2585
Mi vár rád a suliban?
-
jó leszel könyvtárosnak
tudni fogod melyik könyv melyik polcon van, milyen a boritója, a szine -
Ma könnyű nap volt.Volt 2 szakmai,hammar eltelt ez a 2 óra,mivel szerkesztetünk meg minden.Aztán 2 infó,nah elsőn valami tesztet irtunk,elég alap és könnyü volt...Aztán anyagismeret,azis érdekes volt.Angol nemvolt,németesekkel voltunk,bsztak hazaengedni... -
Jah,versekböl énis 5 voltam vagy 4...Jól jöttek az ilyenek végülis...de akkor is bosszanto volt ez a sok verstanulás... -
j4n3k #2061 általánosban jöttek az 5ösök a versekből :) fél óra alatt megtanulok akármit, ha nem több 20-25 versszaknál :) -
általánosban kqa sok verset kellet megtanulnunk...szerencsére középsuliban nem kell 1 db-t se...elég ha 1 év alatt kiolvasom ezt az 5 könyvet.jah és még +1 könyv... -
laliking #2059 ha megtanulok egy verset akkor tökre olyen mintha előttem lennének képen a versszakok. mint pl tudom hogy ez meg ez a versszak van az oldal tetején, most kell lapozni meg ilyenek :D -
igen?jó neked,,, -
j4n3k #2057 6vesszakos izét, azt meglehet tanulni 5perc alatt -
laliking #2056 katyonaének ;) -
tsö emberek-.-
szal' honap aza kötsög magyartanár vagy feleltet a barokkból meg zrínyi szigeti veszedelméböl VAGY megtanulom az egy katonaének maradék 6 versszakát:S mindezt holnapra. 1 verszak 3 sor...szal sztetek meiket? -
áérgáőrgrgárgrágrgrágerágaegháadahgadnigdar;)
;)
#2051 ;)
-
miféle azonosságok? :o
(programozó (is)) -
j4n3k #2052 Ehh. ma elvette tőlem a biosz tanár a dogámat, mert szerinte beszéltem, mikor meg se szólaltam! Tiszta röhej :) Persze 1es lett, de nem érdekel, mert ez még csak az első jegyem :D -
nevezetes és közös azonosság.példát nincs kedvem irogatni most ide jelekel meg mindennel,google segiteni fog ;)
-
miféle azonosság? példa? -
hurrá megusztam ma a biosz felelést.nah meg megusztunk egy matek tz-t...aztmondta hogy ezt az orát öszefoglalásnak szánja,mivel mindenki bukásra áll matekbol,(kivétel én) ezért most mai orán szépen elmagyarázta teljesen a többieknek,hogy is kell izélni evvel a azonosággokkal...ma meg majdnem mindenki vágja :) egyébként télleg rosszul nyomta ezt a témát a tanár,valahogy nem magyarzáta ugy el hogy értsék a többiek.nah mind1 lesz egy hétvégi hogy készüljünk :)
ha valaki programozo,akkor ennek a azonoságokat vágnia kell,majdnem olyan mint a programozás,csak ugyem más más téma ... -
te szegény ... mi majd csak 1 év mulva fogunk 2 napot gyakorlatizni...azt viszont alapbol szeretem,szoval szeretni fogom :) -
1-es csopotba vagyok.
Gy = gyakorlat -
Órarendem. B-hét van most :P
-
pasquale #2045 én beteg voltam/ így tegnap meg ma nem voltam :D
hnap megyek matek dogát írni, -
Háháh ma megusztam a biosz felelést,viszont csütörtökön már én jövök shit...
honap kémia tz...:)
holnap nem lesz nehéz nap,mert + 3 szakmai lesz,ami számitogépezsböl fog állni... -
Csak vicceltem ^^
Panaszt kéne...de akkor meg az én életemet fogja megkeseríteni 4 évig...vagy kibaszat -
panaszt kell ellene tenni -
miért baj ez, a tanár is ember
én is kedvelem spongybobot, sőt a robotmajmokat is megnézem, és már bőven lehetnék tanár akár 10 éve -
hogyhííjáák?:) -
nyugi,szóltam már a modiknak :) -
laliking #2038 hogy vinné el a rák a sok reklámost :/ -
vamosir #2037 A suli az egy szar.
-
A poén az hogy mit tagadott le?? Ha te reggel elmész orvoshoz már aznap mész be a suliba jelezni, hogy sry 40 fokos lázamvamvan meghalok píszbye?
Durva 1 faszkópé :S -
vamosir #2035 http://www.omaryann.atw.hu/ -
hülye tönk
az ilyen nemis osztályfőnök -
hát sajnállak...nekünk általánosban volt 4 évig kegyetlen osztályfönök...most viszont kicsit jobban jártunk...egyébként a mi osztályfönökünk topmodel,26 éves :) -
Akkor jó. Nekünk az osztályfőnökünk olyan, hogy a pecsételt/aláírt ORVOSI igazolást nem fogadja el CSAK szülői aláírással (az ellenőrzőbe)
Ma olyan volt, hogy egy gyerek hazament pénteken még reggel (kollégista) és ma kapott 5 igazolatlant (aznap 5 óra volt) mert elment.
Megkérdezte a kollégista tanárt és ő elengedte. A poén az hogy kapott még +1 igazolatlan órát mert letagadta azt, hogy igazolatlan hiányzása van. Ilyen tanárral kell éljek 4 évig (remélem megdöglik)
Olyan szinten egy önfejű paraszt hogy az hihhetetlen. -
őszntén jó fej...vidám mindig meg minden,csak szigoru a gcije ! -
Elmés tanár lehet :S -
ezt hogy értsem pontosabban ? [közben fogja a baseballütöt] -
Ti szegények :C -
kiderült hogy spongyabob fan az osztályfönök (angol tanár egyben).
hogy mesélte már kicsit hogy sirt a röhögéstöl meg hogy milyen részek tecetek belöel lál ...
aztán megkérdeztük hogy magyarul vagy angolul teccet nézni ?
hát angolul valszeg,dehát mértne,elvégre angoltanár .... :)
egyébként nálam is spongyabob rulzz :=)
-
Nemtom,nálunk a 3. lesz a legkönyeb...akkor kevés tanulás,sok kirándulás,meg ilyenek,vagyis a szüleim ebbe a suliba jártak,szoval ök tudják.viszonylag ezt az évet kell kibirnom,elég durva nem mondom hogy nem :SS -
Sok sikert...:S