1127
DarkStar One
  • Thanatos
    lövésem sincs miről készült de énis igy sejtem :)
  • Bucser
    hát mivel a rossz image-ről készült valószínű.
  • Thanatos
    hmm, ez esetben ha csak az image a szar akkor a gcw-n lévő maxi image is szar mi? :(
  • Thanatos
    jah hogy igy, hm, godnolom akkor meg is vetted az új hajtómüvet, akkor lehe ttényleg crack, sorry félreértettem, azthittem egy ugrással akartál odajutni
  • Caine
    Igen, az egyszerűbb is lenne.
  • Bucser
    Igazából egy image fix kellene neki.
  • DummyBoy
    Hmmm ... ha valaki megtalálja valahol ezt a német Werziót, akkor dobjon nekem egy priviben linket vagy ilyesmit :)

Köszi!
  • Caine
    Kicsit utánanéztem milyen védelem van a gémen. A játék egy Tages nevezetű védelmet használ, amiban az a pláne, hogy van a lemezen egy szektor, emi tartalmazza a kulcsokat és egyébb speciális adatokat. Ez azt eredményezi, hogy meg lehet úgy csinálni a programot, hogy ha nem találja ezt a szektort, akkor nem működik, vagy máshogy működik. Ez esetben a huncut Ascaronos srácok az utóbbit választották és ezért vannak az anomáliák. Szerintem ne is számítsunk addig rendes törésre, amíg nem lesz új image vagy a törésbe nem inklúdolják a hiámyzó adatokat. De elvileg a jövő hét elején már kapható lesz, úgyhogy kitartás :)
  • Sephi
    Nagy erovel ,az elmult ket oraban , vegig olvastam minden forumot.

Alitolag maga a image a szar. Hogy ertem?

Nos kiprobaltak es ha az eredeti jatekrol csinalsz masolatot .iso avagy .nrg formatumba , felupdeteled es aztan ra a reloaded 1.2 cracket akkor muxik rendesen.

Nos nem ertem miert. Szal kene valaki akinek megvan a gama fullosan es clonolna... de akkor meg nem ertem hogy pl a Reloaded-esek honnan clonoltak ?:D
  • Sephi
    Az a baj hogy minden hulyseget fel tudnak torni es amikor vegre kijon valami ertelmes akkor lofax.
  • Lyan Kyj
    sztem addig kibírjuk már nem? ennyit nem vesződnék...kitartás:)
  • Sephi
    Nos majd ha letoltom a hulye nemet verziot akkor talan. Ha minden igaz kedden meglesz az eredeti.
  • EmThor
    gamekapocs-n most tesztelték :)16:9-es monitoron, ami lol, mert ezek 16:10esek :) 19"-tól is a 4:3 valójában 5:4 :D

gstv-ben volt videóteszt, ott volt bolygófelszíni kanyonban repkedj jobbra, most balra, lődd le az "aknákat" cucc, tehát mintha sínen mennél :/
  • Lyan Kyj
    szólj, ha kipróbáltad és műxik:)
  • csoola
    ne kövezzetek meg, biztos leirták már páran ezelött h kilép a játék... nemtom mit csináljak, mert most olvasgatni nincs idöm, ha tudnátok segiten, megköszönném! más verziot leszedni szintén nincs idöm, ezért vmi kevésbé idöigényes megoldás kellene! (1ébként mindig 1 német ablak jön ki h ascaron error, meg ilyenek, de 1 kukkot nem értek németül:()
  • Endemol
    Kis ugrásokkal mentem oda, benne van a hatókörben az a bolygó. Nem az a baj hogy nem tudom kiválasztani. Ki tudom, csak mikor ráklikkelnék az ugrás gombra az szürke, és azt írja hogy 4 unit közelségben nem lehet nagy objektum. Pedig baromi messzire bementem a semmi közepébe és ott is ezt írta. Tipp?
  • Sephi
    Angol tudas kotelezo :

Ok, I tried out german version of clone (presumably the cracked one works as well). Version 1.0 works as per nfo. Version 1.1 patch applies fine, but to run it you need DT 3.47, and virtual CD hide 1.0.0.4 (may need to enable w2k compatability on game .exe)

Now for the german to english conversion info (but all of the guides so far I've seen have things wrong with thier instructions like wrong folders or filenames or incomplete)
    What I did was make a backup copy of the english install files, then uninstalled that, and then installed german.

