DarkStar One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nemtom, énis csak olvastam. looks like the new tages black listed DT4.03 with spd125 õ ezt írta

Hmuda
Na megnéztem és nálam is nulla minden cuccnak az ára, amit majd úgyis kijavít a crackfix. Viszont a kép "negatívosodásán" kívül még az is elõjött, hogy amint befejezem a tutorialt (felrakom az elsõ fejlesztést), a hajó olyan lesz mintha egy konténert húzna maga után, szóval a harc közel lehetetlen...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ez amiatt elég furcsa nekem mert ha jóltévedek az iso kiterjesztésü cd/dvd képfile semilyen adatot nem tartalmaz ami ki tudná játszani a védelmeket, szal egy iylen kiirását késöbb mgé a elg rpimitivebb védelem is megfogja...
szal én asszem inkább várok a crackre :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Titan
Akkor ezt ki is próbáljuk!

Hmm ... egy próbát megér, végül is a Titan Questel is valami hasonló volt.
Amúgy felhívtam a SevenM-et (õk az importõr), azt mondták elvileg már ma van a cucc, tõlük meg is lehet rendelni, de a honlapjukon még elõvételben van a cuuc. Azt is mondták, hogy már akár ma is megérkezhet a játék a CDgalaxisba és az 576-hoz, de a CD Glaxisban nem is tudnak a játékról, az 576 meg nem is kapott. Azétz du. még rájuk csörögök. Remélem a jövõ hét elejére már lesz a boltokban. Azért nekem nagyon kellemes csalódás volt a hibák mellet, hogy az ûrállomások beltere egyedien néz ki, ez nagyon üdítõ volt <#eljen>

nforcen írja vki, hogy õ kiírta, és úgy egy bug nem volt benne, viszont ha bemountolta, akkor minden cucc 0ba került

én US-t raktam reloadedra, aztán vissza a törést, és semmisem változott, maradtak a same hibák, mint neked:P

Sephi
Pff tenyleg vaze.. a Reloaded az kerem alasan mi kontinensbelink. Szal nem tudom pontosan milyen patch a jo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én feltettem a UK-t, de csak úgy tudtam akkor elindítani, ha visszamásoltam a törést. De úgy nagyon furcsa dolokat mûvelt.
Amúgy nekeme csak egy nagy gondom volt az 1.0-val, hogy minden 0 kreditbe kerül. Ez nagyon gáz, így játszhatatlan.
Meg ugrál a navmap, de azt túlélem, csak kicsit célozni kell a célválasztáskor ... :)

3P
Egyébként US, vagy UK patch kell neki?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

CureROM-ra gondolsz?
A gamecopyworld-ön találtam egy curerom profilt, de nem akart elindulni vele :(

Sephi
Vard meg a 1.2-es cracket...de allitolag azzal a SecuRom mitomenmivel is elindul de nem lett megerositve tobvb oldalrol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hogyan idítottad el 1.2-vel?
Feltelepítetted a patch-et és utána visszamásoltad a törést? De az másik verzióhoz van. Vagy van már új? Esetleg az eredeti csinálja?
És ha már itt tartunk a UK vagy a US patchet tetted fel?
köszi.

DummyBoy
Kipróbáltam :( 1.2-vel ...

Joy-t lehet szépen konfigolni, ez jó ... DE ...

Ha Primary Weapon tûzgombot megnyomom (Joy vagy mouse mindegy ...), Crash To Desktop :( ... Néha fekete az ûr ... másik load után homályos mint állat ... utánna kristálytiszta ...

Azé tüzelés nélkül elég bonyolultá válik a játék már a tréningek alatt is :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

3P
Nem tudom, hogy rászánjam-e magam a warez kipróbálására, vagy várjam meg az eredetit. Épp az elõbb néztem, de még nem látom, hogy valahol kapni lehetne, pedig a hét közepére ígérték. Nem tudom, hogy itthon miért kell minden megjelenésnek késnie... :(

Sephi
Hat nem akarom elkiabalni de totbb mint 4 ora jatek utan es nekem semmilyen figurat nem csinalt... attol meg persze csinalhat.

Hmuda
Azt még nem néztem, gyorsan végeztem a tutorialokkal és inkább lelõttem. Alszom rá egyet és ezt a hibát egyelõre ráfogom a nyuszira.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lol :D
és az árak neked is 0-k összes upgrade-re?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Ó, hogy mennyire tudom sajnálni azokat akiknek csak akadozik. :P Engem megtisztelt azzal, hogy minden átment negatívba (a HUD normális maradt). :P

Ezen kívül eddig csak két probléma vetõdött fel: nevetségesen eltájolt feliratozás (ekkora blõd hiba hogy a frászba került át a tesztelésen, már a demoban is botrányos volt), és az, hogy a térképen a rendszerek úgy ugrálnak mintha ott égetném az afterburnert.

vagy nem :)

Sephi
Reloaded ki fog adni hamarosan cracket :D

[Jakuza]
Egyenlore meg nincs.
A Nforce forumaban is ezzel a problemaval szembesultek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok.
Nem tudtok reloades veruiohoz müködö cracket? sehol se találok.
Az eredeti mellékelt crack az hibás, kifagy vele a játék 10 percenként, és minden cucc 0 cr. 1.20-as beta patchhel meg remeg a képernyö.

