2585
Mi vár rád a suliban?
-
#1944 jah,deha a suliban megüt egy fiu egy lányt és beköpik a fiut akkor osztáylfönöki rulzz nála ... volt egy esetünk ... -
#1943 "láál,ilyenkor jönnek a szülök xD
azok ugyis nagyobbat adnak mint egy gyerek,akkorát lecsapnak hogy belapul... xD"
te nem vagy teljesen ép, ugye tudod? -
#1942 ez ma már nem így van
elvégre emancipáció van -
#1941 jah -
#1940 gondolom veletek is volt olyan h egy álom teljesen bekever pár percre felébredés után...:) -
#1939 de idöben észrevettem, szal elmentem suliba, láttam h a tesom készülödik...:)) -
#1938 lál :D
hát ezt nálunk logásnak vette vona a tanár :D -
#1937 nekem csak forditva, suli idöben hittem azt h szünet van:D de ez vmi álmommal kapcsolatos általában... -
#1936 lál :DD
nekem sosem volt még ilyen :( -
#1935 Bár egyszer volt velem olyan hogy elfelejtetem hogy 1 nap szünet van a suliban...Oszt felkészültem arra a napra,ugyanugy felkeltem fél7kor,elmentem a suliba bicajjal,aztán nézek ám hogy mi a fkk,tul korán jüttem vagy mi...AZtán eesett le hogy szünet van,bár akkor jöttem rá hogy most már értem mért nézett pár fiatal furán rám...Hát azért mert ilyenkor iskola táskában rohangálok ... :D -
#1934 :ÐÐÐ -
#1933 Felkelek reggel..Father kérdezi; Megtanultad már e a holnapi leckét ?
Mondom: Mért tanultam volna meg ? SZünet van ...
Akkor esett le neki hogy 1 hét szünet ...
pfff .... -
#1932 az szerintem nem benzinnel mehet .... XXDDDD -
#1931 nem egészen..:P
jujj pesten láttam tesco gazdaságos benzines kocsit...:D azthittem bexarok a röhögéstől..:D -
#1930 az jó...tesco ? :D -
#1929 kereskedelem- és marketing szakon vagyok..:) -
#1928 mé most mi vagy ? -
#1927 én is másodiknak szakácsnak mentem volna..:) -
#1926 az fincsi,régen mindig kakaos csigát vitem kajázbi általánosban,aztán piizásra tértem rá,aztán pudingos izére...most meg normális zöldség hus sajt és krémes szendvicset viszek...és ezt mind magam csinom és találom ki :D
én is tudok ám fözni .... 2. szakmában mentem volna szakácsnak :=)
-
#1925 nem hinném, sztem kakaós vagy fahéjas csigát fogok, amit most sütött anyám..:)) -
#1924 te gondolom salátát eszel :O -
#1923 1 xDDDDD
-
#1922 simán, hány tojásból kéred? :D -
#1921 wof,igazi háziasszony :D
majd holnap reggelire csinsz nekem tojásrántottát :D -
#1920 :DD én nem iszok olyan sok tejet....ma mondjuk bevágtam reggelire egy kis tejbegrízt...:D éhes voltam, megkívántam, hát megcsináltam..:D:P -
#1919 55 kg ? mit akarsz,az nagyon jó ...
persze belekell érteni a csontokat is xDDDD mert azis adja a sulyt lol :D
de mi az egészséges étkezés ? sok zöldség gyümölcs,vitamin...hát könyü mondani...nehéz betartani és vele köszküdni ... leglaább tejet annyit iszok hogy már kökemény a csontom :D
nemsokára kondi :D -
#1918 hát én az 55 kg-mal..:D amúgy én meg nem szoktam vacsizni alapból...meg van amikor nem is ebédelek....csak mostanába azért megy a reggeli, ebéd, meg közte is vmikor egy kis vmi......na de holnaptól ismét visszafogom magam....és ha én mondom úgy is lesz leszarom hogy behorpad a hasam, nekem van ám akarat erőm..:D
voltam én már 68 kg is..:P 3 éve vagy mikor?! :D -
#1917 akkor ne egyél annyit :) kicsit visszalehet fogni magunkat :))
ilyen korban kell vigyázni az alakra :D
az én 58 kg sulyomat probálom tartani,néha kicsit 1-2 kiloval felcsuszik,akkor kevesebbet eszem :)
van olyan mikor reggel a suliban nem eszek semmit,van olyanb mikot este nem eszek semmit.délután viszont eszek azért :D
viszont sok tejet azt iszok :D -
#1916 én is így vok vele,...állt. nagyon keveset eszek meg iszok, kb így ahogy te mondtad, de ma meg mostanába, rosszul vagyok magamtól, mint vmi terhesnő annyit eszek de kajak....:DDD közbe nem vok az..:D -
#1915 Egységben az erő:D -
#1914 hát akkor grat ! :)
bálon én nem votam xD
viszont holnap megint buli este ^^
egs ... :D
1 nap / 1 szendvics and 1 pohár víz és megélek :D
minimum esetben ! :D -
#1913 portány elsők....bálon 2.ok...:S francba ha megnyertük volna a bált is akkor választhattunk volna melyiket rendezzük, de így most....szar..:S
portyát mikor megnyertük kaptunk tortát tök jó volt....
úristen kaja, ne is beszéljünk róla, ma annyit zabáltam hogy nem bírok kajára még gondolni se...:S -
#1912 és ti hanyadikok lettetek ? :) -
#1911 :D nálunk mindig a 9.-esek közül akik nyerik az az osztály rendezi..:) -
#1910 nálatok igy van? nélunk mindig a 4.-k rendezik :)
elöször jol megszivatják az elsősöket,aztán go versenyezni.
egyébként mi lettünk a 3.-k, kaptunk egy dobozba lévö gólya formáju sütit,amit nem megenni kell hanem nézni,de áttuk hogy a nyaka elvolt törve,és ragasztoval volt visszatéve xDDDD
pedig megakartuk enni,de mostmár nem :D .... -
#1909 -
#1908 akkor elmész japánba a narancsok közé :D
bár mindenkiben van egy kis harci müvészeti tudás,tvböl stb helyröl ellehet sajátitani,box meg mindenkinek megy :) tisztelet a kivételnek . de mindenki tud ütni lol ...
én viszont nem hagyom magam a brothernél az tuti ...
-
#1907 hát nálunk is volt egy pár lol dolog, jövőre mi rendezzük a golyaportyát, szal jó lesz...:)) gólyabál jobb lenne...:S mert akkor portyán mehetnénk kirándulni...:S -
#1906 hát az a baj hogy mi is karatéztunk egy évig vagy meddig, szal...:DD -
#1905 lál nekünk csütörtökön volt 7től 9ig :D
nem volt elég idö tanulni,mivel már 4 kor ottkellet lennem,és 1 orám volt hogy felkészüljek bioszra,nyelvtanra,és törire a tzkre...szerencsére elmaradt a töri és a biosz tz,nyelvtanra meg tudtam eleget tanuni ^^
elöször verseny volt 6 db osztály egymás ellen (DEATHMACH XDDD) aztán disco,de disco helyett elmentünk a haverokkal kocsmába :D aztán nemtudom de a város negyedét végiggyalgoltuk :D
jok ezek a golyabállok,viszont imádkozom hogy követekzö évben ne legyen benne a csapatba...mert volt pár lol dolog talán mesélek ... :D