2585
Mi vár rád a suliban?
-
#2585 És mennyi minden történt azóta! : ) -
#2584 de rég is volt mi? -
#2583 -
gbgamer, hamar eltelik az a két év : ) -
gbgamer #2581 mi vár rám? fakt, haverokkal szédszedjük a sulit mint éveleji szokás... plusz még két évem a suliból... ezt feldolgozni xD -
#2580 -
#2579 -
#2578 -
#2577 reakció idő fail -
#2576 :DDDD -
#2575 D:D:ADS -
#2574 lol ma nagyon jó volt:D
kémia orán kísérleteztünk és a tűzjelzö becsenget:DD:DD kinyiltak az ablakok az ajtok meg minden nagyon jó volt:DD:DD -
HUmanHunter #2573 Mi vár rád a suliban? sok baszogatás de már hálistennek csak 4 hónapig, aztán érettségi és Auf Wiedersehen! -
#2572 2010 hátha jobb lesz. -
#2571 hát ja ezt csinálják -
#2570 Munkanélküli :S Hanyagolós téma. Mondják mindig, hogy menjél vissza X hónap múlva, hátha.. meg pecsételnek a kis könyvbe. Mást nem nagyon csinálnak, járkáltatják az embert.
Szerintem nézz szét több fronton is. -
#2569 máshol nem
munkanélkülibe be vagyok jelentve -
#2568 Hülyék mind, egyik sem alkalmaz, de legyen pár év gyakorlatod.
Nekem sem lenne szerintem még melóm (ebben a szakmában) ha nem vettek volna vissza oda ahova gyakorlatra jártam. Felszabadult egy hely, azóta is ott vagyok. Váltani egyenlőre nincs lehetőség. Jó lenne majd elkezdeni a hivatásos jogsit, kitudja mikor tudom. :/
Más meló helyen is próbálkoztál? -
#2567 aza baj pályakezdnek egyáltalán nincs semmi :D
szóba se állnak veled, 5év gyakorlat kell nekik minimum pl raktározáshoz
én honnan szerezzek 5évet ha mindenütt ez a követelmény? :D vicc -
#2566 defasza :)
gondolom már érdeklődtél sok helyen, aztán "kezdőket sajnos most nem veszünk fel" mondattal letereltek a pályáról. -
#2565 mindent ami az árubeszerzéssel, terítéssel kapcsolatos
szállítókkal való kapcsolat tartás, áruk beszerzése, raktározása, szortírozása, stb :D -
#2564 Mit foglal magában?
Könnyű és jól fizet. :D Lehet megunnád..
Fényező szakma sem fenékig tejfel, főleg az előkészítés. -
#2563 logisztikai ügyintéző
meló? ami könnyű és jól fizet :D -
#2562 Mi a szakmád? Milyen melót keresel? -
#2561 legalább te dolgozol
nekem még ennyi sincs -
#2560 már egy jó ideje :|
nem volt semmi nyári szünetem, 1hét szabim volt július 6-tól-10.ig, ennyi volt egész éves szabim .. -
#2559 vége a sulinak vaze xd -
#2558 -
#2557 mikor ki :) -
#2556 aki megteheti :D -
#2555 minnyá alszom :-o -
#2554 megkezdőd nemsoká
még 50perc kb :D -
#2553 Ez se lesz már. :( -
#2552 Osztályfőnök ma átvágott minket. Azt mondta csak egy papírt kell aláírni és mehetünk haza tesióráról..persze.. egy nő tartott előadást a drogokról,... több mint 1órás volt, 17:45-ig tartott :@ jót szórakoztunk :)) (VLC player lejátsza) -
#2551 hi!
Mi átlagosan teremfocizunk. hogy hol? hát a teremben. Ének előtt a magnót felhozzuk és a folyosón bőgetjük :D Páran szoktak a folyosó is focizni, így már vagy 5-6 kép üvege leszállt, és eltűnt. Az osztályban van pár emberkének lézer pointere, így a tanár mögött meg a mellkasán szoktunk vele szórakozni. Aztán a pincéből hoztunk fel két 5 kg-os vasgolyót, és azzal is szoktunk dobálózni, meg gurigázni. Meg a fölöttünk levő szinten vannak az elsősök- másodikosok és az egyik gyerek - bizonyos Gáborka(másodikos) - szokásai közé vette hogy lejön, és bemutat a 8.A-soknak (nekünk). Így az egyik gyerek, mindig próbálja elkapni, de eddig az az eredménye h Gáborka 2x lecsulázta, viszont a gyerek az osztályból egyszer felment hozzá, és... haggyuk.
Összefoglalva szeretem az osztályomat. :D -
batmunkh #2550 ti mivel töltitek mindennapjaitokat? -
#2549 énis dettó :D:D -
batmunkh #2548 én már ma betoltam magamnak a betegségem azt jóvagyok itthon -
#2547 dettó:@@
úgy beállok betegállományba holnaptól hogy kereshetnek a suliben mert nem megyek:D:D:D -
#2546 nekünk is,és ez kevés,nagyon kevés,iszonyat kevés !
de legalább lesz érettségi szünet is háh !