1127
DarkStar One
  • RolEnD
    No mind1. Majd valami megoldás csak - csak születik. Addig pedig marad a "nyugtalan" várakozás.
  • Sephi
    1. Az este igert krekkel nem tudom mi a helyzet mert azota sem volt egy post sem rola a forumon.

2. A fix nem tudom ha mukodik a 1.2 patchel :(
  • RolEnD
    Sephi: ez a fix lehet, hogy működik, de nem telepítheted rá az 1.20 - as patch - et. Ami lehet, hogy több olyan dolgot orovosolna, amire nagy szükség lenne. Mi a helyzet az estére ígért crack - el?!
  • BKrisz79
    Sziasztok, nekem a köv bajom lenne. Van egy Logitech Attack 3 joyom, de valamiért nem értelmezi az x tengelyt és így nem tudok oldalra forogni. Hiába próbálom a controls-ban beállítani y tengely van, z tengely van, x nincs. Ez crack miatt lenne?
  • Lyan Kyj
    csekkolom, thx!
  • Sephi
    FIX

Jo ez kivan probalva es mukodik a haver gepen es most csinalom az en gepemen. Ha kell help szoljatok. Ott a torrent link is!
  • dave42
    én csak megkérdeztem, és bocs a fogalmazásbeli hibákért... én úgy értetem pm-ben... de igazad van ezeket nem lehet kitenni mindenki elé
    sorry
  • Lyan Kyj
    still nothing:(

Legalább lehessen kapni boltban oszt kész!
  • bacsi5514
    Ezeket a dolgokat a saját érdekünkben ne firtassuk itt, ha szabad kérnem
  • dave42
    Sephi! te honnan szeded ezeket az infókat???
  • DummyBoy
    Még van 3 órájuk :) :)
  • Sephi
    Jelenlek a Fexo testverek is dolgoznak a cracken vagy csak kamu hir.

(Fexo testverek nagyon ismertek mint nagy crack es trainer csinalok)
  • DummyBoy
    Jaja ... az nem lenne olyan rossz :) "Üzenet"
  • dave42
    ha valaki jelezne itt a fórumon amikor kijött a crack az 1.2-höz azt megköszönném!

köszönöm:D

Darkstar One RlZ
  • Lyan Kyj
    baze, király ez a nap!!! How I Met, Prison Break, és most a Darkstar Krekk
  • DummyBoy
    Akkorra jön majd meg a krekk mire leér a német werzó ... fasza :)

Az estére az milyen időzóna és milyen kb.: időpontot takar? Mert amilyen fáradt most vagyok, hazamegyek tus és kispárnafejelés ... De ha 7-8 körül lesz krekk akkor 10-ig egy kis DSO belefér még :)

(Apropó ... az ápgréd utáni lassulás nekem is megvan ... Meglett az 1. artifactom, utánna nekemjött 3 pirate ... negyed óra !!!!!! kergetőzés után még 1 még mindig hátravolt ... o.O demoban kb fél perc alatt daráltam le őket, mind egérrel mind joy-al ... )
  • edios
    Már várom, h végre lehessen normálisan játszani.. Első nekifutásra ez egy normális játéknak tűnt
  • Thanatos
    majdmeglátjuk :)
  • Sephi
    Na Reloaded estere kiadja a 1.2 mukodo crack-et. Ez az info olyan helyrol van ahol nem szoktak hulyesegeket beirni.

Nyar van nekik is kell a szabadsag alitolag :D
  • rotator
    Rá..tunk, szokás szerint ezt is a SevenM adta ki. Nem tom, ki veszi náluk a licenszeket, de jó szeme van, sikerül mindig a legjobb játékokra kivetniük a hálójukat, többnyire legnagyobb riadalmamra.
  • dave42
    én haladtam már a mosrtok rendszerben vagyok, kb ez a hetedik szektor amit feltérképezek és egy kicsit ki vagyok akadva mert nem tudok továbbmenni, 5 fényéves hajtóművem van és nem tudok a küldetésemhez ugrani mert 5,1 fényévre van... ami a hab a tortán hogy nincsen még 6 fényéves hajtómű, pedig már meg tudnám venni:D

