2585
Mi vár rád a suliban?
-
Szuperkaraj #2224 lol:D -
#2223 majd ha lejár a szavatosságom akkor sajnos igen,mint mindenki más.
-
#2222 szerintem egyszerüen dögölj meg -
Szuperkaraj #2221 nekem itt az új menetrenddel(Miskolc) jobb ha csak 2. óra lesz, arra ha úgy indulok mint most akkor beérek:D -
#2220 baxxus az szép lenne:S nekem személy szerint buszok szempontjából jobb egy 0. óra mint a 9. óra -
Joebátsi #2219 a 0. órát betiltják, de akkor tuti lesz 8., 9., óra :D -
#2218 Akkor sztrájkolnak, és az 0. órát is betiltják..
hmm, kemény.. -
Joebátsi #2217 -
#2216 19leszek 4hónap múlva :) -
Joebátsi #2215 szerintem 18 :) -
laliking #2214 hány éves vagy? :) -
#2213 Szerdán tesi órán egy 5öst mert fekve kinyomtam 106kg-ot kétszer. -
Joebátsi #2212 Én egy 5öst kaptam mérésből :D -
#2211 áhh kaptam infobol is egy 5öst meg angolbol is...
eddigi angol témazárókon összesen 4 pontot hibáztam...picsbe -
Szuperkaraj #2210 hát nekem olyan mindegy, csak engem hagyjanak békén -
#2209 nagyon remélem h nem -
#2208 Meg állítólag a 0. órát is betiltották, ahhoz képest egy héten 4 nulladik órám van :P
Egyébként erről a 0.órás dologról van vmi link vagy valami? -
laliking #2207 remélem, nem lesz suli... (aztán meg majd pótolhatunk) -
#2206 Gyerekek!! Azt hallottam, h sztrájkolni fognak a tanárok december környékén. Ez igaz? -
Szuperkaraj #2205 kiolvastam mindet nagyon nyögvenyelősen...egész nyári szünetben olvastam:D -
laliking #2204 köszikeee :) -
laliking #2203 detto -
#2202 hát valszeg,énis csak a pál utcai fiukot olvastam ki teljesen.de az teccet is,azért olvastam el ! -
#2201 puska.hu? Amúgy annyira rühelem az ilyen átl.iskolában feladott kötelezőket, a Pál utcai fiúk volt az egyetlen amit rendesen elolvastam. Többit 10-20 oldalnál abbahagytam, vagy el se kezdtem :D -
#2200 nincs kedvem keresgélni,csak hogy meglegyen neked...
kikellet volna olvasni :) előbb gondolkozni :)
-
laliking #2199 fogadjunk egy naugyébe hogy te sem találsz... :/ -
#2198 :O
-
laliking #2197 eddig nem tudott :D
vagy csak nem vok neki szimpatikus... -
#2196 google tud -
laliking #2195 pf... most tudtam meg hogy péntekig kell leadni a kézzel írott olvasónaplót :/
ha valaki nagyon unatkozik segítheten légy jó mindhaláligból nyilsa miki jellemzést keresni :D -
#2194 A picsába holnap 200 szóból írunk angólból, és még egy kukkot nem tanúltam!! Nembaj majd Football Managerezés közben! -
#2193 hát mi haladunk rendesen,bár most inkább általános anyagokat veszünk,csak bővebben.dehát én jó vok angolbol nem is kicsit :D -
#2192 jaj,ezt eljátszótta általánosban 7.-8. osztályban az oszt.-k,ö éneket,nyelvtant,és irodalmat tanitott...oszt osztáylfönöki helyet mindig irodalom volt.néha meg nyelvtan... -
Szuperkaraj #2191 én is angolt tanulok, angol szakon vagyok, de szerintem túl laza, túl könnyű...lehetne feszíteni is a tempón, és az órák száma is lehetne több ( de csak akkor ha a többiből kevesebb lenne :D ) -
#2190 nekünk osztályfönökin is magyar van, mer annyira le vagyunk maradva. csak tudnám miért... jah és nyelvtanunk sincsen... szép kis érettségi lesz így. -
#2189 hát én annak örülnénk,ha egy csöves ember lennél :) -
#2188 huu holnap dupla info...végre...:) -
#2187 reménykedjünk, hogy de :) -
#2186 ekkora szenyó azért nem...
-
#2185 Csak nehogy át tegye a tícsör ezt is angolnak ennek örömére