Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ma olyan volt, hogy egy gyerek hazament pénteken még reggel (kollégista) és ma kapott 5 igazolatlant (aznap 5 óra volt) mert elment.
Megkérdezte a kollégista tanárt és õ elengedte. A poén az hogy kapott még +1 igazolatlan órát mert letagadta azt, hogy igazolatlan hiányzása van. Ilyen tanárral kell éljek 4 évig (remélem megdöglik)
Olyan szinten egy önfejû paraszt hogy az hihhetetlen.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hogy mesélte már kicsit hogy sirt a röhögéstöl meg hogy milyen részek tecetek belöel lál ...
aztán megkérdeztük hogy magyarul vagy angolul teccet nézni ? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
hát angolul valszeg,dehát mértne,elvégre angoltanár .... 😊
egyébként nálam is spongyabob rulzz :=)
hát nem is tudom hol kezdjem most értem haza egy félórája és mehetek vissza fellépni és kb 8ra fogok hazaértni....:S
Jah és holnap 3 tz-t írok amibõl az irodalom a leghúzósabb, mert a matekot németet tudni fogom, de az irodalmat, hát az katasztrófa lesz....😞
xD
2. tényleg a legkönnyebb, fizika és kémia volt négyesem többi 5-s vagy kitünö. soha nem voltam még 5-s matekból, 10-ben voltam egyedül 5-s😄
eztán jön még a java...várom hogy 3.-s legyek,az lesz a legkönyeb év...az 1 év a legnehezebb,ebben az évben fognak sok embert elfatrolni,szoval hajtani kell neha én legyek...uj fiu az osztályban , 35 db fiu valszeg...szerintem kb a felét kifaterolják....2. év könyeb lesz kicsivel...a 4.-t viszont nem várom...az éretsségijáááááááááj :...
... got nothin to share with you...
Nálunk most a kicsiknek lesz fogászat, nem is lesz a matek meg fizika tanár egész nap. rulZ 😄
kiadták a nyelvtan dogámat.kérdezem hogy hanyas.mondja nem tudja...shit...aztán kiadták az angol dogát.kérdezem hogy hanyas...mondja hogy azt sem tudja...shit....kiadták a szakmai dogát,kérdezem hogy hanyas...és most is mit fog mondani? bocs de ezt sem tudom...köszi szépen vazmeg...
mesélt is:
elkezdödöt az ora,az ostály fele volt bent az orán XD
mondja,hogy a tanár nézett mint a szr...mondta hogy az osztály fele beteg ? nem tudja senki... aztán kb 15 perc mulva megjön a másik fele.mit mondanak? késett a buszunk... 😄😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
#2005:Mike: nem ennyiböl fogok.csak hülyeségböl beirtam.egyébként nembukok semmiböl
hát akkor az a suli nem neked való
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem megy senki az osztályból és a köv. órán mégis te felelsz 😄
lebetegedtem teljsen.így +3 napig nem mék suliba 😊
keddig nem is mentem volna.hogy miért?
ma szakmaibol kikaptuk vona a dogát,a tanár kinyirt volna mert nem volt körzöm...de ez nem is nagy baj,nah mind1...
kedden viszont bioszbol én felelnénk,de mivel nem leszek,ezért az elöttem lévö fog.igy megusztam,szoval én elég sok idö mulva fogok felelni.
eddig 3 gyerek uszta meg,mert hinyázott,én vok a 4. 😄
milyen jó lenne h most kezdõdne aszünet 😞
__|__ ________(*)________
a városban minden szülö azt hallota,és tudja,hogy ö szereti osztogatni az 1-st :SS
mellesleg, érdemes vele jóba lenni, mert õ a fizika tanár és keményan osztogatja év végén a ketteseket 😄
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
[ jajj nem akajok suliba menni<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> ]
remélem nem fog esni az esõ 😞