felraktam az 1.2-es patchet no persze a beta verziót... ami csoda volt hogy működött:D:D:D:D
    ami viszont elszomorított az az volt hogy amint felraktam a patchet elő is jöttek a grafikai hibák!!!!!
    hát ilyen nincs!
  • 3P
    Ahogy nézem még mindig nem lehet kapni sehol. :( A fenébe ezzel a lassú kiadással. Semmi értelme így magyar kézikönyvet csinálni, ha ennyit késnek folyamatosan a kiadással. Illetve érthetetlen, hogy miért nem lehet azt a kiadás napjára elkészíteni.
  • exit2005
    Valaki tudott haladni a storyval, mert olvastam hogy nem lehet a másik szektorba ugrani, én is belefutottam ebbe hogy 2,9 LY-t ír és mégsem akar oda utazni.
  • Thanatos
    oks, magyarul felismeri hogy milyen verzios a game meg a cd, pech (amugy pro stop csk dt4 elrejtésére hazsnál nem? ha a lemez nem jön be neki azon az ilyen progik tudtommal nem segitenek :( )
  • Hmuda
    Próbáltam. Kéri a lemezt. Próbáltam ProtStop-al is, de ugyanaz.
  • edios
    Addigra talán már rendes crack is lesz
  • DummyBoy
    Most kipróbálom majd a German Exe-vel, utánna meg töltöm a német werziót, de 10k-val jön :( Szóval még odébb lesz mire ideér ... és akkor kipróbálom ...
  • Lyan Kyj
    azt vágom, de az isot igen, ha jól tom
  • DummyBoy
    Miniimaget nem kell ...
  • Lyan Kyj
    ahhoz ki kell írni, ugye?
  • Thanatos
    még egy kérdés: german mini image + reloaded crack kombót probálta már valaki?
  • Thanatos
    énis csak az alapján kalkuláltam, igaz én csak akkor ovlastam annak readmejét amikor kijött :D lehet emgkoptak már emlékeim, amugy énis arra tippelek hogy reloaded iso a hibás és emiatt szarakodnak... 8szvsz nem is értem miért isoba nyomják ki miért nem rendes clone-ban ha mrá ők is irják hogy a crackjük nem rendes no-cd)
  • Hmuda
    Lehet én tévedek, csak a patch note a kiindulási alapom. Lehet, hogy tényleg az egész rld release lett hibásan lenyomva ISO-ba és ezért nincs még patch és nem mert nem vették ki az ellenörzést.
  • Thanatos
    hm, akkor lehet félreértelmeztem, nekem ugy tünt kivették mert sokaknak okozott ez porblémát a futás sebességében
  • Hmuda
    Én úgy vettem ki a patch-noteból, hogy csak egyenletesebbé tették a folyamatos ellenörzést, hogy ne akadozzon tőle a játék. Csak fixet írnak, nem azt, hogy kikapcsolták (ha kivették volna akkor már régen lenne normális törés 1.20-ra).
  • Thanatos
    1.20as patch után nem ellenőrzi állandóan menet közben a dvd-t
  • Hmuda
    Ez viszont azoknak rossz hír akik nem akarták folyton a meghajtóban tartani a lemezt.
    Ez ráadásul ugye állandóan ellenörzi a DVD-t->karcolódik ész nélkül->rövidebb az élettartama.
  • edios
    Ehh.. Úgylátszik, h a német fiúknak sikerült ki*nia a reloadedes fiúkkal. Na de sebaj, ugye ez ilyen kinevet a végén játék, ahol a reloadedes fiúk indulnak nagyobb eséllyel. De azért letesztelhették volna körültekintőbben a játékot, mielőtt kiadják a cracket.

(Grat, Ascaron)
  • Lyan Kyj
    Vki már próbálta úgy, h kiírta, és a német fixed image-et bemountolta?
  • Lyan Kyj
    torrentről letölthető volt a törés nélküli változat. 60%-át leszedtem, aztán kijött reloaded:P