1127
DarkStar One
  • Caine
    Kiírtad?
  • 3P
    Nana! Az ha a warez nem megy nam a játék fejlesztő gondja. Tessék elmenni a hivatalos/nemhivatalos honlapokra, s rögtön kiderül, hogy csak a warez esetén vannak ezek a gondok...
    Szóval jöhetne már tényleg az eredeti. Hétfpőn már meg is venném.
  • Thanatos
    menni nekünk is ment csak tele van bugokkal, vagy iylenekkel vagy olyanokkal :)
  • Sephi
    En nekem megy vaze... azaz az elso 10 perc amit kiprobaltam semmi gond nelkul ment.

Majd este kiderul;
  • Cassell
    Azért nem értem mostanában ,hogy adnak ki ennyi bughalmazt. A titan quest is fagyott égre-földre itt meg tényleg 0 az ára a fejlesztgetéseknek:( Remélem gyorsba kijavítják valami crackfixel...
  • HRaVeN1
    Egy próbát megért
  • Thanatos
    hát a hibákbol itélve elég komoly védelem van rajta, ez elég bagatel hiba lenne részükröl, ilyet még a leg pitibb védelmek se csinálnak már vagy jópár éve... :P
  • HRaVeN1
    Nem lehet hogy olyan védelem van rajta, ami csak azt nézi, hogy mountolva van vagy ki van írva dvdre?
  • Titan
    Ha kiírom akkor is hibás a játék! A térképen remegnek a cuccok és mindennek 0 az ára... Asszem várunk! A mai nappal kijött GameCopy-n lévő crack se jó...
  • Thanatos
    az eddig oks de ettől még a védelmet nemtom hogy játszik ki egy olyan anyag kiiráával ami semilyen a védelmek számára fontos adatot nemt artalmaz (gyk csak a pure fileok vannak benne oszt kész)
  • HRaVeN1
    Én nemtom, énis csak olvastam. looks like the new tages black listed DT4.03 with spd125 ő ezt írta
  • Hmuda
    Na megnéztem és nálam is nulla minden cuccnak az ára, amit majd úgyis kijavít a crackfix. Viszont a kép "negatívosodásán" kívül még az is előjött, hogy amint befejezem a tutorialt (felrakom az első fejlesztést), a hajó olyan lesz mintha egy konténert húzna maga után, szóval a harc közel lehetetlen...
  • Thanatos
    ez amiatt elég furcsa nekem mert ha jóltévedek az iso kiterjesztésü cd/dvd képfile semilyen adatot nem tartalmaz ami ki tudná játszani a védelmeket, szal egy iylen kiirását késöbb mgé a elg rpimitivebb védelem is megfogja...
    szal én asszem inkább várok a crackre :)
  • Titan
    Akkor ezt ki is próbáljuk!
  • Caine
    Hmm ... egy próbát megér, végül is a Titan Questel is valami hasonló volt.
    Amúgy felhívtam a SevenM-et (ők az importőr), azt mondták elvileg már ma van a cucc, tőlük meg is lehet rendelni, de a honlapjukon még elővételben van a cuuc. Azt is mondták, hogy már akár ma is megérkezhet a játék a CDgalaxisba és az 576-hoz, de a CD Glaxisban nem is tudnak a játékról, az 576 meg nem is kapott. Azétz du. még rájuk csörögök. Remélem a jövő hét elejére már lesz a boltokban. Azért nekem nagyon kellemes csalódás volt a hibák mellet, hogy az űrállomások beltere egyedien néz ki, ez nagyon üdítő volt
  • HRaVeN1
    nforcen írja vki, hogy ő kiírta, és úgy egy bug nem volt benne, viszont ha bemountolta, akkor minden cucc 0ba került
  • Lyan Kyj
    én US-t raktam reloadedra, aztán vissza a törést, és semmisem változott, maradtak a same hibák, mint neked:P
  • Sephi
    Pff tenyleg vaze.. a Reloaded az kerem alasan mi kontinensbelink. Szal nem tudom pontosan milyen patch a jo.
  • Caine
    Én feltettem a UK-t, de csak úgy tudtam akkor elindítani, ha visszamásoltam a törést. De úgy nagyon furcsa dolokat művelt.
    Amúgy nekeme csak egy nagy gondom volt az 1.0-val, hogy minden 0 kreditbe kerül. Ez nagyon gáz, így játszhatatlan.
    Meg ugrál a navmap, de azt túlélem, csak kicsit célozni kell a célválasztáskor ... :)
  • 3P
    Egyébként US, vagy UK patch kell neki?
  • Caine
    CureROM-ra gondolsz?
    A gamecopyworld-ön találtam egy curerom profilt, de nem akart elindulni vele :(
  • Sephi
    Vard meg a 1.2-es cracket...de allitolag azzal a SecuRom mitomenmivel is elindul de nem lett megerositve tobvb oldalrol.
  • Caine
    Hogyan idítottad el 1.2-vel?
    Feltelepítetted a patch-et és utána visszamásoltad a törést? De az másik verzióhoz van. Vagy van már új? Esetleg az eredeti csinálja?
    És ha már itt tartunk a UK vagy a US patchet tetted fel?
    köszi.
  • DummyBoy
    Kipróbáltam :( 1.2-vel ...

