1127
DarkStar One
-
#326 Lekopogom, de nekem hibátlanul fut a játék! Igaz, az fps kicsit alacsony, de bőven játszható, és még nem találkoztam buggal! (Bár az equipmentnél nem tudom, hogy miért minden 0 credit...)
Leginkább egy Freelancer kiegészítőnek lehetne mondani, egyébként így majdnem 1óra játék után nem tűnik rossznak. -
#325 Ez a játék csak az ürben játszódik vagy lehet a bolygókon is mászkálni?
-
#324 köszi -
Thanatos #323 1.20-as patch javitja azt elvileg (ami ugye crackel szintén nicns...) -
#322 nem szóltam, nem tudtam, egyébként warezzal se játszok. és az fps probléma origibe jó legalább? :) -
#321 Azt már direkt nem néztem. Nincs értelme már játszani se ha a fejlesztések csak rontják a hajót, szóval volt egy alt+f4. -
Lyan Kyj #320 és az árak jók, 0 kreditek, vagy 10x-esek? -
Thanatos #319 jah,mondom az szvsz ugyan az mint a régi byte-ra egyezik a méret és az nfo is szal nemhiszem hogy bármi extra lenne benne :) -
#318 Hát azt az új cracket, amit Sephi említett, bár a GCW-n a dátum szerint tegnapi. :-/ -
Thanatos #317 milyen új csodaszert? :) -
#316 No kipróbáltam az új csodaszert, de a hajó képességei még mindig romlanak amint fejleszteni próbálok. -
#315 Pontosan. -
#314 Már nem először írom, hogy nem a játék hibás, hanem a törés, de ha gondolod reklamálj nyuigottan te is a hivatalos honlapon nem te leszel az első... :( -
Thanatos #313 hát nem warezverzióbol hibás crackel az tuti :) -
Lyan Kyj #312 miért? csak a törtekkel van probléma, tudtommal -
#311 hogy lehet így játékot kiadni 2006ban őszintén? az újságbeli tesztek meg nagy kamuk vagy nem tom milyen verzióból/sajtóanyagból írták össze a mókát... :/ -
Lyan Kyj #310 nem..várj, aztán vedd meg:)
ah, milyen szép aug 20.-at lett volna, ha kapható lett volna! -
#309 Nos sajnalatos modon nekem minden megyen csodasan de valoban minden 0 penzbe kerul es nem is lehet vasarolni.
Szal most tegyem fel a patchet es varjak? -
Thanatos #308 megnéztem, ez bytera ugyan az mint ami a dvd-n van :( -
Thanatos #307 hmm, én ott még csak a régit látom vagyis kinézetre az, de azért meglesem akkor hátha csak nem tul feltünő hogy új :) -
#306 GCW -
Thanatos #305 amugy ez az új crack hol eréhető? pm-be is ok ha nem akarod a topicot terhelni vele :) -
Thanatos #304 a 10x-es modi nema kkor jött csak elő ha a msotnai rossz cracket a régi uk verzsönre nyomták rá?? -
#303 Na haladunk.
A Reloaded kiadta az uj 1.0-as patchet ami rendesen mukodteti a dolgokat de alitolag egy masik fele vedelem is van benne ami 10x -esere emeli az arakat a jatekban. Nos varunk meg. -
Thanatos #302 ... -
bacsi5514 #301 Reméltem, hogy valaki komolyan veszi... -
Thanatos #300 pffff
kezd ez a topik is olyan érzetet kelteni mintha valami elmegyógyászati szakosztályra kerültem volna... :( -
Thanatos #299 3 ével késöbb az angol megjelenés után... :P -
#298 -
bacsi5514 #297 Nem, azt biztos nem úgy értetted! -
#296 Ez mind szép és jó, de szerintem egyértelművé tettem, hogy nincs mögöttem konténer, csak úgy viselkedik a hajó, MINTHA cipelné. -
#295 A Gothic 3 teljesen magyarul jön... -
bacsi5514 #294
Ha cargot cipelsz az visszafogja a hajót. Húzza maga után mintha nehéz lenne! lol
Ha hétvégén kijön a fix, akkor nem veszem meg. A forgalmazó azt mondta, hogy tegnap/ma szállítják a kiskereskedésekbe. Namost, ha annyi érzékük nincs az üzlethez, hogy figyelik a feltörés idejét és megpróbálják előtte piacra vinni, amivel jelentősen növelnék az eladott dbszámot, akkor megérdemlik. Sokkal többet ér a jó időzítés, mint egy magyar borító, ami miatt késik és amit mellesleg később hozzá lehet csatolni. Ezt meg is írom nekik, hátha a következő nagy megjelenés a Gothic 3-ra mindenki jobban jár
-
Caine #293 Már a "szerinted?"-ből is rájöttem, de azért köszi :) -
Caine #292 nem. -
Cassell #291 Na az a nagy helyzet ,hogy ha nem lenne ekkora uborkaszezon egyáltalán nem is érdekelne ez a gém nemhogy megvegyem. De miután semmi nagyobb név nem jön ki októberig pár napot szívesen elszórakoznék ezzel is. -
#290 A mondataim 1 szám első személye azt mutatja, hogy a cselekvést én magam csináltam és nem utalok valami másra!
De csak neked: Igen! Kiírtam 1 DVD-re és nem működött. -
Thanatos #289 látom nehezedre esik a szövegértés... -
Caine #288 Mondjuk olvashattad is valahol. -
#287 Szerinted?