Basic cliff note instructions:
    1) Replace radio(stream) folder with english version (keep RADIO_NOISE.mp3 & RADIO_NOISE_15.mp3 from german version, may not be required, but I did it to be safe)
    2) Replace video folder with english version (move movies file out of Eng subfolder, up one folder to \Darkstar One\video\ )
    3) Copy english global.res file to german install folder \Darkstar One\strings\original

Detailed instructions
    1)
    Rename folder from german installed version:
    \Darkstar One\sound\radio(stream)

Copy folder from english installed location:
    \Darkstar One\voice\ENG\radio(stream)
    To german installed location:
    \Darkstar One\sound\radio(stream)

Also copy RADIO_NOISE.mp3 & RADIO_NOISE_15.mp3
    from renamed german installed location to new english copy, they are located in:
    \Darkstar One\sound\radio(stream)\grp_VOICE\

2)
    Delete or rename German video folder
    \Darkstar One\video
    Copy the english video folder from english installed location to german installed location
    \Darkstar One\video
    Move all video files from:
    video\Movies\Eng
    Up one folder to:
    video\Movies\
    Delete the now empty folder:
    video\Movies\Eng

3)
    Now for the last part.
    Make a folder called:
    \Darkstar One\strings
    Now make a folder called
    \Darkstar One\strings\original
    Into that folder, copy the global.res file from english installed location of:
    \Darkstar One\strings\ENG

You are done!
  • Lyan Kyj
    i see.
  • Thanatos
    igen de neki nem ez volt a problémája ha jobban elolvasod, ő a távolság miatt nem tudott odamenni :)
  • Lyan Kyj
    jah, én GCW fórumán olvastam egy ilyen probról, h nem enged oda, mert kivág a játék. Remélem hétfőn végre lehet majd kapni!
  • Thanatos
    ez pont nem :) egyszerüen nemlehet egyből oda menni csak több kis ugrással mert az upgrudaelt hajtómű is cska 3 LY-t enged ugrani... :)
  • rotator
    Meg szerettem volna ma venni, de nem találtam sehol. :/
  • Lyan Kyj
    a tört verzió miatt van...
  • Endemol
    Hali!
    Nekem az a problémám, hogy mikor megkapom azt a feladatot az első artifact megszerzése után, hogy menjek a másik rendszerbe a fater gyilkosa után, nem tudok hyper jumpolni a másik rendszer bolygójára. Kiválasztom a térképen de ha kattintani akarok jobb oldalt a gombra, az szürke és azt írja hogy 4 unit-nyira nem lehet nagy objektum. Pedig még csillagpor sincs a közelben.
    Ez is a crack hibája lehet? Ötlet?
  • UltimateGamR
    köszi!
  • Sephi
    Akkor letoltom a nemet verzat....
  • dani89
    a ládád a g-vel tod felszedni és a b-vel tod eldobni ha erre gondolsz...
  • UltimateGamR
    nekem semmit nem szarakodott! valaki adjon már segítséget hogy kell felszedni a ládát! köszönöm!
  • Sheol
    Az is fura, hogy ha ez a riliz ennyire szar, akkor miért nem kap nuke-ot?
  • UltimateGamR
    Hello! Kis segítség kellene a 3. missionban a ládát hogy lehet felkapni??? ( lehet hogy mást kell csinálni ). Mert az e gombbal zárolom a ládát és mégse kapja fel hiába vagyok közel hozzá.
  • Hmuda
    Azzal elvileg nem is lesz. Amit megoldást írtak máshol az annyi, hogy leszeded a német verziót, installálod és az angol nyelvi fájlokkal felülírod a német dolgokat.
  • Lyan Kyj
    én már próbáltam angol verzió + német krekkel, semmi változás...
  • Sephi
    Na jolvan baze adok meg egy eselyt az X3-nak.
  • DummyBoy
    Én nagy Elite Fan voltam anno, minden game-t kipróbáltam ami hasonlított rá ... ez is teccik, de még van rajta mit finomítani ...

Fizu után kiderül, melyik lesz a befutó ... az X3 pedig már bizonyított ...
  • Sephi
    Nos nem igazan tudom hogy honned de ez a jatek ugyerzem megeri hogy meg legyen veve mert bennem mely hatas hagyott az elso felora es az nalam mar pozitivum :D
  • DummyBoy
    Nekem úgy oldódtak meg a gondok, hogy újraraktam peccs nélkül ... maradt a remegő map és a 0 kredit árú equipment :(

Majcsak lesz törés ... ha meg nem ... az a baj hogy akkor inkább az X3-at veszem meg ... :( Mindkettő sok lenne
  • Sephi
    Hat vaze... most vagy valaki feltori vagy cumi mert a Reloaded latom nem reagal.
    Alitlag a nemet verza + angol filok mukodik.
  • edios
    Megtöri a mozdulatlanságot
  • torjoz
    Nah, nekem isjó lomha lett a ds1 :(
  • Lyan Kyj
    nekünk is csak a kredit a bajunk..meg a vibrációs map:)