Joy-t lehet szépen konfigolni, ez jó ... DE ...

Ha Primary Weapon tűzgombot megnyomom (Joy vagy mouse mindegy ...), Crash To Desktop :( ... Néha fekete az űr ... másik load után homályos mint állat ... utánna kristálytiszta ...

Azé tüzelés nélkül elég bonyolultá válik a játék már a tréningek alatt is :(
  • 3P
    Nem tudom, hogy rászánjam-e magam a warez kipróbálására, vagy várjam meg az eredetit. Épp az előbb néztem, de még nem látom, hogy valahol kapni lehetne, pedig a hét közepére ígérték. Nem tudom, hogy itthon miért kell minden megjelenésnek késnie... :(
  • Sephi
    Hat nem akarom elkiabalni de totbb mint 4 ora jatek utan es nekem semmilyen figurat nem csinalt... attol meg persze csinalhat.
  • Hmuda
    Azt még nem néztem, gyorsan végeztem a tutorialokkal és inkább lelőttem. Alszom rá egyet és ezt a hibát egyelőre ráfogom a nyuszira.
  • Thanatos
    lol :D
    és az árak neked is 0-k összes upgrade-re?
  • Hmuda
    Ó, hogy mennyire tudom sajnálni azokat akiknek csak akadozik. :P Engem megtisztelt azzal, hogy minden átment negatívba (a HUD normális maradt). :P

Ezen kívül eddig csak két probléma vetődött fel: nevetségesen eltájolt feliratozás (ekkora blőd hiba hogy a frászba került át a tesztelésen, már a demoban is botrányos volt), és az, hogy a térképen a rendszerek úgy ugrálnak mintha ott égetném az afterburnert.

• Thanatos
    vagy nem :)
  • Sephi
    Reloaded ki fog adni hamarosan cracket :D
  • [Jakuza]
    Egyenlore meg nincs.
    A Nforce forumaban is ezzel a problemaval szembesultek.
  • Lord Zax
    Sziasztok.
    Nem tudtok reloades veruiohoz müködö cracket? sehol se találok.
    Az eredeti mellékelt crack az hibás, kifagy vele a játék 10 percenként, és minden cucc 0 cr. 1.20-as beta patchhel meg remeg a képernyö.
  • 3P
    Hát sajnos nekem hétfőre csúszik a megvásárlás (remélem akkorra tényleg elérhető lesz).
  • Caine
    A SeveneM honlapján már kint van, mint hamarosan megjelenő cucc. Tényleg csak 6k lesz, nem is hittem volna hogy itthon ilyen olcsó lesz, most először örülök, hogy nem rendeltem meg külföldről. :)
    A hét közepére ígérték, ami gyakorlatilag ma van. Látta már valaki boltban? Vagy esetleg holnapl esz kapható, vagy még később? Valakinek van infója?
  • Thanatos
    jah csak az első vid felirata csuszik...
  • Lyan Kyj
    holnap mek is
  • gamerboy91
    6000ft
  • Lyan Kyj
    Gec, tényleg bugos, minden 0 kredit. A felirat nálam csak az első videónál csúszott. Asszem majd eredetivel folytatom:P
  • Thanatos
    a felirat csuszást is javtija az 1.20as patch