Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rohtt sok angol van 😞
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
mikor én is 8.-s voltam,akkor énis mentem,szovl tom milyen 😊
azon belül is ,tesi,és osztályfönöki,szoval csa 2 rendes óra ... ^^
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mellesleg a suli jó és szép, de csak tisztes távolságból...amugy jólmegy, jobban mint vártam😄
Afrika lvl3 ^Xian powa^
American beer is like making love in a canoe. Fucking close to water. Monty Python
American beer is like making love in a canoe. Fucking close to water. Monty Python
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...
practitioner of the forbidden arts of death
nem gond, legalább megint lehet húzni egy órát...
aztán csajok részérõl majd megint megy a rinya, hogy szurit kapnak, összedõl a világ... pff..
... got nothin to share with you...
Kb van még cirka 700 oldalam összesen :S
I love this game!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ki mit szeret az iskolában és mit utál?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ja, igen, biztos.
Szellemileg lemaradt kb 12 éves szinten vagy alább...
Neolvassál, drogozzál, piájjál, cigizzél, dzsangázzál és akkor te menõ gyerek leszel. Én 15 éves vagyok, de olyan szinten szánalmasnak tartalak, hogy el sem hinnéd...és szerintem nem vagyok egyedül
te tul gyenge maffiavezér vagy 😄
ezt kikérem magamnak !