1127
DarkStar One
-
#527 Ez egy Ősi artifactokra épült teljesen egyedi hajó, ami képes ilyen artifactok használatával kissé átalakulni ... 3 részre van bontva, ebből a szárny a középső, ettől függ hány és mekkora fegyvert tudsz felfüggeszteni ...
Asszem még a Hull-t meg az Engine-t lehet , értelemszerűen manőverek gyorsaság a popsijától változik (engine ...) hull megaz orrától ...
-
Borg #526 Ez a szárnyak már az előbb is megdöbbentett.
Konkrétan milyen szárnyakat fejlesztesz te egy űrhajón?
Amin ugye eléggé semmi értelme pl manőverezés céljára szárnyaknak?:D -
HRaVeN1 #525 hát nekem ha egyszer teljesen lelőtték a pajzsot, és elkezdték a hajót lőni, utánna már hiába töltődik vissza a pajzs akár maxra, a hajó tovább sérül, és így nem az igazi :( -
#524 Erősödni erősödnek, de ha rendesen van fejlesztve a hajó (először a szárnyak kimaxolva pl) és nem mulasztod el beszerezni a legjobb fegyvereket (sajnos ez is repetitív, meg kell nézni merre vannak kalózbandák, ki kell őket irtani és felszedni az aktuális szektor legjobb fegyverét), akkor nagyon gond nem lesz. -
Borg #523 Egyébként az ellenfelek hogyan jönnek?
Ilyen gagyi scriptelt, hogy minél táposabb vagy, annál erősebbek/többen vannak ők is?
Vagy azért ha izmosítod a hajód, akkor később van akit már csuklóból le lehet nyomni? -
bacsi5514 #522 Tapasztalatom szerint, ha kihagysz artifact-okat, akkor nem leszel elég tápos és lenyomnak, tehát mindenképpen kötelező és ezáltal eléggé lináris is lesz a játékmenet. Másik csapásirány a pénz, ami ugyancsak fejlesztésre kell, tehát ugyaazt a célt szolgálja -
#521 Van, de csak egyszer használatos. -
HRaVeN1 #520 Nincs ebben a játékban olyan equipment mint freelancerben, hogy feltölti a pajzsot, vagy megjavítja ahajót? -
Thanatos #519 eddig nekemse, remélem késöbb s elessz gáz... -
#518 Hmmm...ott vannak a kis zöld ikonok a térképen. -
#517 De hogyan jelzi? -
#516 Ha a térképen jelzi akkor felszedem, minden mellékküldit megcsinálok és felszabadítok minden rendszert. Így egyet se hagyok ki. -
Lyan Kyj #515 ha artifact van az adott mapon, akkor mindig kijelzi, igaz? -
#514 Kerdesem az lenne hogy ti peldaul hogy gyujtotok artifaktokat? -
#513 hehe, ez bennem is felmerult delutan, megkerdeztem erre valami olyasmit mondtak, hogy ez is nuke-olva van csak nem jo helyen nezem :)
-
BladeW #512 Eszembe jutott egy kerdes: vajon a reloaded fele riliz miert nem nuked? Vagy a nagy es isteni reloadet nem ér nukolni? -
Lyan Kyj #511 bakker!!!!! Egyik küldinél kilép:(((((
Mit lehet tudni a hazai megvételről? -
ceas #510 Hát az autosave-et cseszte szét:P, a régebbi mentéssel megy megint rendesen, csak így oda 4 órányi játék:( No mindegy de legalább megy. Egyébként lehet menteni a játékot, ha valaki nem vette volna észre, mint én:), a save/load-ban ha beírsz valamit akkor kifehéredik a save gomb, én meg azt hittem, hogy csak autosave van:P -
ceas #509 Szóval, nálam van gondja a gaménak, bár nem tudom, hogy ez a crack miatt van-e. Az egyik bedokkolásnál CTD-zet, aztán játszhatatlanul belassult a game, és ezután, minden dokkolásnál CTD. Tehát game over gyakorlatilag nekem, mert úgy tűnik, hogy maga az autosave-et cseszte el, még megpróbálok egy másik mentést, de szvsz az se fogja megoldani. -
Sheol #508 uTorrent 1.6-al most kezdtem szedni, és gyönyörűen jön.
