1127
DarkStar One
-
#446 Ezt nem tudom miert csinalja.
Szal RELOADED verziot berakod DT4-be majd mondjuk a C:\Darkstar -ba telepited es telepites utan azzonal a fix patch proginak megmondod holvan es PATCH.
Ha igy nem megy probald meg a manualis opcioval. -
bacsi5514 #445 szűz installra nem akarja hiba nélkül patchelni, arra való hivatkozással, hogy nem tudja a \string\eng könyvárat megnyitni
Ha a dvd-ről odateszem, akkor meg azt mondja, hogy azért nem tudja felülírni, mert már eleve létezik!!! -
#444 Miert nem futott le jol neked? Mi a baj? -
#443 Azé köszi!!!! :)
Én is nyomom, majdnem kifagytam, de mégsemnem ... -
bacsi5514 #442 És akkor mi van, ha a patch nem fut le jól, pedig a reloaded verzióm van
-
#441 En is unom apa de most ma megyen. Csak menyenek ma haza ahaverok oszt nekiulok jaccani :DD -
#440 Naszóval ez az amivel én szarakodtam tegnap, csak most profik csinálták ...
German File-ok az english verzióban ... előző mentések nem mennek, Joy-t nem lehet normálisan konfigolni, de legalább nem bugos ... Szóval csak úgy merüljetek bele, ha később HA lesz Reloaded crackfix és menni fog peccsekkel akkor megint restart LEHET belőlle :(
Ettől függetlenül teljes riszpekt érte a készítőknek és Sephi-nek is !!! -
#439 Baszki tudom hogy bonyorult de a haver lasan egy oraja tolja es SEMMI baja nincs. -
#438 Jelzem nem lehet tudni 100% ha ez a fix tartalmazza a 1.2 patchet mert nem csekoltam le! -
#437 Na akkor a tovabbi egy tonna privi elkerulese vegett ime a magyar FIX :
Fogjad magad fijam es tolsed le a FIX oldalrol kicsit kozeptajt a torrentet.
Ebbol kapsz DarkStarOne Fix konyvtarat.
1. Telepisd le az eddigi jatekot mindennel semmi sem maradjon rola semmi file semmi.
2. Telepisd fel a RELOADED verziot.
3. Bizonyosodj meg rola hogy van a gepeden .NET FRAMEWORK V2.0 es ha esetleg nincs akkor talald meg a neten mert gugli a baratod. (az eredeti oldalrol csak akkor tudod letolteni ((azaz a mikrofostol)) ha van erdeti winfosod.
4. Ezek utan indisd el a DsoFixer.exe es ird be pontosan betu szerint hogy hova telepiteted es akkor nyomd meg a PATCH-et. Ha valoban RELOADED verzad van akkor nem adhat ki hibat.
5. Most F6 -al masold at a kov filokat egy altalad megalkotott BACKUP nevezetu konyvtarba (ezt tedd ahova akarok csak ne a DSO gyokerebe:D)
- eng.xml
- fra.xm
- inputwrap.dll
- shfolder.exe
- xinput1_1.dll
Ezek utan fogod a DSO Replacement Files.rar filokat es ugy ahogy van mindent ami benne van azt bemasolod a DarkStar One konyvtarba ahova telepitetted a jatekot.
Es jacchatol is! Nem kell egyenlore 1.2 patch sem a crack mert menni fog!
(egyeseknek at kell nevezniuk a DarkStar.exe es a DarkStar.org filokat DarkStarOne.exe es DarkStarOne.org -ra)
Szivesen :D Na megyek ma jaccani :D -
#436 de szóót róla valaki -
#435 ?
Sajnos még csak most töltöm a Reloaded féle verziót, meg a fix-et
Ha hivatalos patch jelent meg ilyen gyorsan, akkor gondolom vannak bugok a játékban, viszont arról senki nem szólt eddig, hogy ez a fix tartalmazza az 1.20-as patch-et, vagy az alap 1.0-ás Reloaded crack javítása... -
bacsi5514 #434 még kb 10 másodperc ismerkedés után a témával magad is rájöhetsz -
#433 Akkor most ezzel a FIX-el 1.2-es lesz, vagy az 1.0 törése lett javítva? -
Lyan Kyj #432 na jó, hát, tisztelettel, akkor én most belevetem magam az univerzum titkaiba:) -
#431 Én igen... mikor a Panzer General 1-et toltam:D -
bacsi5514 #430 Ugyanez. Tipikus MS monstrum
20 megába az életben nem láttam ennyi filet -
#429 Ami meg erdekes hogy az en gepemen fent volt ez a .net dolog de asse tudom mijez.
-
#428 Nos egyeseknek alitolag nem megy a fix exe mert nincs fen .NET Framework. Azt kerem alasan le is kel tolteni de lehetoleg a 2-es verzat. -
#427 Nekem meg pl. Fix után nem Darkstar.exe volt hanem DarkStarOne.exe ... én mondjuk rutinosan áthelyeztem a letörlendő cuccost :) :) -
Lyan Kyj #426 elküldtem
MŰKÖDIK!!!
A lézer ára alapból 8000, ugye? vagyis a 10-es szorzó már nincs benne, ugye? -
bacsi5514 #425 még 7 perc buddy
-
bacsi5514 #424 Meg lennék lepve. Ebben a védelmi aspektusban idáig csak minimal megoldásokat láthattunk, azt is főleg rébeggen. -
#423 BASZKI. Valaki kudgye mar el nekem a DsoFixer.exe -t mert leturultem veletloenul es kell a havernak is! Plz plz -
Lyan Kyj #422 aztán kitudja, a fejlesztők mit rejtettek még el a játékban, ami csak a végigjátszás egy későbbi szakaszában lép életbe:P -
bacsi5514 #421 Addig tökölt a reloaded... -
Lyan Kyj #420 np, filóztam rajta elötte egy ideig, mert maga a patch sem említette, mondta, h másoljak oszt csá, én hibám. amúgy már 4x-re telepítem most, mást is csinálok közbe oszt mindig elrontok vmit -
#419 Faszom bocs csak annyira fel vagyok mar ra izgulva hogy elfelejtettem szolni. -
Lyan Kyj #418 bakker...épp most töröltem -
#417 Jah jelzem! A Redme file is hibas picit itt ott.
Ezeket a konyvatarakat nehogy leturujetek!
- a objectfieldscripts konyvtar
- a particelscripts konyvtar
- a lua konyvtar
es ne hasznajatok a CRACK-et! -
Thanatos #416 nem németesedik? mert gyanus hogy az eng.xml se kell :P
-
#415 Jelezem mukodik a FIX szerinti metodussal. Semmi bug , ertekek normalisak , terkep nem mosodik.
HUZTAM JACCANI :DDD -
Thanatos #414 mákja volt eddig :P -
Lyan Kyj #413 nekem elakad a peccs:S Reméljük tényleg jön -
#412 Vegulis van ott egy arc aki postol es altalaban amit mond az ugy is van. De azota sem volt semmi post. -
Thanatos #411 nemtom, forumos hirforásokkal én ugy vagyok hogy ha bejön király de nem várok tőlük semmit :) -
Thanatos #410 amugy ez a fix újra irja a játékot vagy mi? :D -
#409 Remelem nem az de fura akkoris. -
#408 Probald ki a fixet! -
Thanatos #407 "a forumon" ? mondtam én hogy urban legend :P