2585
Mi vár rád a suliban?
-
Jóóóóóóóóó hééééétvégéééééééééééééééééééééééééééééééééét mindenkinek :D -
ez a hét kicsit könnyeb hét mint az elözö...
nah mág 1 hetet kell kibirnom,oszt szünet...de jobban örültem volna ha már a következö hét szünet lenne...várom a karácsonyt,a suliban már a karácsonyfa helyet kapot...és várom a havat ! -
szerintem ban simán -
3órám volt rövidítve... :D -
huh, hát nagyon jobbulást kivánok
én spec azért nem megyek elsö 2 órában, mert sztrájk van:D -
ez bünti lesz? -
Joebátsi #2258 Ma nem megyek suliba, mert annyit köhötem éjjel hogy vérzett a torkom :S -
Nekem is pont uezek voltak! DE rövdített órákkal, szal hamar elment ez a nap!:) -
Szuperkaraj #2256 na ebben van valami
#2255 : hálistennek laza óráim vannak -
Hnap péntek, aztán 7vééégeeeee.:D Biztos a hnapi nap lesz a leghosszabb:( Kémia, földrajz stb....:(( -
minél jobban várod, annál hosszabbnak tűnik az idő :) -
Szuperkaraj #2253 nekünk 22. de remélem hamar itt lesz -
nekünk is 21. az utsó:) végre megengedte az igazgató... évek óta nem vol ilyen:)
azon a héten hétfőn lesz nálunk party, ajándékozás... :) -
nekünk uccsó nap dec 21. az meg karácsonyi buli :P -
Dec. 22 utolsó nap, az is gyakszi nap. -
Szuperkaraj #2249 ofő már szólt hogy nem kéne ennyit hiányoznom...nem csoda, múlthéten két napot voltam, ezen a héten 3-mat leszek suliba... -
Szuperkaraj #2248 hát nem vagyok én olyan rég óta itt, de eddig volt szerencsém egy-két jóképességű emberhez :D bár ha azt nézzük, az összes regisztrált forumozóhoz képest ez a szám szerencsére elég csekély -
jujj ezt jól megfogalaztad, lehet h tényleg kialakult egy ilyen réteg(?) -
Szuperkaraj #2246 hagyjad, tudod hogy az SG "alsó társadalmi vonalával" nem érdemes vitatkozni :) -
egs -
hanem mert ilyen a személyiséged -
te még élsz? -
hu te rohatt,ha hátraolvasná nem a fejfájásért jötem haza hu...
ekkora bunko parasztot mint te... -
Mikor már dolgozni kell csináljátok ezt -
Hú fáj a fejem inkább ottthon maradok O.o
Ha ez így menne -.- -
nah te is szép gyerek vagy mind' a' ujtaktor:D -
az igen :D
ilyenkor én már repültem volna a sulibol... -
Joebátsi #2237 Én nem mennék holnap 2tesire, de már van 26 igazolatlanom, sé nem akarok fegyelmit -
azért mék mert tudom hogy holnapra elmul ez a fejfájás és ennyi. -
ja...
-
arra értette h holnap minek mész... -
?
most mondatm hogy 3 örárol kéreckedtem el,azaz kilehet abbol következtetni,hogy az első 3 órában azért voltam ott,mert nem volt bajom.
tök mak egészségesen indultam a suliba.
és most mondta az osztf.,hogy az egyik gyerek beis hányt ott :D azt mondja,hogy félnek neha iskolában fertözés legyen lol :D -
minek mész ha xaraul vagy
amúgy én ma nem voltam suliban, mert német oktv-ztem 14-17-ig, és annak nem kell bemenni aki oktvzik. oktv-zett még vki? esetleg más tantárgyból mostanában? -
én meg ma 3 órárol elkéreckedtem.
3. orában fájt a fejem,és a szememmel nehezen láttam,aztán rosszul lettem,hazatekertem kqa szarul 5 km-t,itthon meg hánytam 5x,aztán fejfájás még most is van.viszont holnap már mék. -
Szuperkaraj #2230 énse megyek:D varratszedés rulz:D -
huh holnap nemmek suláyba...ma se voltam...kifordult bokám szal mellőzzük a menést -
ithhon leszek holnapig...tegnap 39 fokos lázam vót..mára kutyabajom -
laliking #2227 jah :D rég volt már meccsünk.... -
vároD? -
laliking #2225 holnap kézimeccs