Úgy csináltam ahogy dscholtz kolléga írta, nem értem mi lehet a gond másoknál. -
ceas #507 Pont ez volt nekem is tegnap éjjel, ezért rágtam be, de ma meg engedte, fene se tudja, hogy miért, lehet napszak függő:P -
#506 -
#505 Nekem ezzel sem engedi onnan leszedni.
Nem lehetne feltenni máshova? Nagy segítség lenne. -
#504 Na kicsit várni kellett a hajcsival, addig kicsit vittem tovább...de azért egy akkora bug jött elő, hogy az már művészet.
Épp ugrottam egy story-rendszerbe, mikor rögtön az fogad, hogy egy gyíkot üldöz pár másik gyík (hú de piszkosul idegesít már az, hogy minden rohadt "s" betűt ha törik, ha szakad de mindenképpen hosszan el kell sziszegniük, grrrr). Na szóval lemegy a filmecske, hogy hú de örül, hogy megmentjük a hátsóját...a film pereg tovább...szól, hogy illene már csinálni valamit...a film megy tovább...visít, hogy a pajzsa már csak 50%...a film megy tovább...kajabál, hogy nincs pajzsa...a film megy tovább...rimánkodik, hogy "ugyan-b*sszál-mán-valamit-Jenő"...a film megy tovább...szétlövik...a film megy tovább...a telefonos csaj beszól: na ennek reszeltek...Mission Failed...Akarsz állást betöteni? Kösssssssssz...
Az már külön öröm, hogy a bejátszásokat még véletlenül se lehet elhajtani a káposztásba. Mikor ötvenedjére kell végighallgani, amint a helyi kutatóállomás benyögi, hogy "ugyan nézzé má rá arra a műhódra", na ott néha eljár a kezem az alt+f4 fölött. -
dscholtz #503 Szedd le a Bitcomet nevű kis progit, telepítsd fel aztán katt a demonoid oldalon Demonoid - Darkstar One patch a "Click here to download the torrent with HTTP tracker"-re és menni fog! -
#502 Jó nektek, nekem nem engedi leszedni a fixet..:((( Azt mondja regizzek, ha nem vagyok regisztrált tag, akkor napi 3 torrentet tőlthetek le, de még 1et se tőltöttem le és nem is enged másra rányomni, mint a vissza és a regilapra.. :( -
#501 Most jön a délutáni hajcsi, majd utána megnézem mit tehetek az ügyben. :-) -
Borg #500 Tehetnél be még egykét képet :) -
Crazy Mate #499 Akkor van belőle normális verzió,ami működik rendesen? -
#498 Tudtommal kozepen a jobb oldali az mutassa a BOOST izet a bal olali meg az energiat :D -
Lyan Kyj #497 Nagyon állat a játék!
A Plazma Cannonhoz lenne kérdésem.
Mutatja valahol, mennyi idő az újratöltési ideje?
-
#496 Na most a következő a probléma. Van két artifactos rendszer ahova egyszerűen nem lehet bemenni. Egyetlen mellékküldi sincs azokban a klaszterekben, és egyetlen közeli rendszer se adja meg a szükséges navigációs adatokat.
Aki már bejutott a következő két rendszerbe az legyen szives ossza meg, hogy mit-merre-hogyan-meddig.
-
#495 Sziasztok!
Hát nekem sehogy sem akaródzik lejönni a torrentes helyről a fix. Fel lehetne tenni máshova is ezt a fix-et? -
#494 Valahol a Fribeicon környékén van a rendszer, pontosan már nem emlékszem. -
#493 Hagyad ma' nem latod hogy most jaccik :D -
dave42 #492 mi annak a rendszernek a neve? plz -
#491 Csak kivancsisagbol kerdem hogy nektek a FIX utan , jelentek meg bugok vagy egyeb errorok? Mert nekem meg egyetlen egy sem. Mondom ami nem koser az azok az aszteroida csoportok mert ott belassul mindt atom de nagyobb fightoknal meg ugymegyen minta zsir...
Jah es Hyper Jump-nal is beal picit a gep amikor tolti a desztinaciot...
Aze birtam a Freelencert mert abban olyan latvanyos volt az utazas :D -
ceas #490 OK, gyerekek, mea culpa, visszaszívva, meg minden, mert most meg csont nélkül beadta a demonoid a torrentet, de tegnap tényleg cseszkődött. -
dave42 #489 segíts nekem... mi a rendszer neve? -
#488 Hehe ... ezzel én is így vagyok :) :)