1127
DarkStar One
  • edios
    Lekopogom, de nekem hibátlanul fut a játék! Igaz, az fps kicsit alacsony, de bőven játszható, és még nem találkoztam buggal! (Bár az equipmentnél nem tudom, hogy miért minden 0 credit...)

Leginkább egy Freelancer kiegészítőnek lehetne mondani, egyébként így majdnem 1óra játék után nem tűnik rossznak.
  • kilyking
    Ez a játék csak az ürben játszódik vagy lehet a bolygókon is mászkálni?
  • EmThor
    köszi
  • Thanatos
    1.20-as patch javitja azt elvileg (ami ugye crackel szintén nicns...)
  • EmThor
    nem szóltam, nem tudtam, egyébként warezzal se játszok. és az fps probléma origibe jó legalább? :)
  • Hmuda
    Azt már direkt nem néztem. Nincs értelme már játszani se ha a fejlesztések csak rontják a hajót, szóval volt egy alt+f4.
  • Lyan Kyj
    és az árak jók, 0 kreditek, vagy 10x-esek?
  • Thanatos
    jah,mondom az szvsz ugyan az mint a régi byte-ra egyezik a méret és az nfo is szal nemhiszem hogy bármi extra lenne benne :)
  • Hmuda
    Hát azt az új cracket, amit Sephi említett, bár a GCW-n a dátum szerint tegnapi. :-/
  • Thanatos
    milyen új csodaszert? :)
  • Hmuda
    No kipróbáltam az új csodaszert, de a hajó képességei még mindig romlanak amint fejleszteni próbálok.
  • 3P
    Pontosan.
  • 3P
    Már nem először írom, hogy nem a játék hibás, hanem a törés, de ha gondolod reklamálj nyuigottan te is a hivatalos honlapon nem te leszel az első... :(
  • Thanatos
    hát nem warezverzióbol hibás crackel az tuti :)
  • Lyan Kyj
    miért? csak a törtekkel van probléma, tudtommal
  • EmThor
    hogy lehet így játékot kiadni 2006ban őszintén? az újságbeli tesztek meg nagy kamuk vagy nem tom milyen verzióból/sajtóanyagból írták össze a mókát... :/
  • Lyan Kyj
    nem..várj, aztán vedd meg:)

ah, milyen szép aug 20.-at lett volna, ha kapható lett volna!
  • Sephi
    Nos sajnalatos modon nekem minden megyen csodasan de valoban minden 0 penzbe kerul es nem is lehet vasarolni.

Szal most tegyem fel a patchet es varjak?
  • Thanatos
    megnéztem, ez bytera ugyan az mint ami a dvd-n van :(
  • Thanatos
    hmm, én ott még csak a régit látom vagyis kinézetre az, de azért meglesem akkor hátha csak nem tul feltünő hogy új :)
  • Sephi
    GCW
  • Thanatos
    amugy ez az új crack hol eréhető? pm-be is ok ha nem akarod a topicot terhelni vele :)
  • Thanatos
    a 10x-es modi nema kkor jött csak elő ha a msotnai rossz cracket a régi uk verzsönre nyomták rá??
  • Sephi
    Na haladunk.

A Reloaded kiadta az uj 1.0-as patchet ami rendesen mukodteti a dolgokat de alitolag egy masik fele vedelem is van benne ami 10x -esere emeli az arakat a jatekban. Nos varunk meg.
  • Thanatos
    ...
  • bacsi5514
    Reméltem, hogy valaki komolyan veszi...
  • Thanatos
    pffff
    kezd ez a topik is olyan érzetet kelteni mintha valami elmegyógyászati szakosztályra kerültem volna... :(
  • Thanatos
    3 ével késöbb az angol megjelenés után... :P
  • Hmuda
  • bacsi5514
    Nem, azt biztos nem úgy értetted!
  • Hmuda
    Ez mind szép és jó, de szerintem egyértelművé tettem, hogy nincs mögöttem konténer, csak úgy viselkedik a hajó, MINTHA cipelné.
  • 3P
    A Gothic 3 teljesen magyarul jön...
  • bacsi5514

Ha cargot cipelsz az visszafogja a hajót. Húzza maga után mintha nehéz lenne! lol

Ha hétvégén kijön a fix, akkor nem veszem meg. A forgalmazó azt mondta, hogy tegnap/ma szállítják a kiskereskedésekbe. Namost, ha annyi érzékük nincs az üzlethez, hogy figyelik a feltörés idejét és megpróbálják előtte piacra vinni, amivel jelentősen növelnék az eladott dbszámot, akkor megérdemlik. Sokkal többet ér a jó időzítés, mint egy magyar borító, ami miatt késik és amit mellesleg később hozzá lehet csatolni. Ezt meg is írom nekik, hátha a következő nagy megjelenés a Gothic 3-ra mindenki jobban jár

• Caine
    Már a "szerinted?"-ből is rájöttem, de azért köszi :)
  • Caine
    nem.
  • Cassell
    Na az a nagy helyzet ,hogy ha nem lenne ekkora uborkaszezon egyáltalán nem is érdekelne ez a gém nemhogy megvegyem. De miután semmi nagyobb név nem jön ki októberig pár napot szívesen elszórakoznék ezzel is.
  • Titan
    A mondataim 1 szám első személye azt mutatja, hogy a cselekvést én magam csináltam és nem utalok valami másra!
    De csak neked: Igen! Kiírtam 1 DVD-re és nem működött.
  • Thanatos
    látom nehezedre esik a szövegértés...
  • Caine
    Mondjuk olvashattad is valahol.
  • Titan
    Szerinted?