Mi vár rád a suliban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
jah, szerencsére nem olyan szöröszivü a tanárunk, csak nem tud tanitani😞 pedig jópár éve ûzi...
Doomista
jah és még valami:

én NEM vagyok TE.
köszöntem.
ádiosz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ágrágrágrárágrágrá

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mike
irodalmat
hogy bõvüljön a szókincsed
hasznos az
mint a verstanulás is
csak akkor még nem tudja eaz ember, mert túl pontszerüen látja a világot, késõbb persze okosabb mindenki
(szal most okosakat tudok mondani, mit csinálhattam volna másképp, vagy mi fontos és mi nem, tizenévesen, gondolom majd húsz év múlva azt fogom tudni mit basztam el most)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Doomista
kimondta hogy nem olvasom néha ? te viccelsz? interneten én minden kijött hírt,hsz-t olvasok.az böven elég vazd xDD meg még a blogom is wááá 😄

Mike
mert sokkal jobb lenne neked, ha olvasnál is néha

Doomista
és ha más nem olvas,attol még ilyet kell szegénnyel tenni? 😄

egyébként mivot ma a suliban ? (tom hogy nincs sulid) 😄

Mike
nem felejtettem el 😊
csakhogy én sokat olvastam gyerekként is, most is

Doomista
nem ugatlak le.te ugadtál le végig engem,és ezért felbsztad az agyam 😊
deha ez neked szivatás hát jolvan akkor.természetesen a felnõtt ember máshogy nézi a dolgokat mint egy ugynevezett kamasz.de ne felejtsd el,teis voltál gyerek,voltál kamasz.

Mike
szerintem magázzál 😊
nem ugatok, csak szivatlak 😊))

másrészrõl meg nyugodtan ugass le, bírom a kritikát

Doomista
helyes

Rage47
2es lett a matekom:S szerdán irjuk a javitót
Doomista
most te mit pattogsz ?!!!!!
mert egy gyerek nem szeret olvasni,és fszé nemn érdekli...?!!

te sem szeretsz sok mindent mégsem ugatok rád hogy blabalbala !!
és általánosban télleg jártam sokat színházba.ennnyit errõl te gyerek.

Mike
naja, meg általánosban olvastál könyvet is
de MA már nem
majd nézd meg magad 40 évesen, ha ezt a tendenciát folytatod
talán majd le fogod tudni irni a neved

Doomista
te viccelsz? általánosba én mindig elmentem a szinházba 😉

Mike
nagyon helyes, nem is szabad
színházba se ne nagyon menj, az ma már nem menõ

Doomista
holnap matekdoga,arra kqára készülök,mert ez a doga dönti el hogy hanyas leszek amtekbol.nah meg minden embernél ez dönti el.

Mike
ez a lényeg! az akármit

Doomista
nyugodj meg,most sem olvasom ki semelyik könyvet.interneten mindenhez megvan a full king anyag,azt fogok sokat olvasni.szevasz. 😊

Mike
legalább késõbb sem fogsz olvasni, minek is az amikor ott a tv

Mike
jó leszel könyvtárosnak
tudni fogod melyik könyv melyik polcon van, milyen a boritója, a szine

Doomista
Ma könnyû nap volt.Volt 2 szakmai,hammar eltelt ez a 2 óra,mivel szerkesztetünk meg minden.Aztán 2 infó,nah elsõn valami tesztet irtunk,elég alap és könnyü volt...Aztán anyagismeret,azis érdekes volt.Angol nemvolt,németesekkel voltunk,bsztak hazaengedni...

Doomista
Jah,versekböl énis 5 voltam vagy 4...Jól jöttek az ilyenek végülis...de akkor is bosszanto volt ez a sok verstanulás...

általánosban jöttek az 5ösök a versekbõl 😊 fél óra alatt megtanulok akármit, ha nem több 20-25 versszaknál 😊

Doomista
általánosban kqa sok verset kellet megtanulnunk...szerencsére középsuliban nem kell 1 db-t se...elég ha 1 év alatt kiolvasom ezt az 5 könyvet.jah és még +1 könyv...

ha megtanulok egy verset akkor tökre olyen mintha elõttem lennének képen a versszakok. mint pl tudom hogy ez meg ez a versszak van az oldal tetején, most kell lapozni meg ilyenek 😄

... got nothin to share with you...

Csabesz6
igen?jó neked,,,

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

6vesszakos izét, azt meglehet tanulni 5perc alatt

katyonaének 😉

Csabesz6
tsö emberek-.-
szal' honap aza kötsög magyartanár vagy feleltet a barokkból meg zrínyi szigeti veszedelméböl VAGY megtanulom az egy katonaének maradék 6 versszakát:S mindezt holnapra. 1 verszak 3 sor...szal sztetek meiket?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Doomista
áérgáõrgrgárgrágrgrágerágaegháadahgadnigdar😉
😉
#2051 😉

Mike
miféle azonosságok? :o

(programozó (is))

Ehh. ma elvette tõlem a biosz tanár a dogámat, mert szerinte beszéltem, mikor meg se szólaltam! Tiszta röhej 😊 Persze 1es lett, de nem érdekel, mert ez még csak az elsõ jegyem 😄

Doomista
nevezetes és közös azonosság.példát nincs kedvem irogatni most ide jelekel meg mindennel,google segiteni fog 😉

Rage47
miféle azonosság? példa?
Doomista
hurrá megusztam ma a biosz felelést.nah meg megusztunk egy matek tz-t...aztmondta hogy ezt az orát öszefoglalásnak szánja,mivel mindenki bukásra áll matekbol,(kivétel én) ezért most mai orán szépen elmagyarázta teljesen a többieknek,hogy is kell izélni evvel a azonosággokkal...ma meg majdnem mindenki vágja 😊 egyébként télleg rosszul nyomta ezt a témát a tanár,valahogy nem magyarzáta ugy el hogy értsék a többiek.nah mind1 lesz egy hétvégi hogy készüljünk 😊
ha valaki programozo,akkor ennek a azonoságokat vágnia kell,majdnem olyan mint a programozás,csak ugyem más más téma ...

Doomista
te szegény ... mi majd csak 1 év mulva fogunk 2 napot gyakorlatizni...azt viszont alapbol szeretem,szoval szeretni fogom 😊

Magnumrolcsi
1-es csopotba vagyok.
Gy = gyakorlat

Magnumrolcsi
Órarendem. B-hét van most 😛

én beteg voltam/ így tegnap meg ma nem voltam 😄
hnap megyek matek dogát írni,

__|__ ________(*)________

Doomista
Háháh ma megusztam a biosz felelést,viszont csütörtökön már én jövök shit...
honap kémia tz...😊
holnap nem lesz nehéz nap,mert + 3 szakmai lesz,ami számitogépezsböl fog állni...

Mr_no_NaMe
Csak vicceltem ^^
Panaszt kéne...de akkor meg az én életemet fogja megkeseríteni 4 évig...vagy kibaszat
Mike
panaszt kell ellene tenni

Mike
miért baj ez, a tanár is ember
én is kedvelem spongybobot, sõt a robotmajmokat is megnézem, és már bõven lehetnék tanár akár 10 éve

Csabesz6
hogyhííjáák?😊

Doomista
nyugi,szóltam már a modiknak 😊

hogy vinné el a rák a sok reklámost :/

A suli az egy szar.
Mr_no_NaMe
A poén az hogy mit tagadott le?? Ha te reggel elmész orvoshoz már aznap mész be a suliba jelezni, hogy sry 40 fokos lázamvamvan meghalok píszbye?
Durva 1 faszkópé :S
http://www.omaryann.atw.hu/