3P
Hát sajnos nekem hétfõre csúszik a megvásárlás (remélem akkorra tényleg elérhetõ lesz).

A SeveneM honlapján már kint van, mint hamarosan megjelenõ cucc. Tényleg csak 6k lesz, nem is hittem volna hogy itthon ilyen olcsó lesz, most elõször örülök, hogy nem rendeltem meg külföldrõl. :)
A hét közepére ígérték, ami gyakorlatilag ma van. Látta már valaki boltban? Vagy esetleg holnapl esz kapható, vagy még késõbb? Valakinek van infója?

jah csak az elsõ vid felirata csuszik...

holnap mek is

gamerboy91
6000ft

Gec, tényleg bugos, minden 0 kredit. A felirat nálam csak az elsõ videónál csúszott. Asszem majd eredetivel folytatom:P

a felirat csuszást is javtija az 1.20as patch

alma2
pff elinditom, atallitom a hangot 2.0 -> 5.1 please restart the game, ujrainditom.
low-rol high-ra atteszem a grafot, felbontast nem valtoztatok, please restart the game
elinditom introt, angol felirattal csuszik a felirat!
pff meg is neztem, biztos, hogy 2006-ot irunk-e :)

szerintem

nem léptem, csak a tutor utáni elsõ artifact van meg, de az összes cucc ott 0cr amit nem tok megvenni azis (vagy az épp azért? :D)

azért ingyenesek, mer tazok alapból megvannak neked is, és azok alapcuccok. Vagy már léptél szintet?

Amúgy kidobott a gamma, és behozott vmi német szöveget... peccsel nagyon zsír lesz!

kérdés: az normális hogy minden equipment ingyen van? (0cr) vagy megint beleszaladtam egy jólfésült bugba? esetleg crackelési hiba?

EmThor
natív? menü sincs széthúzva? ini módósítás se? van isten :D thx <#worship>

várok akkor én is pár véleményt és beszerzek egyet :D

Jelentem, a gamma támogatja a WS felbontásokat is!

[Jakuza]
Persze mert framerate gondjai vannak a jateknak, amit a mar kiadott 1.2es patch javit.
Igaz ahhoz meg nincs tores meg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

most gyün a nemeredeti, csekkolom magam

EmThor
nem is tuti hogy támogat widescreen felbontást ?! lehet megint .ini file-t kell túrni! :/ mindenképp' várj jövõ hétig szerintem, addig lesz még vélemény :)

demóval játszottam, meggyõzött:) Olvastam sok reviewt is

EmThor
hát egy két véleményt várj még meg!

az se segitene...

rakj fel egy 3d-s szemüveget <#smile>
nem, viszont újraraktam a gamet és most megoldodott (igaz mindent lowra álitottam biztos ami ziher..., a röhely hogy igy msot döcögösebben fut mint elõzõleg maxon...) viszont a térképen (ahol a célt kell kiválasztani az ugráshoz) megmaradt, de csak a bolygók rázkodnak valamiért..., a tutor missionnál a rnedszert mgé igy emg lehetett találni viszotn ha majd jóval több rendszer lessz élmény lessz ez igy...

Bucser
Ja címbõl egyébként szerintem ki lehet vennic a Wing commander kifejezést:(

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmuda
Véletlenül nem az idõgyorsítást kapcsoltad be? A demoban úgy emlékszem mintha lett volna ilyesmi és attól rázkódott a gép.

CodeRed
<#wow1><#buck><#worship><#worship><#worship><#integet2><#nyes><#merges2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Az ELITE-bõl "hivatalosan" 2 verzió létezett C-64-re. Az egyikben csak valamelyik küldetés megtalálása után lehetett továbblépni. Megvan otthon az összes Commodore Világ és abban a leírása is mindkét verziónak. Jövõ héten elküldöm emilben szkennelve ha kell. Basszus, hogy énis pont most megyek a Balatonra...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

nah máris sikerült beleszaladnom valmai csodabugba...
egy kis idõ után (15-20mp) nekiáll rázkódni a kép, mintha collision lenne vagy hasonlo 8persze az nincs, mgé ha egyhelybe állok akkoris ez van) de gyk játszhatatlan tõle az eégsz, alig látni valamit..., gondolom valami grafikai bug lehet, egyelõre nem sikerült megoldani :( (probáltam levenni effeteket hátha az generálja de nem :/)

[Jakuza]
Talan tolem kellett volna elkerni azokat az Eliteket, mert van par verziom, mindenfele geptipusra. :PPPP