azis adja a sulyt lol :D
    de mi az egészséges étkezés ? sok zöldség gyümölcs,vitamin...hát könyü mondani...nehéz betartani és vele köszküdni ... leglaább tejet annyit iszok hogy már kökemény a csontom :D

nemsokára kondi :D
  • Brigicsaj
    hát én az 55 kg-mal..:D amúgy én meg nem szoktam vacsizni alapból...meg van amikor nem is ebédelek....csak mostanába azért megy a reggeli, ebéd, meg közte is vmikor egy kis vmi......na de holnaptól ismét visszafogom magam....és ha én mondom úgy is lesz leszarom hogy behorpad a hasam, nekem van ám akarat erőm..:D
    voltam én már 68 kg is..:P 3 éve vagy mikor?! :D
  • Doomista
    akkor ne egyél annyit :) kicsit visszalehet fogni magunkat :))
    ilyen korban kell vigyázni az alakra :D
    az én 58 kg sulyomat probálom tartani,néha kicsit 1-2 kiloval felcsuszik,akkor kevesebbet eszem :)
    van olyan mikor reggel a suliban nem eszek semmit,van olyanb mikot este nem eszek semmit.délután viszont eszek azért :D
    viszont sok tejet azt iszok :D
  • Brigicsaj
    én is így vok vele,...állt. nagyon keveset eszek meg iszok, kb így ahogy te mondtad, de ma meg mostanába, rosszul vagyok magamtól, mint vmi terhesnő annyit eszek de kajak....:DDD közbe nem vok az..:D
  • Doomista
    Egységben az erő:D
  • Doomista
    hát akkor grat ! :)
    bálon én nem votam xD
    viszont holnap megint buli este ^^

egs ... :D
    1 nap / 1 szendvics and 1 pohár víz és megélek :D
    minimum esetben ! :D
  • Brigicsaj
    portány elsők....bálon 2.ok...:S francba ha megnyertük volna a bált is akkor választhattunk volna melyiket rendezzük, de így most....szar..:S
    portyát mikor megnyertük kaptunk tortát tök jó volt....

úristen kaja, ne is beszéljünk róla, ma annyit zabáltam hogy nem bírok kajára még gondolni se...:S
  • Doomista
    és ti hanyadikok lettetek ? :)
  • Brigicsaj
    :D nálunk mindig a 9.-esek közül akik nyerik az az osztály rendezi..:)
  • Doomista
    nálatok igy van? nélunk mindig a 4.-k rendezik :)
    elöször jol megszivatják az elsősöket,aztán go versenyezni.
    egyébként mi lettünk a 3.-k, kaptunk egy dobozba lévö gólya formáju sütit,amit nem megenni kell hanem nézni,de áttuk hogy a nyaka elvolt törve,és ragasztoval volt visszatéve xDDDD
    pedig megakartuk enni,de mostmár nem :D ....
  • Brigicsaj
  • Doomista
    akkor elmész japánba a narancsok közé :D
    bár mindenkiben van egy kis harci müvészeti tudás,tvböl stb helyröl ellehet sajátitani,box meg mindenkinek megy :) tisztelet a kivételnek . de mindenki tud ütni lol ...
    én viszont nem hagyom magam a brothernél az tuti ...

• Brigicsaj
    hát nálunk is volt egy pár lol dolog, jövőre mi rendezzük a golyaportyát, szal jó lesz...:)) gólyabál jobb lenne...:S mert akkor portyán mehetnénk kirándulni...:S
  • Brigicsaj
    hát az a baj hogy mi is karatéztunk egy évig vagy meddig, szal...:DD
  • Doomista
    lál nekünk csütörtökön volt 7től 9ig :D
    nem volt elég idö tanulni,mivel már 4 kor ottkellet lennem,és 1 orám volt hogy felkészüljek bioszra,nyelvtanra,és törire a tzkre...szerencsére elmaradt a töri és a biosz tz,nyelvtanra meg tudtam eleget tanuni ^^
    elöször verseny volt 6 db osztály egymás ellen (DEATHMACH XDDD) aztán disco,de disco helyett elmentünk a haverokkal kocsmába :D aztán nemtudom de a város negyedét végiggyalgoltuk :D

jok ezek a golyabállok,viszont imádkozom hogy követekzö évben ne legyen benne a csapatba...mert volt pár lol dolog talán mesélek ... :D